Кристиано: И Мтилига призна, че не съм го ударил нарочно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Кристиано: И Мтилига призна, че не съм го ударил нарочно

Мнениеот battlestar31 » 26 яну 2010 16:00

Португалецът обяви, че не е имало умисъл в действията му, а просто лошо стечение на обстоятелствата, тъй като играчът на Малага е висок само 170 сантиметра
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обяви, че категорично не е искал да удари футболиста на Малага Мтилига във вчерашния мач между двата тима. Португалецът вкара 2 гола, но в средата на второто полувреме бе изгонен за удар без топка срещу съперника си.

След мача се оказа, че играчът на Малага дори е със счупен нос и няма да играе около 3 седмици. Роналдо обаче изтъкна, че в никакъв случай не е искал да го нарани.

„Не мисля, че съдията бе прав. Никъде по света няма да бъде даден червен картон за такава ситуация. Просто се опитах да се измъкна от него. Да, имаше кръв, но ударът бе напълно неволен” каза той.

След двубоя той е влязал в съблекалнята на противника, за да се извини лично на съперника си, който му е казал, че не смята, че е имало умисъл в действията на португалеца.

„Във футбола могат да се случат такива неща. Лошият късмет в случая е, че той е висок само 170 сантиметра и затова се стигна до този удар. Ако бе малко по-висок нямаше да се получи така. Тъжен съм, защото не съм лош човек. В никакъв случай не съм искал да го контузя” добави той.

Това е вторият червен картон на Роналдо за сезона. Докато бе играч на Манчестър Юнайтед той бе гонен 4 пъти за 6-те му години на „Олд Трафорд”. Заради случилото се той ще бъде наказан за следващия двубой срещу Депортиво на „Риасор” в края на седмицата.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Кристиано: И Мтилига призна, че не съм го ударил нарочно

Мнениеот battlestar31 » 26 яну 2010 16:00

За мен тоя червен картон е пресилен

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 26 яну 2010 16:05

Напълно заслужен червен картон. Роналдо замахва и удря противника в лицето. Съдията не може да знае дали е неволно или умишлено, вижда удар в лицето и вдига червен картон. Съдията е прав.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 26 яну 2010 16:16

Дреме ми на х*я дали е картон или не .. Не е първият,нито последният,получил червен картон за удар с лакът.Какво като е Роналдо .. Да стои и да си мълчи,че медиите започват да стават бели и това не ми харесва .. :evil:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 26 яну 2010 16:18

Напълно заслужен червен картон, та той замахва нарочно !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 26 яну 2010 17:28

Messinho написа:Напълно заслужен червен картон, та той замахва нарочно !

Аз бях сигурно първия, който му тегли майните за поредната изцепка, но ти ми кажи как аджаба разбра, че е било нарочно, че го и натъртваш...Ако имаш някакви паранормални способности...тогава си връщам думите назад!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 26 яну 2010 17:28

Човекът на който му е счупен носа казва, че не е нарочно , но ти твърдиш обратното?
Е явно всеки си има мнение... :shock:

За мен не беше нарочно , както се вижда това твърдение се подкепя не само от мен , но червения картон си заслужаваше , удари го.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 яну 2010 17:37

:lol: Роналдо замахва нарочно, а онзи сигурно го държи съвсем случайно. И самият играч на Малага казва, че Роналдо не е виновен в тази ситуация, не знам какво още се дискутира ситуацията. Не съм фен на португалеца, но в този случай той определено не заслужава червен картон :?
Последна промяна от Madridist на 26 яну 2010 20:10, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 26 яну 2010 18:47

Незнам ама ако сте гледали последния мач на Аякс ще видите как защитниците на АЗ си прехвърлят звездата на противника и за 20 мин го фаулираха 8 :o :o пъти без да получат червен картон защото се сменяха и получаваха само жълти амо половината мачове срещу Меси...трябва да се спре преди да се повтори случая "Ван Бастен",просто момчето от Аякс едвам ходеше а има 18 гола в 18 мача според мен трябва да се деиства по безкомпромисно от страна на съдиите за да не се връщаме във времето на тоталния футбол.Лично аз предпочитам Меси и Роналдо(макар че понякога преиграват)отколкото твърди защитници и тактика Л.Пенев -9 защитника от 10 възможни...

Потребителски аватар
C.Ronaldo.9
Контакти:

Мнениеот C.Ronaldo.9 » 26 яну 2010 20:57

Никакъв 4ервен картон!! Абсолютно педерастко отсъждане на този съдия!!! Сме6на работа!! Кристиано е голям 8-) ;) Дано няма наказание!!! :P
Real Madrid Club De Futbol - 1902

Върни се в “Реал Мадрид”