Бащата на Гонсало Игуаин опроверга информациите, че нападателят на Реал Мадрид е пред трансфер в Ювентус. Някои медии на Апенините обявиха, че “Старата госпожа” вече е предложила оферта за аржентинеца, който е в началото на трансферния списък за клуба.
Карим Бензема, Карлос Тевес и Серхио Агуеро също са спрягани за трансфер в Юве.
“Много клубове се интересуват от сина ми,” заяви Хорхе Игуаин пред Tuttosport. “Ювентус е един от най-големите клубове в Европа, но никой оттам не се е свързал с нас. За нас техният интерес е чест, но Гонсало иска да остане в Испания и в Реал Мадрид.”
Бъдещето на Гонсало Игуаин в Реал обаче може би зависи най-вече от евентуален трансфер на Серхио Агуеро от Атлетико при градския враг №1.
Игуаин може да прави пропуски на празна врата, но вкарва и страшно много голове. Ако някой от нападателите ще си ходи, предпочитам това да е Адебайор или Бензема, отколкото Игуаин. Все пак той си е наше момче, в Реал Мадрид израстна като футболист.
Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
За супер купата два мача ли бяха ?
Eminem написа:За супер купата два мача ли бяха ?
Да
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
tatusindo написа:Eminem написа:За супер купата два мача ли бяха ?
Да
Явно съм забравил.
- paceto
- Контакти:
*Blinded In Chains* написа:paceto написа:Тази година май ще пропусна да ги гледам на живо в САЩ
Да, малко е гадничко, защото един мач там в 7-8 вечерта се равнява на един тук в 3-4...![]()
Миналата година ги гледах като играха в Пасадена (Лос Анжелис), но тогава заминаха по късно на лагера в САЩ заради световното, но тази година ще е по рано и като виждам кога е първият мач сигурно няма да мога, защото още ще съм в България.
Иначе часовата зона е кофти когато се гледа по телевизията, но някои ще ги гледат и тогава
Аз например ако не на живо ще ги гледам през нета
- UNBEATABLE
- Контакти:
paceto написа:*Blinded In Chains* написа:paceto написа:Тази година май ще пропусна да ги гледам на живо в САЩ
Да, малко е гадничко, защото един мач там в 7-8 вечерта се равнява на един тук в 3-4...![]()
Миналата година ги гледах като играха в Пасадена (Лос Анжелис), но тогава заминаха по късно на лагера в САЩ заради световното, но тази година ще е по рано и като виждам кога е първият мач сигурно няма да мога, защото още ще съм в България.
Иначе часовата зона е кофти когато се гледа по телевизията, но някои ще ги гледат и тогава
Аз например ако не на живо ще ги гледам през нета
И аз им гледам контролите в Америка през нета в 5 сутринта :D
На днешния ден се навършват 33 години от смъртта на най-великя човек в историята на клуба, човекът превърнал Реал Мадрид от испански средняк в европейски гранд и оформил красивия и нападателен футбол, в неизменна част от клубната философия. Поклон за Сантяго Бернабеу

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- *Blinded In Chains*
С всеки изминал ден все повече се убеждавам, че Агуеро ще подпише с Реал...
П.П. Той днес има рожден ден и става на 23, да е жив и здрав!
П.П. Той днес има рожден ден и става на 23, да е жив и здрав!
- UNBEATABLE
- Контакти:
Мората е вкарал за Испания U19 (тва мисля, че е ПОД19) в мач срещу Черна Гора U19... Дано продължава да вкарва и за по-големите формации на клуба и националния отбор...
- paceto
- Контакти:
Кристиано Роналдо: Щастлив съм в Реал М и не смятам да си тръгвам

Суперзвездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо опроверга слуховете, че ще напусне клуба. През последните седмици пресата в Испания и Великобритания обяви, че Роналдо има спорове с треньора на Реал Жозе Моуриньо и може да се върне в Англия и отново да облече екипа на Манчестър Юнайтед.
"Щастлив съм в Реал. Искам да играя още много за този клуб. Не смятам да напускам отбора", заяви португалецът. През този сезон Реал Мадрид спечели Купата на Краля и остана втори в първенството след Барселона, а Роналдо отбеляза рекордните за един сезон в Ла Лига 40 гола.

Суперзвездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо опроверга слуховете, че ще напусне клуба. През последните седмици пресата в Испания и Великобритания обяви, че Роналдо има спорове с треньора на Реал Жозе Моуриньо и може да се върне в Англия и отново да облече екипа на Манчестър Юнайтед.
"Щастлив съм в Реал. Искам да играя още много за този клуб. Не смятам да напускам отбора", заяви португалецът. През този сезон Реал Мадрид спечели Купата на Краля и остана втори в първенството след Барселона, а Роналдо отбеляза рекордните за един сезон в Ла Лига 40 гола.