Първия срещу втория във временното класиране. Селта вече показаха, че са силни и не визирам само победата срещу Барселона. Гледах им няколко мача и наистина радват окото. Ще е трудно. Бензема и Модрич би трябвало да са готови, Хамес и той по всяка вероятност ще е в групата и ще получи игрово време.
Труден, но и много важен мач за нас и се надявам да вземем максимума от него. Да видим кой ще се завърне сега от лазарета, защото е крайно време за Хамес макар и да влезе като резерва.
Чак сега се вгледах в снимката на Рафата...е няма друго такова лукаво изражение.Много силна.
Иначе за самия мач,ами би трябвало да е тегаво.Гостуване на отбор в супер форма.Да кажем,че победа в постен двубой със само един гол и грозен футбол, би било далеч по-приемливо от загуба на точки.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого? Анчелоти.
Троен мач. Селта правят страхотен сезон, а по някаква причина играем с тях в събота след като играхме в сряда с ПСЖ... Барселона усети колко силни са на контраатака, надявам се и Бени да е разбрал това и да не си блъскаме главите в добре организиранита им защита, а след това да изядем мократа кърпа. Ако играем по-прибрано би трябвало да им е много по-трудно и контраатаките да са от наша страна, вместо от тяхна. П.С. Сега и аз забелязах снимката. Бенитес дано не го сърби носа за бой...
По скоро май е невинен жест на ръката, когато е говорил нещо и ръкомаха и тогава са го щракнали Може и да е момента, когато се бърши очите, че той нали се разплака на представянето му и тази снимка е именно от тогава.
На мен ми изглежда малко в стил "Ако знаете само какво ви готвя"-въпросът тук е към кого би насоченил тази реплика. Иначе респект за емоцията Рафа,поне заради това си заслужава да не го псуваме по време на уволнението му.
Този Нолито съм сигурен,че ще изяде тревата срещу нас,ако бъде на терена.Миналата година игра забележително.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого? Анчелоти.