Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

toristo
Контакти:

Re: Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Мнениеот toristo » 12 авг 2016 19:11

Нормално да са туристи наште представители. В нормалните държави със спорта се занимават кадърни хора.
Не е само до бази, трябват добри специалисти, програми за подготовка и т.н.
Тук си имаме двама некадърници в лицето на плешивия дебелак и Стефка, които са топ туристите в Рио. По федерации са само връзкари и делавери. Няма как да има постижения.
Аз съм сигурен, че ако разпуснат спортното министерство, БОК и федерации, няма да са ни по-слаби постиженията, но за сметка на това ще излезне доста по-евтино за държавата.
Да се финансират само училищни и университетски спортни бази за индивидуалните спортове, и това да е.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 авг 2016 19:11

Леле, супер здрава битка между Русия и американците за място във финала по фехтовката, с резултата 45 на 41 Русия ще се бори за Златото!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 авг 2016 19:15

В.Р.С., мен лично ме дразни недостойното им поведение. Ако Донков, например, излезе и каже, съжалявам, дадох всичко от себе си, но явно това са ми възможностите, няма нищо да кажа против него, аз и медал не съм чакал да донесе. Ама да ми обяснява, че вятърът му пречил ....

Метеорологичните условия ми изиграха лоша шега. Вятърът беше много силен, на пориви и това лошо време беше минус за представянето ми.

..... аре, стига. Най-малкото и на другите им е духал тоя вятър сигурно.

Пак казвам, кеф ми е да гледам момчета като дужудиста и сабльора, майната му, че не взели медали, но са пример какво трябва да е един спортист - както на терена, така и извън него. Трезви момчета, здраво стъпили на земята, сърцати и борбени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 авг 2016 19:17

toristo написа:Тук си имаме двама некадърници в лицето на плешивия дебелак и Стефка, които са топ туристите в Рио.

Дали не му е кеф на тлъстия хипопотам ??! :lol: :lol: :lol: 2 седмици държавна командировка в Рио де Жанейро, не че върши някаква работа там и има полза от него, прави си кефа на гърба на данъкоплатеца. 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 авг 2016 19:28

Сергей Каменский постави нов олимпийски рекорд в стрелбата от малокалибрена винтовка от 50 метра, легнало положение, а във финала остана на 4то място. :lol:
Златото е за Германия, Среброто за Южна Корея, а Бронза за другия руснак Кирил Григорян.
Беларус днес ще се бори за медал в Скоковете на батут при жените - Татяна Петреня и Анна Горченок, ако успеят, България и Сърбия остават единствените сериозни държави от Източна Европа без медал...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 авг 2016 22:29

Само на мен ли ми се струва, че тези китайки в бадминтона са мъже :)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 авг 2016 23:08

Българския туризъм на 13 август

Габриела Петрова - Троен скок
Клалификации 15:40
Финал 02:55 (неделя)

[strike]3000м с препядствия -Силвия Дънекова[/strike]

Даниел Асенов - бокс 52кг.
1/16 финал-фернандо Мартинес 18:00

Бадминтон двойки
България- Германия 02:30 (неделя)

Бадминтон индувидуално жени
Линда Зечири - Сабрина Жаке 03:05 (неделя)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 12 авг 2016 23:45

v.r.s. написа:Не мисля, че е нормално да наричате спортистите ни туристи, защото всеки, който е отишъл там си е извоювал мястото с много труд и пот, за да спечели квота. То ако е много лесно и вие щяхте да отидете, но не е.
Може и да не постигат успехи, както беше преди години, но това са реалните ни възможности в момента. Какво в спорта ни е на ниво тук, че да искаме добро представяне там и да побеждават представители на страни, в които спорта е държавна политика и условията във всяко едно отношение са несравними.
Пак добре, че ги има и тези спортисти на олимпиадата, които заслужават уважение, а не подобно отношение.

В Косово и Виетнам по- добри ли са условията, защото тези страни имат титли от Олимпиадата?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 авг 2016 00:20

Беларус с първи медал - Сребро във Вдигането на тежести за Даря Наумова, Златото е за Северна Корея...
Вероятността България да остане единствената Източноевропейска държава без медал е напълно реална.
Сърбите са другите фаворити, но не вярвам, имат надежди за Ивана Шпанович на Дълъг скок, Давор Стефанек в борбата, Милица Мандич и Тияна Богданович в Таекуондото, но да видим, защото те имаха очаквания и за Ивана Максимович и особено за Бобана Величкович, за която мен лично много ме е яд...
Имат възможности за нещо и от Каяка.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 авг 2016 01:35

Имат и 4 тима в отборните спортове, всичките от които са си сила - жени и мъже в баскетбола, мъже - водна топка и жени - волейбол. Спокойно може да вземат някой медал от тях.

Върни се в “Рио 2016”