Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Хамит Алтънтоп е новият играч на Реал Мадрид
ако Адебайор си тръгне,Тунчай Шанлъ би се вписал добре ....... 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
marmi52 написа:Eminem написа:Сега да преименуват отбора на Реалспор и всичко ще е точно.
![]()
С играчи като двамата турци и Адебайор, Реал скоро няма да играят на финал за ШЛ.
Странна трансферна политика води Кралският клуб напоследък ...
Адебайор си тръгва лятото. А за трансферната политика съм точно на обратното мнение. Точно в ерата на Жозе, всички трансфери бяха едни от най-добрите,които са правени в клуба - Ди Мария, Йозил, Кедира, Карвальо, сега и Сахин. Всички привлечени играчи се наложиха много бързо и се превърнаха в основни единици за първия отбор. Да не говорим,че от гледна точка на парите всичките дойдоха за доста прилични суми (Карвальо - 4 милиона евро, Йозил 15 милиона евро, Сахин - 10 милиона) . Алтинтоп може да ни бъде само от полза. От спортно-техническа гледна точка, при дългия сезон, който играе Реал Мадрид, универсален играч като него, може да замества някой контузен или наказан и разбира се, от финансова гледна точка, взет е без пари, и при продажба, отборът ще бъде на печалба.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Денят за отбора
Когато Перес стана президент каза, че целта му е да испанизира отбора и да налагат юноши.Аз нито испанизиране виждам, нито пък опит за налагане на юноши. Не мисля, че се взеха лоши футболисти, напротив взеха се добри футболисти за малко пари и най-важното са млади. Но този Алтънтоп... За какво ни е ? За запълване на дупки ? Аз не мисля, че може да се наложи в титулярния състав. По-добре някой юноша да запълва дупки, пък знае ли се, може да покаже добри игри и да се наложи в отбора. За мен безмислен трансфер.
- paceto
- Контакти:
Madridist написа:Адебайор си тръгва лятото.
Не се знае.
Реал Мадрид иска да задържи Адебайор

Желанието на ръководството на Реал Мадрид е нападателят Емануел Адебайор да остане на "Сантиаго Бернабеу" и през новия сезон, разбра as.com. От Кралския клуб обаче не са склонни да платят всяка цена, за да се сдобият с правата на тогоанеца. Личният агент на голаджията Дарън Дийн и шефовете на "лос бланкос" се срещнаха тази сутрин за обсъждане бъдещето на футболиста.
От Реал Мадрид настояват Манчестър Сити да намали цената, която е фиксирана на 16 милиона евро. Последните слаби изяви на африканеца и високата му заплата - 2,1 милиона евро, са накарали Реал Мадрид да поиска понижаване на трансферната сума. Ако двата клуба не стигнат до споразумение, Адебайор ще се завърне в Англия.
[center]Алтънтоп вкара най-красивия гол в света за 2010-а[/center]
Новото попълнение на Реал Мадрид Хамит Алтънтоп идва на "Сантиаго Бернабеу" със сериозен опит на клубно и на националния ниво. 28-годишният турски национал е известен с наградата си за най-красив гол през изминалата 2010 година.
Хамит реализира по впечатляващ начин от въздуха срещу Казахстан. Алтънтоп пребори конкуренцията на прекрасни голове от гениални футболисти, за да си заслужи наградата "Ференц Пушкаш" на ФИФА. Предлагаме Ви видео от гола.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ToGzAY69N40&feature=player_embedded[/youtube]
Новото попълнение на Реал Мадрид Хамит Алтънтоп идва на "Сантиаго Бернабеу" със сериозен опит на клубно и на националния ниво. 28-годишният турски национал е известен с наградата си за най-красив гол през изминалата 2010 година.
Хамит реализира по впечатляващ начин от въздуха срещу Казахстан. Алтънтоп пребори конкуренцията на прекрасни голове от гениални футболисти, за да си заслужи наградата "Ференц Пушкаш" на ФИФА. Предлагаме Ви видео от гола.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ToGzAY69N40&feature=player_embedded[/youtube]
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- Chelsea Forever
- Контакти:
marmi52 написа:Eminem написа:Сега да преименуват отбора на Реалспор и всичко ще е точно.
![]()
С играчи като двамата турци и Адебайор, Реал скоро няма да играят на финал за ШЛ.
