Вторник, 4 март 2025 г., 22:00 ч., пряко по Макс Спорт 3

Естадио Сантяго Бернабеу
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bubka написа:Нз, като цяло мъчение е този сезон, има толкова много плява за чистене сред играчите, като се почне от почти всички "бледолики" без Винисиус, цялата халфова линия без Валверде и Себайос е за смяна, трябват още 2-3 стабилни защитници , само нападатели има, ама няма как да са ефективни при това положение.
sapio0o написа:bubka написа:Нз, като цяло мъчение е този сезон, има толкова много плява за чистене сред играчите, като се почне от почти всички "бледолики" без Винисиус, цялата халфова линия без Валверде и Себайос е за смяна, трябват още 2-3 стабилни защитници , само нападатели има, ама няма как да са ефективни при това положение.
Забравяш една основна фигура, на когото му е време за пенсия. Няма срамно в това да осъзнаеш, че вече не го можеш, дори да не ти липсва желание.
Според мен с наличното от този сезон бихме играли по-добър футбол при друг наставник. За трофеи не говорим, там конкуренцията е жестока, не може винаги да печелиш. Но този футбол не ми го хвали, дори при требъл в края.
bubka написа:sapio0o написа:bubka написа:Нз, като цяло мъчение е този сезон, има толкова много плява за чистене сред играчите, като се почне от почти всички "бледолики" без Винисиус, цялата халфова линия без Валверде и Себайос е за смяна, трябват още 2-3 стабилни защитници , само нападатели има, ама няма как да са ефективни при това положение.
Забравяш една основна фигура, на когото му е време за пенсия. Няма срамно в това да осъзнаеш, че вече не го можеш, дори да не ти липсва желание.
Според мен с наличното от този сезон бихме играли по-добър футбол при друг наставник. За трофеи не говорим, там конкуренцията е жестока, не може винаги да печелиш. Но този футбол не ми го хвали, дори при требъл в края.
Не, в голяма заблуда си. Това ще си проличи следващия сезон, когато дойде друг треньор, особено ако селекцията се запази горе долу в този вид. Може и да има различен стил на игра, но например точковият актив в първенството пак щеше да си е горе-долу същият.
sapio0o написа:bubka написа:sapio0o написа:bubka написа:Нз, като цяло мъчение е този сезон, има толкова много плява за чистене сред играчите, като се почне от почти всички "бледолики" без Винисиус, цялата халфова линия без Валверде и Себайос е за смяна, трябват още 2-3 стабилни защитници , само нападатели има, ама няма как да са ефективни при това положение.
Не, в голяма заблуда си. Това ще си проличи следващия сезон, когато дойде друг треньор, особено ако селекцията се запази горе долу в този вид. Може и да има различен стил на игра, но например точковият актив в първенството пак щеше да си е горе-долу същият.
Значи говорим на един и същ език. Точките ще са сходни и ние да поемем отбора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта