К.Роналдо - Вудомагията |o.O
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
К.Роналдо - Вудомагията |o.O
Днеска докато слушах ГОНГ и влезе Инес май беше и вика - чакайте да ви кажа една новина , ма тя е по - скоро любопитна.И вика: некав се обадил в офиса на Real и казал , че е голям фен на клуба , харесва играта и историята на Real , обаче му платили много пари за да се контузи К.Роналдо в най-скоро време,и той направил вудо магия.Сега в крайна сметак той в 70тата някъде се счупи и се контузи и се разрева.Предполагало се , че тоя дето е платил е някое от гаджетата на К.Роналдо тоест някое от бив6ите му де.И факта е , че той вярно се счупи и то в тоя мач още.... какво мислите ? Тва си е сериозно занимание явно - вудо магиите !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- originalni.be
- Контакти:
Re: К.Роналдо - Вудомагията |o.O
CR9 Играе доста добре , въпреки че не ми е изобщо симпатичен 
ORIGINALNI...BE =)
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
mormona написа:Днеска докато слушах ГОНГ и влезе Инес май беше и вика - чакайте да ви кажа една новина , ма тя е по - скоро любопитна.И вика: некав се обадил в офиса на Real и казал , че е голям фен на клуба , харесва играта и историята на Real , обаче му платили много пари за да се контузи К.Роналдо в най-скоро време,и той направил вудо магия.Сега в крайна сметак той в 70тата някъде се счупи и се контузи и се разрева.Предполагало се , че тоя дето е платил е някое от гаджетата на К.Роналдо тоест някое от бив6ите му де.И факта е , че той вярно се счупи и то в тоя мач още.... какво мислите ? Тва си е сериозно занимание явно - вудо магиите !
Като гледам на какви "секти си фен, е нормално да вярваш в магии
- Lord VOODOO
Аз бях, признавам си!
Ама е долна лъжа, че съм фен на Реал и че са ми платили! Направих вуду магията за кеф, а и все пак Реал са ми най-омразният отбор!
П.П. Ако искате вече срещу заплащане мога да направя магия на играчи на МЮ, Челси, Байерн, Юве и още няколко отбора да не ги изреждам всичките! За съперниците на родните участници в ЛЕ ще таксувам на половин цена..., все пак сме българи.

Ама е долна лъжа, че съм фен на Реал и че са ми платили! Направих вуду магията за кеф, а и все пак Реал са ми най-омразният отбор!
П.П. Ако искате вече срещу заплащане мога да направя магия на играчи на МЮ, Челси, Байерн, Юве и още няколко отбора да не ги изреждам всичките! За съперниците на родните участници в ЛЕ ще таксувам на половин цена..., все пак сме българи.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:Аз бях, признавам си!![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Ако искате вече срещу заплащане мога да направя магия на играчи на МЮ, Челси, Байерн, Юве и още няколко отбора да не ги изреждам всичките! За съперниците на родните участници в ЛЕ ще таксувам на половин цена..., все пак сме българи.![]()
![]()
А сезонна карта предлагаш ли
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Lord VOODOO
Madridist написа:А сезонна карта предлагаш ли
Ако търсиш на Барса, мога да те уредя.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:Madridist написа:А сезонна карта предлагаш ли
Ако търсиш на Барса, мога да те уредя.
хахаха,не имах предвид сезонна карта за магии,с по-добра отстъпка.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Lord VOODOO
Madridist написа:хахаха,не имах предвид сезонна карта за магии,с по-добра отстъпка.
Сезонни карти за магии още не съм се сетил да продавам, но правя отстъпки за редовни клиенти, поръчки на едро и както казах в интерес на родният футбол...
Най-често използваната отстъпка е: плаща се за 11 играча да бъдат омагьосани (т.е. титулярният състав), а като бонус уручасвам на аванта и трите най-вероятни резерви.
При поръчки в 3 поредни кръга, за четвъртият бастисвам един отбор по твой избор безплатно.
А ако имаш някоя интересна оферта винаги можем да я обсъдим.
П.П. Държа да отбележа, че не приемам заплащане в кокоши крака или други животински крайници! Тях сам си ги набавям, че в противен случай понякога стават грешки с магиите...
Lord VOODOO написа:Madridist написа:хахаха,не имах предвид сезонна карта за магии,с по-добра отстъпка.
Сезонни карти за магии още не съм се сетил да продавам, но правя отстъпки за редовни клиенти, поръчки на едро и както казах в интерес на родният футбол...
Най-често използваната отстъпка е: плаща се за 11 играча да бъдат омагьосани (т.е. титулярният състав), а като бонус уручасвам на аванта и трите най-вероятни резерви.![]()
![]()
![]()
При поръчки в 3 поредни кръга, за четвъртият бастисвам един отбор по твой избор безплатно.
А ако имаш някоя интересна оферта винаги можем да я обсъдим.
П.П. Държа да отбележа, че не приемам заплащане в кокоши крака или други животински крайници! Тях сам си ги набавям, че в противен случай понякога стават грешки с магиите...![]()
![]()
хахахах Викаш приемаш само хартийки със снимки на американски президенти.Лично аз не искам да омагьосваш никой играч,ама имам една пенсионерка съседка,която много ме дразни с едни котки.Мяукат по цяла нощ и са усмърдяли входа на мъртви катерици. С радост бих и направил магия
- Lord VOODOO
Madridist написа:хахахах Викаш приемаш само хартийки със снимки на американски президенти.Лично аз не искам да омагьосваш никой играч,ама имам една пенсионерка съседка,която много ме дразни с едни котки.Мяукат по цяла нощ и са усмърдяли входа на мъртви катерици. С радост бих и направил магия
Имаш късмет! Не обичам котки, така че ще направя нещо по въпроса безплатно...