Адио Рио 2016- български спортен туризъм
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Адио Рио 2016- български спортен туризъм
Дърта ама важи. А ако след 4 год. пак важи.......... До тогава ще има друга Ивет

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Явно жените ще ни отсрамват на тази олимпиада.
Чудесна победа на Елица Янкова.
Браво.
Браво.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- rebelheartous
- Контакти:
Че жените да не са нещо по-долна категория от мъжете?
Направо си я прегази Елица и то с доста злобичка.
Направо си я прегази Елица и то с доста злобичка.
Някой може ли да ми обясни , какви са тези критерии в борбата ? Българката беше директно наказана за пасивност, а монголкота беше предупредена само устно.
- atanas7510
- Контакти:
И аз това гледах при 4:5 нашто момиче беше активно но монголката е предупредиха устно, а в обратния случай веднага включиха 30 секунди
- BlueNugakrem
- Контакти:
Браво на Елица! Страхотен обрат над рускинята!
ivan56 написа:Явно жените ще ни отсрамват на тази олимпиада.![]()
Браво.
По едно време се зачудих борба ли гледам или бокс ....
... кръв, .... разбити носове, ... подути скули .... абе, всички екстри
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Мими Христова, другата ни състезателка, в категория до 58 кг загуби в първия си мач.
TodorT написа:Мими Христова, другата ни състезателка, в категория до 58 кг загуби в първия си мач.
Да загуби , но пак ще кажа, че ми е чудно как беше наказана за пасивност, а нейната съперничка беше предупредена само с устна забележка за същото. В мача на Янкова рускинята беше предупредена два пъти, но не последва наказание.
Не я оправдавам за загубата просто ми е интересно , какви са критериите на съдиите.
Монголкта загуби 1/8 финалната си среща срещу рускиня, с тази загуба Христова загуби шансовете си да отиде на репешаж и напуска олимпиадата.