ШЛ: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 2:2 FT (4:3 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 2:2 FT (4:3 agg)

Мнениеот KOPScousers » 02 май 2018 00:16

sapio0o написа:
KOPScousers написа:Фараона ви чака на финала, а да знаете, че ако играете както в тези два мача срещу Байерн, картинката ще е доста грозна в Киев. :twisted:

Опитът ще надделее в Киев. Бъди умерен оптимист, от мен да го знаеш.

Аз от това най-много се страхувам, че опитът е изцяло на ваша страна. Светата Троица обаче има напълно реален шанс да ви разкъса както го пише по книгите и както казах, да направи доста грозна картинка на финала. Представянето на Реал в този полуфинал ме кара да бъда оптимист, но винаги си имам едно на ум, благодаря за съвета! ;)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 май 2018 00:18

KOPScousers написа:Фараона ви чака на финала, а да знаете, че ако играете както в тези два мача срещу Байерн, картинката ще е доста грозна в Киев. :twisted:

Мен не ме притеснява чак толкова.

Мачът с ПСЖ, макар тогава и в двата мача да се видя кой е по-добър чисто игрово, мачът с Байерн... просто не може винаги да се измъкваш по този начин. Не е честно спрямо собственото желание да гледаш честна и справедлива игра.

Първо се класирайте за финала, а пък там, който може, той ще успее... но аз ще викам за Реал при всички обстоятелства.

"Реал бе по-добър през 2012 срещу Байерн, през 2015 срещу Юве"

Сапио, както виждаш, историята помни. А това какво ще избере човек да запомни си е негов личен избор. За протокола, Реал бе по-добър от Байерн и миналата година, за разлика от тази пародия, която ни предоставиха сега.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 май 2018 00:21

KOPScousers написа:
sapio0o написа:

Опитът ще надделее в Киев. Бъди умерен оптимист, от мен да го знаеш.

Аз от това най-много се страхувам, че опитът е изцяло на ваша страна. Светата Троица обаче има напълно реален шанс да ви разкъса както го пише по книгите и както казах, да направи доста грозна картинка на финала. Представянето на Реал в този полуфинал ме кара да бъда оптимист, но винаги си имам едно на ум, благодаря за съвета! ;)

Никога не трябва да си вадиш заключения от предишни мачове. Финала си е финал и е със съвсем друга нагласа подобен мач.
Вие може да излезете доста притеснени поради това, че скоро не сте играли на тази фаза и не сте били на крачка да вдигнете ШЛ, докато ние ще играем доста по спокойно. Миналата година нали видя какво се случи с Ювентус, а бяха отбора с най добра защита в ШЛ и излязоха пренавити и всички видяхме какво се случи.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 май 2018 00:23

Предвид атаката и защитата на двата отбора - бием ви 7 на 6. :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 02 май 2018 00:23

Furious_Monk написа:Сапио, както виждаш, историята помни. А това какво ще избере човек да запомни си е негов личен избор. За протокола, Реал бе по-добър от Байерн и миналата година, за разлика от тази пародия, която ни предоставиха сега.

Историята помни, че през 2012 Байерн загуби финал от Челси, а през 2015 Ювентус от Барселона. И в двата случая по-добрият отбор на полуфинала загуби от по-слабият. И ако срещу Байерн пропуснахме много най-вече у дома в реванша, то срещу Ювентус можехме спокойно да си бием като пичове с два гола разлика в Торино, а вместо това загубихме, човече. Ето защо историята помни финалистите, а не кой е играл по-силно. Това се помни от феновете, а както можеш да видиш, болката на каталунците не променя факта, че Реал е на пореден финал. След 10 години никой няма да се интересува как е играл Байерн през 2018 на Бернабеу, а кой е продължил напред. Тъпо, но факт.

За срама говорихме достатъчно, Зизу като мъж трябва да напусне своеволно след края на сезона. Човек като него, който ни изведе до толкова успехи не заслужава да бъде уволнен.

paceto написа:Миналата година нали видя какво се случи с Ювентус, а бяха отбора с най добра защита в ШЛ и излязоха пренавити и всички видяхме какво се случи.

Аз точно това имах в предвид. Ще е адски трудно Реал Мадрид да загуби финал, но е възможно, защото няма невъзможни неща.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 май 2018 00:26

paceto написа:Никога не трябва да си вадиш заключения от предишни мачове. Финала си е финал и е със съвсем друга нагласа подобен мач.
Вие може да излезете доста притеснени поради това, че скоро не сте играли на тази фаза и не сте били на крачка да вдигнете ШЛ, докато ние ще играем доста по спокойно. Миналата година нали видя какво се случи с Ювентус, а бяха отбора с най добра защита в ШЛ и излязоха пренавити и всички видяхме какво се случи.

А защо сравняваш миналогодишния Реал с този? Това нещо няма нищо общо с отбора от миналата година, който си спечели съвсем протоколно 12-тата ШЛ срещу, както ти каза, отбора с най-добра защита в турнира. Ние дори не сме се класирали още, но не ми се мислят глупости вмомента, няма как да се случи обратното... Нали?! :) И все пак, къде с опит, къде с късмет, излъгахте ги и сте на финал, но в никакъв случай не бяхте по-добрия отбор. Не вярвам да сте по-добрия и на финала, ако Ливърпул играе така, както може. Но АКО се класираме и играем така, както ти каза (притеснени, с треперещи крачета и неспособни да вържат 2 паса), то тогава печелите трета поредна ШЛ с разлика. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 май 2018 00:31

Дадох го за сравнение мача с Ювентус, защото и тогава имаше такива закани от фенове на старата госпожа, а и от неутрални. Наслушахме се на статистиката как не допускали голове цял сезон, как Реал им били абонати и ей такива неща и всичко отиде в канала на финала. Точно заради това ти дадох съвет да не се изхвърляте така преди мача, а и дори още не сте се класирали понеже феновете на Барселона бързаха да се радват след жребият като им се падна Рома и дори се виждаха вече на полуфинал и мечтаеха за трейбъл и как нямало кой да ги спре.

Като вземеш предвид, че Ливърпул до момента не са се срещали с гранд от калибъра на Реал и другите неща, които споменах може да ви изиграе лоша шега. Колкото и слаб да е този сезон Реал Мадрид то един финал се играе доста различно и сме го показвали вече не един или два пъти.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 02 май 2018 00:33

Тъжен край за Юп! Не заслужаваше да си отиде по този начин от турнира.
Мисля, че дойде времето да обсъдим дали нямаме нужда от треньорска смяна. И срещу Ювентус, и сега с Байерн играхме потресаващо на собствения си стадион. Не ни отива подобна игра..
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 май 2018 00:34

То цял сезон сме зле у дома и най добрите ни мачове са все навънка.
В първенството 90% от загубените точки бяха у дома.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 02 май 2018 00:36

Е, да е. Не е приемливо това за мен. Аз не помня да е имало друг отбор, който да играе по-добре като гост, отколкото като домакин. Днешният мач беше треперене от първата до последната минута.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Реал Мадрид”