Испанската Ла Лига (11 кръг)
Пряко по Макс Спорт 4 на 26 октомври от 22:00 часа:
Естадио Сантяго Бернабеу
Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона - 0:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона, Събота от 22:00 ч.
2:2 според мен, но е възможно и да ни бият.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Хора . . . никак не ми се иска да го кажа, но мисля, че този път нямаме никакъв шанс срещу отцепниците в събота! Надявам се на чудо, дето се вика . . . Най-накрая им излезе късметя на ония!!
-
- Контакти:
Аз ще съм доволен и на голов хикс, който ще ни задържи на 1то място. Още е ранен етап на сезона и нищо не се решава, който и да бие. Иначе и двата отбора разцепиха германските си опоненти в ШЛ, така че приказките за умирането на Ла Лига май се оказаха преувеличени.
Рашка капут, Буданов салют !
Мен Барса не ме убеди вчера. Видях един много наивно изнесен отбор, който имаше късмет в първите минути да не допусне поне 3 гола при малките засади на Байерн, а след това си вкара малкото положения срещу много неубедителен Нойер, отдавна свършил с футбола.
Да, Барселона сумарно през сезона играе страхотно, но специално вчера бяха доста зле отзад. Ако подходят така и срещу Вини и Мбапе може да стане грозно.
Иначе за нашите не искам да говоря, ясно е, че този мач не идва в добър момент за нас. Анчелоти още няма идея какво да прави с тези футболисти и очаквам поредния експеримент, сигурно Милитао вдясно примерно. Дано не се случи и им скочим на макс. Този мач може да промени сезона ни.
Да, Барселона сумарно през сезона играе страхотно, но специално вчера бяха доста зле отзад. Ако подходят така и срещу Вини и Мбапе може да стане грозно.
Иначе за нашите не искам да говоря, ясно е, че този мач не идва в добър момент за нас. Анчелоти още няма идея какво да прави с тези футболисти и очаквам поредния експеримент, сигурно Милитао вдясно примерно. Дано не се случи и им скочим на макс. Този мач може да промени сезона ни.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Stones.66 написа:Хора . . . никак не ми се иска да го кажа, но мисля, че този път нямаме никакъв шанс срещу отцепниците в събота! Надявам се на чудо, дето се вика . . . Най-накрая им излезе късметя на ония!!
Заиграха малко по силно от последните сезони и вкараха малко повече голове и вече напълнихте гащите. Точно пък, когато ни смятат не за фаворити и дори в много по слаба форма от сега, сме правили големи мачове и то дори като гости.
Нагласата в Ел Класико е на съвсем друго равнище и така както сега Барселона са вдигнали много здраво глава и носле, така лесно може да бъде разбит в този мач.
Да, вероятно ще има много голове и от двата отбора понеже нашата защита не е толкова сигурна особено след като и Карвахал е аут, то така може и да паднем и не защото те са някакви мега хипер силни, а просто да им провърви в този мач.
Според букитата ние сме доволно фаворити все пак.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Да видим дали това ще е четвъртия пореден сезон в първенството, в който шампионът почти става ясен още в 12-ия кръг.
Много нестабилни изглеждаме в защита, а и Куртоа + Карвахал ще липсват, което може да се окаже огромен проблем.
Много нестабилни изглеждаме в защита, а и Куртоа + Карвахал ще липсват, което може да се окаже огромен проблем.
1914.1902 написа:Да видим дали това ще е четвъртия пореден сезон в първенството, в който шампионът почти става ясен още в 12-ия кръг.
Да. Хубав бой на Бернабеу и каталунците тръгват надолу... :mrgreen: