Шампионска лига (сезон 2024/2025), Фаза на лигата:
2 кръг, 2 октомври, 22:00 ч., няма да се предава по българска телевизия
Декатлон Арена – Стад Пиер-Мороа
ШЛ: Лил - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
- Контакти:
Re: ШЛ: Лил - Реал Мадрид, Сряда от 22:00 ч.
Каквото и да се случи, ще е битка и страст.
Много ми е трудно да гледам мачове на Реал, защото се страхувам за всяка минута.Не вярвам в победата защото тя е толкова предателски настроена. Няма стил, който да те убеди в нейното съществуване.
Не знам как ще завърши мача, но се радвам, че съм достатъчно пиян, хич да не ми пука...
Много ми е трудно да гледам мачове на Реал, защото се страхувам за всяка минута.Не вярвам в победата защото тя е толкова предателски настроена. Няма стил, който да те убеди в нейното съществуване.
Не знам как ще завърши мача, но се радвам, че съм достатъчно пиян, хич да не ми пука...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Ами супер, нека видим Ендрик в пълен мач :thumbup:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Furious_Monk
- Контакти:
Ако е слаб, защо трябва да го видим... нека треньора сам да прецени, а неговата преценка си е наша болка...
И какво сега, на кого трябва да се извиняваме, че не показвате това което можем...Животът е една пародия, въпросът да извлечеш полза от нея...
И какво сега, на кого трябва да се извиняваме, че не показвате това което можем...Животът е една пародия, въпросът да извлечеш полза от нея...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Голяма мъка са гостуванията този сезон, но мерки очевидно не се взимат.
Игрово това е най-слабият Реал Мадрид, който някога съм гледал. Не е най-слабият по резултати, но чисто откъм идея какво трябва да се случи на терена е някакъв невиждан на Бернабеу хаос. А сме гледали ужасни сезони преди Моуриньо да ни направи сила отново. Чисто откъм игра това е някакъв ужас, което гледаме този сезон.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Време беше да паднете. Даже серията продължи доста дълго, без да показвате някакъв хубав футбол.
Рашка капут, Буданов салют !
CapitanePuyol написа:Време беше да паднете. Даже серията продължи доста дълго, без да показвате някакъв хубав футбол.
Футбола беше чудесен до този сезон. С напускането на Кроос и Начо и пристигането на Мбапе, този отбор забрави да играе футбол.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]