Реал Мадрид - Валенсия - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Валенсия - 0:0 FT

Мнениеот UNBEATABLE » 09 апр 2012 00:38

shotgun blues написа:
Ей и без тва е нервно, аре спри да пишеш, сопол такъв...

Защо ? Нарушавам ли правилата на форумът,ще си говорим в краят на сезона,надявам се ти да имаш право да ме убиждаш тогава ,ама както върви :cry:

Добре бе момче, защо винаги след като загубим точки почваш да пишеш някви глупости, не виждаш ли, че изнервяш обстановката, просто напиши 2-3 думи.... слаба игра, ала бала, ама не и ВСИЧКО СВЪРШИ... кво е свършило бе мой човек? 4 точки ... Не са много, ама не са и малко...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 апр 2012 00:39

ZinedineZidane написа:Затова дуднех, че не може да се обявява шампион 15 кръга преди края. Ето защо... Песимисъм, оптимизъм, все тая... Отборът тръгна надолу, точно когато не трябва. Колкото късмет за едните, толкова и за другите. Безумие да ти правят 4-5 чисти положения на Бернабеу, безумие да не вкараш от толкова ситуации.
Не е лоша преднината, лошо е, че в отбора няма характер на шампион. Тежко ни след 3 дни на Калдерон...

тях ще ги бием, ама не е там въпросът..... Въпросът е, че психологически не сме силни.... Че изпускаме много, че и късметът както ни покриваше, така сега го няма..... И за капак срещу нас всички играят на нож...

Четох някъде за възрастен испански анализатор, който от 30 години предрича кой ще стане шампион 10 кръга преди края на базата на точк, игра и т.н...
Човекът е сбъркал около 4-5 пъти максимум за тези 30 години... Та той предрече, че ние и Барса ще сме с равен брой точки накрая, но те ще станат шампиони заради по-добри пказатели...
Натам вървят нещата

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 апр 2012 00:41

Изображение
Е това не беше ли фал срещу Роналдо и червен картон за човека от Валенсия? Въпросът ми, разбира се, е риторичен. Да не говорим, че реферът свири почти на секундата, при условие, че ония се скъсаха да лежат в продължението.
Нямам думи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 апр 2012 00:41

Реално погледнато, Барселона е с много фаворит за титлата след този кръг. И не, не съм песимист, просто ситуацията и психологически и игрово е много в тяхна полза.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 апр 2012 00:42

Борете се за титлата с всички сили и заебете тая ШЛ. 9 или 10- все тая Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 апр 2012 00:42

Не съм песимист......а реалист!!!! Това е реалността!!!! Но тази титла ако я изгубим ще остане като едно голямо черно петно в историята на Реал Мадрид!!!!!

Напълно съм съгласен с това ,а за мачът с БАРСЕЛОНА,абе там са МЕСИ,Алексис,Иниеста как ще ги спрат с тази защита ? Какво като се върне РАМОС и с него и без него почти всеки мач в последните години е загуба ,да не говорим за ШАВИ,Бускетс и Дани Алвеш,всички знаем кой ще владеее топката в този мач и ще атакува и ще влезе много повече самочувствие
Честит нов курорт или там каквото правят
1/8 финали, 2-6,5-0,Алкоркон и какво ли още не и сега пропиляване на 10 точки
СРАМ,СРАМ и пак СРАМ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 апр 2012 00:43

Дербито с Барса вече става на живот и смърт. Моу трябва да вземе този мач, независимо, какво става в дербитата между тях в последните години.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 апр 2012 00:43

ehh написа:Изображение
Е това не беше ли фал срещу Роналдо и червен картон за човека от Валенсия? Въпросът ми, разбира се, е риторичен. Да не говорим, че реферът свири почти на секундата, при условие, че ония се скъсаха да лежат в продължението.
Нямам думи.

Стига, няма смисъл. Че имаше дузпа срещу Бензема, имаше. Че свири много спорни фаулове, свири. Но не върви да се търсят оправдания със съдии. Това е специалитет на други.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 апр 2012 00:44

Хаха.Морски викаш ,тоя пак ще познае а? А бе не се шашкайте бе хора.Животът е радост и тъга.Ами ако трябва да сме честни пък в няколко мача ние имахме късмет и подкрепа на съдии а при Барселона беше обратното.Според мен това че водим с 4 точки е много позитивно,защото Барселона са много силен отбор и да имаш шанса да ги водиш с колко и да е точки осем кръга преди края е добре.
Последна промяна от sl321 на 09 апр 2012 00:47, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 09 апр 2012 00:45

ZinedineZidane написа:
ehh написа:Изображение
Нямам думи.

Стига, няма смисъл. Че имаше дузпа срещу Бензема, имаше. Че свири много спорни фаулове, свири. Но не върви да се търсят оправдания със съдии. Това е специалитет на други.

Срещу Роналдо имаше дузпа.Ако е имало срещу Бензема значи са две.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”