Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
Аз пък съм впечатлен от Маркос. В случаите, когато нещата зависеха от него, се справи като топ опорен халф. Головете на Барса дойдоха от гениалността на Меси. И трите.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
При първият гол загуби топката в близост до своето наказателно.
Аз в този мач не съм и очаквал Алавес да направят нещо, просто са ми интересни Йоренте и Ернандес в подобна обстановка как ще се представят.
Аз в този мач не съм и очаквал Алавес да направят нещо, просто са ми интересни Йоренте и Ернандес в подобна обстановка как ще се представят.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Пусни Кроос в Алавес срещу каталунците във финал и съм сигурен, че също ще сбърка топка в близост до наказателното си поле. Йоренте е и млад преди всичко. Аз лично бих му дал 8.5/10 за първото полувреме. В Реал ще стига 9.5 без проблем с тези си качества.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Второто полувреме си оправи играта, поне според мен. Изглежда доста добре.
На мен много ми прилича на един по-подвижен и гъвкав Шаби Алонсо. Каземиро ще продължи да си остане единственото добиче в халфовата ни линия.
На мен много ми прилича на един по-подвижен и гъвкав Шаби Алонсо. Каземиро ще продължи да си остане единственото добиче в халфовата ни линия.
Анчелоти.
Анчелоти.
Някой има ли по-сериозни наблюдения върху тоя пич Вайехо?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
rmfan5 написа:Някой има ли по-сериозни наблюдения върху тоя пич Вайехо?
Добър е ,има качества да е титуляр,но в по-слаб отбор.При нас за 4ти избор не е зле,ще се справи в мачовете за купата и в някои мачове за първенство.
За четвърти избор каза.
Вайехо е по-добър от Варан. По-скоро ще дебне Рамос и с времето ще се настани като титуляр. Засега се явява като чудесен заместник на Пепе.
- Furious_Monk
Сега, фюрера, ако мята поглед в темата, може да спомене нещо. Все пак има някакви наблюдения над него.
Иначе съм чел хубави неща за Вайехо, но съм го гледал само на европейското преди няколко години, където с намесите си ми заприлича на испанския Неста, ах как ми се иска да достигне нивото на италианеца в Реал...
Иначе съм чел хубави неща за Вайехо, но съм го гледал само на европейското преди няколко години, където с намесите си ми заприлича на испанския Неста, ах как ми се иска да достигне нивото на италианеца в Реал...
Анчелоти.
Анчелоти.
Момчето има талант, но е грехота да стои пейка, трябва да играе и да се развива.
Айнтрахт с него имат 10 сухи мрежи от 25 мача в първенството. Без него 1 в 9 и се сринаха. Освен това играе много чисто и има само 4 картона за тези 25 мача.
Според мен, пак ще го дадете под наем, но в отбор с повече претенции, може би играещ в ЕКТ.
Айнтрахт с него имат 10 сухи мрежи от 25 мача в първенството. Без него 1 в 9 и се сринаха. Освен това играе много чисто и има само 4 картона за тези 25 мача.
Според мен, пак ще го дадете под наем, но в отбор с повече претенции, може би играещ в ЕКТ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не е казано, че трябва да е резерва. Варан не впечатлява след контузиите, не е някакъв гений и не е трудно да бъде изместен.
Рамос-Вайехо.
Кроос-Модрич/Йоренте- Касемиро/Ковачич
Асенсио-Роналдо-Иско
Атомно-химично-биологично оръжие.
Рамос-Вайехо.
Кроос-Модрич/Йоренте- Касемиро/Ковачич
Асенсио-Роналдо-Иско
Атомно-химично-биологично оръжие.