Реал Мадрид - Барселона - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона - 3:1 FT

Мнениеот Isco » 26 окт 2014 11:50

Иско в последните няколко мача показва доста добра игра и не знам какво ще прави татко Карло като се върне Бейл :roll:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 26 окт 2014 11:53

Честита победа!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 26 окт 2014 12:48

Безкомпромисни през второто полувреме.Никакъв шанс за Меси и компания.Не че някои разбиращ футбола човек е очаквал нещо друго.Машина са белите и няма кои до ги спре...освен Атлетико.... :)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 26 окт 2014 13:02

Определено страхотна победа, особено предвид началото на мача и гола от съблекалнята. Най-ценното в този мач е волята за победа и раздаването на играчите! С изключение на двете грешки за гола и за положението на Меси, защитата игра стабилно и не допусна проблеми при статичните положения (9 корнера за Барса). Не ми харесаха грешките при последния пас. Дори при третия гол трябваше да има директен извеждащ пас към Роналдо, но пък си поправиха грешката брилянтно.

Съдийството беше на ниво. Единствената грешка, според мен, е спестен жълт картон на Модрич около 50 минута, но надали това е решаващо за мача. Имаше две двойки идентични ситуации в нак.полета, при които се показа напълно еднакъв критерий и не се отсъдиха дузпи. Срещу Бензема и срещу Суарез имаше задържания, но лично за мен не се свириха напълно правилно. Щеше да се развали мача.
Честита победа на всички!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 26 окт 2014 16:39

Да си призная, след като ни поведоха толкова рано и изпуснахме да върнем бързо гола, бях малко песимист. Но след пропуска на Меси или по-скоро спасяването на Икер, бях сигурен, че второто ще обърнем мача.
Всички играха като една добре смазана машина включително и в защита. Роналдо на няколко пъти изневери на себе си и вместо да бие, което беше по-правилно, реши да подава, но няма как да го виним за това. Единствено ме е яд, че второто изпуснахме да направим победата по-изразителна, защото имаме да им връщаме от последните години.
Голямата грешка на каталунците беше, че пуснаха Канибала титуляр и той не се чу цял мач. (не че и Меси се чуваше много).

Както лично очаквах, на отбора му бяха нужни 1-2 месеца и заигра като един истински обигран отбор и ме карат да гледам доста оптимистично като нови титли и купи в края на сезона.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 26 окт 2014 19:18

Момчета, честита победа и от мен!

Да си призная честно доста изтръпнах да не ни разгромят с оглед много лошото начало на мача. Радвам се, че проявихме характер и обърнахме мача. Мисля, че през второто полувреме на терена имаше само един отбор и това беше Реал. За мен най-добри в мача бяха Модрич, Бензема и Рамос (намеси се във всички решителни ситуации, не си спомням скоро да е играл толкова добре в Класикото). На изключително високо ниво се представиха и крайните ни защитници и за мен е много радващо, че Марсело като че ли възвръща формата си от преди онази контузия преди 2 години - в 2 мача подред се раздаде на 120%. За Иско незнам просто какви суперлативи да изкажа - беше изключителен, лично аз му симпатизирам безкрайно много, а и прегръдката между него и Анчелоти при смяната му значи много. Хамес също беше много полезен и в двете фази на играта, като че ли вече напипва верния ритъм и успя да се сработи с отбора. Специални поздравления и за Икер, който спаси всичко, което можеше и на практика остави отбора в мача - при 0:2 смятам, че щеше да е страшно трудно да се върнем.

Ако трябва да бъдем докрай обективни си мисля, че трябва да отбележим, че Кристиано (въпреки гола) беше един от най-слабите на терена за Реал, което доказва че и той е човек все пак :). Просто според мен това не беше неговият ден като цяло. Но от другата страна и Меси беше един от най-слабите, така че като заключение мога да кажа, че не се получи очакваният между тях дуел :).

Още един път - честита победа на всички Мадритисти и се надявам, че тя ще е катализатор за много победи през сезона.

И нещо в кръга на шегата - не знам дали се води статистика за играчите ударили най-много греди в Ел Класико, но като че ли Бензема ще е на доста предно място в една такава своеобразна класация. Освен трите вчера (при това в 2 от тях в една атака и другата при гола) се сещам и за една в мача на Камп Ноу миналата година + една във финала за Купата на Краля, а и първият му гол при 3-4 миналата година също влезе с помощта на гредата. Естествено това всичкото е в рамките на шегата. 8-) :)
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 окт 2014 20:07

Барселона имаха точно два сериозни удара за цял мач, от които можеха да вкарат и това беше пропуска на Меси и онзи Матиьо или какъв е там с удара си отдалече, ама и това не се знаеше дали щеше да влезе, защото топката отиваше в гредата. И ние имахме положения, но тези в които топката беше спирана в последният момент от някой защитни т.е. към крайният човек и да стреля към вратата бяха малко повечко. На Роналдо поне две такива спряха като единият път пресякоха негов пас към Бензема, а после пресякоха пас към самият него.

Изтървахме ги определено, а Барселона след третият гол направи един натиск само около 5 минути и това беше. Лично аз за първи път виждах отбора им да се предава така рано или пък ние бяхме прекалено добре в играта си и не им позволихме да играят играта си.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 27 окт 2014 09:58

Виждам че при вас настроението е доста приповдигнато, нама как да е иначе! Но да твърдите, че всеки разбиращ от футбол няма какво друго да очаква е малко пресилено. Без да се заяждам, но и малко да ви сваля на земята, не забравяйте, че Пике ви върна в мача, а Иниеста ви подари победата. Да имахте положения, но този мач можеше да изглежа по огледален начин на електронното табло. Спомнете си колко такива мачове имаше в последните години. Вие играето по-добре, а накрая ние си тръгвахме с точки от стадиона. Като вкараш два бързи гола на Бернабеу и се контузия на най-креативния играч на противника, играта на Реал спокойно може да ти изглежда перфектна. Не искам да омаловажавам победата ви, но не се самозабравяйте. Честито още вднъж!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 окт 2014 10:05

tibidabo написа:Виждам че при вас настроението е доста приповдигнато, нама как да е иначе! Но да твърдите, че всеки разбиращ от футбол няма какво друго да очаква е малко пресилено.!

Това не сме го казвали всички. ;)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 окт 2014 21:13

tibidabo написа:Виждам че при вас настроението е доста приповдигнато, нама как да е иначе! Но да твърдите, че всеки разбиращ от футбол няма какво друго да очаква е малко пресилено. Без да се заяждам, но и малко да ви сваля на земята, не забравяйте, че Пике ви върна в мача, а Иниеста ви подари победата. Да имахте положения, но този мач можеше да изглежа по огледален начин на електронното табло. Спомнете си колко такива мачове имаше в последните години. Вие играето по-добре, а накрая ние си тръгвахме с точки от стадиона. Като вкараш два бързи гола на Бернабеу и се контузия на най-креативния играч на противника, играта на Реал спокойно може да ти изглежда перфектна. Не искам да омаловажавам победата ви, но не се самозабравяйте. Честито още вднъж!

Моите уважения, ама такива оправдания кой ни подарил победата и кой ни върнал в мача е доста несериозно и не говори добре да излизате с такива след Ел Класико. Иниеста какво точно ни е подарил след като излезе от мача в 72-та минута при резултат 3:1 и надявам се нямаш предвид там грешката при атаката за третият гол, защото такива неща се случват. Роналдо го пресрещнаха няколко човека и стояха и го гледаха как подава топката към Хамес. На последното Класико не видях да се възмущавате, че сте ни победили с две дузпи в края на мача и играта ви не беше кой знае какво, ама си беше победа нали :)

Никой не се е самозабравил, ама точно вие влязохте като такива в мача заради това, че нямахте допуснат гол и това ви изигра лоша шега. Не помня дали с теб водихме дискусия затова преди месец като ви казах, че играта ви изобщо на нищо не прилича и се отървахте от загуба на точки в няколко мача на косъм и в последните минути. При първият сериозен отбор като ПСЖ и паднахте, при вторият сериозен отбор като Реал Мадрид пак паднахте, а ви предстоят мачове и с Валенсия, Севиля и Атлетико Мадрид.

Няма как да не се радваме на тази категорична победа и то след като благодарение на нея се приближихме до първото място и сме само на точка. :) Ако няма грешки на играчите няма да има и голове и това е част от играта, но за победа подарена от някой е много глупаво да се говори и да се ползва като оправдание или утеха за загубата ;)

Върни се в “Реал Мадрид”