Кристиано Роналдо аут между 2 и 3 месеца

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Кристиано Роналдо аут между 2 и 3 месеца

Мнениеот denis_93 » 05 ное 2009 18:29

Вудумагьосник ако си спомняте предрече че Роналдо ще бъде за толкова време аут от терените !!! Вие какво ще кажете :shock:

nikiwm
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо аут между 2 и 3 месеца

Мнениеот nikiwm » 05 ное 2009 18:36

вярно, вярно! Дори още тогава каза, че ще се пробва да го отстрани за още време.. и ето че стана :shock: Пък дали е вярно май само той си знае

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 05 ное 2009 18:37

Да, и на мен почна да ми изглежда, че въобще не е лъгал този :o :o Аз си мислих в началото, че само да си направи някаква реклама го прави, а то пък накрая ще излезне, че е прав

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 05 ное 2009 18:40

много жалко, защото мястото на големите играчи е на терена.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 ное 2009 18:44

Аз предлагам да спира с футбола,така и така спечели ШЛ,да вземе да се концентрира в другата си страст - РЕКЛАМАТА :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 05 ное 2009 18:50

Бтв а това помните ли го: http://sportal.bg/news.php?id=200734&co ... mments_box ?????

Тоя върви яко по график! Ето и следващото отсъствие за 2-3 месеца както е предрекал жреца и след това явно следва отказване!!!

По принцип не вярвам на такива работи, но и не вярвам, когато случайностите станат прекалено много! Засега думите на тоя Пепе се покриват едно към едно и всеки път човека предварително казва какво ще му се случи на Роналдо..., така че феновете на португалеца и тия на Реал хубаво си помислете дали не се задава края на CR9!!!

П.П. Ако Роналдо наистина се откаже след 4 месеца от футбола поради контузии съветвам всички фенове на Ботев, Локо Пд и Левски да отиват при тоя Пепе и да му платят да прокълне Селяка, Галка и Боратков!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 ное 2009 18:55

Аз предлагам да спира с футбола,така и така спечели ШЛ,да вземе да се концентрира в другата си страст - РЕКЛАМАТА :lol: :lol: :lol:

търсих те вчера човече да ти честитя и да ти пратя поздражи от дани милито ама уви,сега си намерихте голмайстор.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 05 ное 2009 19:10

Парис Хилтън яка магия му е направила явно. :lol:

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 05 ное 2009 19:10

Много гадно за Роналдо аз до колкото си спомням в Юнайтед за толкова години не се беше контузвал толкова сериозно.Явно този маг наистина има сили :evil: Сега ако бях на мястото на Роналдо бих му пратил биячи да го накарат да си премахне заклинанието и да каже кой му го е поръчал! :) Роналдо харесван или не трябва да играе!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 05 ное 2009 19:18

Tom Kruz написа:Много гадно за Роналдо аз до колкото си спомням в Юнайтед за толкова години не се беше контузвал толкова сериозно.Явно този маг наистина има сили :evil: Сега ако бях на мястото на Роналдо бих му пратил биячи да го накарат да си премахне заклинанието и да каже кой му го е поръчал! :) Роналдо харесван или не трябва да играе!

Да плашиш Вуду маг с биячи си е чиста проба самоубийство! Ако тоя Пепе наистина има магически сили (а явно има такива)... няма да можеш да го уплашиш! ;)

Абе дали това не е номер?! Ако помните след трансфера на CR9 в Реал бе обявено, че краката му са застраховани на стойност.... 1 милиард евро!!! Ако се окажа, че CR9 не може да продължи да играе гушва тези пари, а това са много повече кинти, отколкото CR9 може да изкара с футбол, а Роналдо си е откровен сребролюбец!!! Малцина са футболистите, които да са по-алчни от него!!! А той с 1 милиард няма да му се налага да бачка и по цял ден ще гони к*рвите насам-натам - едно от малкото неща, които са важни за него! Реално погледнато Роналдо изпълни всичките си мечти: спечели ШЛ, спечели Златната топка, стана играч на годината на ФИФА, стана най-скъпият играч в света и бе купен от Реал! Той вече няма мечти... има само желание за безкрайно много свободно време и супер много кинти... при тая застраховка на краката (интересно защо досега не си беше правил такава, след като в Англия се играе далеч по-груб футбол) ще му се изпълни и последната мечта!!! - всичко това е само предположение. :)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Реал Мадрид”