Кристиано Роналдо аут между 2 и 3 месеца
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Кристиано Роналдо аут между 2 и 3 месеца
Вудумагьосник ако си спомняте предрече че Роналдо ще бъде за толкова време аут от терените !!! Вие какво ще кажете 
Re: Кристиано Роналдо аут между 2 и 3 месеца
вярно, вярно! Дори още тогава каза, че ще се пробва да го отстрани за още време.. и ето че стана
Пък дали е вярно май само той си знае
Да, и на мен почна да ми изглежда, че въобще не е лъгал този
Аз си мислих в началото, че само да си направи някаква реклама го прави, а то пък накрая ще излезне, че е прав
- Pro-European
- Контакти:
много жалко, защото мястото на големите играчи е на терена.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Аз предлагам да спира с футбола,така и така спечели ШЛ,да вземе да се концентрира в другата си страст - РЕКЛАМАТА

- Lord VOODOO
Бтв а това помните ли го: http://sportal.bg/news.php?id=200734&co ... mments_box ?????
Тоя върви яко по график! Ето и следващото отсъствие за 2-3 месеца както е предрекал жреца и след това явно следва отказване!!!
По принцип не вярвам на такива работи, но и не вярвам, когато случайностите станат прекалено много! Засега думите на тоя Пепе се покриват едно към едно и всеки път човека предварително казва какво ще му се случи на Роналдо..., така че феновете на португалеца и тия на Реал хубаво си помислете дали не се задава края на CR9!!!
П.П. Ако Роналдо наистина се откаже след 4 месеца от футбола поради контузии съветвам всички фенове на Ботев, Локо Пд и Левски да отиват при тоя Пепе и да му платят да прокълне Селяка, Галка и Боратков!
Тоя върви яко по график! Ето и следващото отсъствие за 2-3 месеца както е предрекал жреца и след това явно следва отказване!!!
По принцип не вярвам на такива работи, но и не вярвам, когато случайностите станат прекалено много! Засега думите на тоя Пепе се покриват едно към едно и всеки път човека предварително казва какво ще му се случи на Роналдо..., така че феновете на португалеца и тия на Реал хубаво си помислете дали не се задава края на CR9!!!
П.П. Ако Роналдо наистина се откаже след 4 месеца от футбола поради контузии съветвам всички фенове на Ботев, Локо Пд и Левски да отиват при тоя Пепе и да му платят да прокълне Селяка, Галка и Боратков!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Аз предлагам да спира с футбола,така и така спечели ШЛ,да вземе да се концентрира в другата си страст - РЕКЛАМАТА

търсих те вчера човече да ти честитя и да ти пратя поздражи от дани милито ама уви,сега си намерихте голмайстор.
търсих те вчера човече да ти честитя и да ти пратя поздражи от дани милито ама уви,сега си намерихте голмайстор.
LEVSKI_FOREVER
- Ticha
- Контакти:
Парис Хилтън яка магия му е направила явно. 
Много гадно за Роналдо аз до колкото си спомням в Юнайтед за толкова години не се беше контузвал толкова сериозно.Явно този маг наистина има сили
Сега ако бях на мястото на Роналдо бих му пратил биячи да го накарат да си премахне заклинанието и да каже кой му го е поръчал!
Роналдо харесван или не трябва да играе!
- Lord VOODOO
Tom Kruz написа:Много гадно за Роналдо аз до колкото си спомням в Юнайтед за толкова години не се беше контузвал толкова сериозно.Явно този маг наистина има силиСега ако бях на мястото на Роналдо бих му пратил биячи да го накарат да си премахне заклинанието и да каже кой му го е поръчал!
Роналдо харесван или не трябва да играе!
Да плашиш Вуду маг с биячи си е чиста проба самоубийство! Ако тоя Пепе наистина има магически сили (а явно има такива)... няма да можеш да го уплашиш!
Абе дали това не е номер?! Ако помните след трансфера на CR9 в Реал бе обявено, че краката му са застраховани на стойност.... 1 милиард евро!!! Ако се окажа, че CR9 не може да продължи да играе гушва тези пари, а това са много повече кинти, отколкото CR9 може да изкара с футбол, а Роналдо си е откровен сребролюбец!!! Малцина са футболистите, които да са по-алчни от него!!! А той с 1 милиард няма да му се налага да бачка и по цял ден ще гони к*рвите насам-натам - едно от малкото неща, които са важни за него! Реално погледнато Роналдо изпълни всичките си мечти: спечели ШЛ, спечели Златната топка, стана играч на годината на ФИФА, стана най-скъпият играч в света и бе купен от Реал! Той вече няма мечти... има само желание за безкрайно много свободно време и супер много кинти... при тая застраховка на краката (интересно защо досега не си беше правил такава, след като в Англия се играе далеч по-груб футбол) ще му се изпълни и последната мечта!!! - всичко това е само предположение.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал