Моуриньо на колене пред отбора - велик момент!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Моуриньо на колене пред отбора - велик момент!

Мнениеот football_fb » 14 май 2012 10:25

Е, приятели споделя едно клипче, което намерих днес в мрежата! Едно супер велик момент, преди връчването на титлата - Моуриньо на колене пред отбора! Всеки може да говори каквото си поиска но той един наистина голям човек! Поклон и пред него!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QQCo3lqLKaI&feature=player_embedded[/youtube]
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Моуриньо на колене пред отбора - велик момент!

Мнениеот MoNteSo » 14 май 2012 10:37

Не знам какъв човек е, но никога няма да го харесам. Просто методите му на работа с медиите, постоянното реване от всичко което можеш да се сетиш, с цел да се манипулират съдиите и да свирят с едно на ум срещу отборите му, малко ми напомня на циркаджията с дъвката от Манчестър. Винаги съм харесвал Реал, но покрай Моуриньо ги намразих.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 14 май 2012 10:50

MoNteSo написа:Не знам какъв човек е, но никога няма да го харесам. Просто методите му на работа с медиите, постоянното реване от всичко което можеш да се сетиш, с цел да се манипулират съдиите и да свирят с едно на ум срещу отборите му, малко ми напомня на циркаджията с дъвката от Манчестър. Винаги съм харесвал Реал, но покрай Моуриньо ги намразих.

на кой му пука?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 14 май 2012 10:58

saffron написа:
MoNteSo написа:Не знам какъв човек е, но никога няма да го харесам. Просто методите му на работа с медиите, постоянното реване от всичко което можеш да се сетиш, с цел да се манипулират съдиите и да свирят с едно на ум срещу отборите му, малко ми напомня на циркаджията с дъвката от Манчестър. Винаги съм харесвал Реал, но покрай Моуриньо ги намразих.

на кой му пука?

Не ме интересува дали ти пука :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 май 2012 11:09

Голям циркаджия на мача с Байерн че подава ръчички на съдиите че се прегръща с играчи на Байерн че седи на колене ходи да говори с 4тия съдия постоянно гледа само да направи някоя четка на съдиите.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 14 май 2012 11:10

Връщам си всичките думи назад след първия мач с Байерн. ВЕЛИК! :)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 14 май 2012 11:18

Един човек е голям, ако се държи мъжки, когато губи. Моуриньо ще остане в историята, но никога няма да бъде голям човек.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 май 2012 14:49

MoNteSo написа:
saffron написа:

на кой му пука?

Не ме интересува дали ти пука :lol:

и нас не ни интерсува дали мразиш или не Моу и Реал, капиш?

RedMilano
Контакти:

Мнениеот RedMilano » 14 май 2012 18:24

велик отбор... велик треньор :) това е

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 май 2012 20:23

Neron написа:Голям циркаджия на мача с Байерн че подава ръчички на съдиите че се прегръща с играчи на Байерн че седи на колене ходи да говори с 4тия съдия постоянно гледа само да направи някоя четка на съдиите.

Когато не прави тези неща веднага се почва с тезата, че бил неблагодарник, никога не поздравявал и т.н.
Като го прави пък веднага се почва с това, че бил циркаджия?

Абе вие хора какво искате не мога да разбера? :roll:
Никога няма да ви се хареса Жозе просто защото го мразите, така че не коментирайте подобни неща, за да не дразните феновете.

Никога няма угодия значи. :evil:

Върни се в “Реал Мадрид”