Странна трансферна политика води Кралският клуб напоследък ...
и Йозил си е турчин!!!
- paceto
- Контакти:
Футболист на Реал ще вика с цяло гърло за Бербатов на "Уембли"

Бяхме по-добри от Барса в полуфиналите, но трудът ни не беше достатъчен, за да играем на финала, а заслужавахме, коментира тъжно Пепе
Защитникът на Реал (М) Пепе затвърди впечатлението, че е сред хардлайнерите на стила "Жозе Моуриньо". Португалецът обяви, че ще стиска палци за Манчестър Юнайтед на финала в Шампионската лига и че "Белия балет", а не Барселона е заслужавал да играе на "Уембли".
- Как ти се струва фактът, че УЕФА не наказа симулантите от Барса, нито Бускетс, който нарече Марсело "маймуна"?
- Много е тъжно. Жалка работа. Целият свят видя какво се случи. Червеният ми картон бе несправедлив, изобщо не докоснах Алвеш. С мен на терена Меси нямаше да направи нищо. Вкара само един гол от дузпа, а на финала за купата го нямаше никакъв. Но те откриха начин да ме изхвърлят и да направят задачата на Реал невъзможна. УЕФА и каталунската преса обаче представят нещата по друг начин. Наказаха Мауриньо, но не и Бускетс. Всички видяха какво казва на Марсело... Ако УЕФА иска феърплей, трябва да взима предвид тези неща.
- Каза ли ти Марсело как го е нарекъл Бускетс?
- Говорихме, но мисля, че кадрите са достатъчно ясни.
- За кой си на финала в Шампионската лига?
- Със сигурност ще викам за Манчестър Юнайтед. Там имам приятели - Андерсон, Нани...
- Яд ли те е заради начина, по който завърши полуфинала?
- Ядосвам се, защото никой не оцени това, което сторихме. Работихме здраво, бяхме по-добри от тях... За нещастие това, което направихме вътре на терена, се оказа недостатъчно, за да продължим. Заслужавахме да сме на финала.
- Харесва ли ти прякора "анти-Меси". Гордееш ли се с него?
- Не съм излизал на терена с идеята хората да започнат да ме наричат така. Заслугата е на съотборниците ми. Всички заедно успяхме да направим така, че Барса да не може да играе играта си. Когато бях на терена, Меси не направи нищо. Радвам се, защото това означава, че съм си свършил работата.
- Въпросът с подновяването на договора ти като че ли вече е решен...
- Доволен съм, че съм част от Реал Мадрид, където са събрани най-добрите футболисти. Това е най-големият клуб в света и се надявам да остана дълго.
- По време на мачовете с Барса мадридските фенове те припознаха като лидера на Реал и сега всички искат да преподпишеш...
- Аз също. Нямам думи, за да опиша колко искам да продължа да играя с бялата фланелка. Агентът ми преговаря с клуба в момента. Когато и да е, ще подпишем и ще съобщим новината.
- Карвальо е ветеран, но с теб и Рамос Реал като че ли има централни защитници за следващите 5 сезона...
- Мисля, че е така. Разбирам се отлично със Серхио. Този сезон се справихме добре, адаптирахме се един към друг. За разлика от предишни сезони сега Реал има качествени централни защитници и няма да допуснем нови провали.
- Не може да не си щастлив заради Кристиано и Марсело...
- Кристиано със сигурност ще стане голмайстор на първенството, но той вече е свикнал. Най-вече съм горд за Марсело. Говореха, че не можел да играе в защита, но той доказа, че го чака голямо бъдеще. Скоро ще е сред най-добрите бекове в света.
- Той все още е в сянката на Роберто Карлуш. Вярваш ли, че може да стигне неговото ниво?
- Да, много е млад (б.р. - на 23 г.), но вече е един от капитаните на Реал Мадрид. Чака го брилянтно бъдеще. Ще счупи всички рекорди на Роберто Карлуш.
- Мауриньо ли е в основата на неговото израстване, както и на всички ви като цяло?
- Мауриньо ни накара да си повярваме. Той внедри нова структура, която вече дава плодове. Не само при Марсело - прогресът се вижда и у Бензема, Кака... Догодина ще сме още по-силни.
- Какво смяташ за първото ново попълнение - Сахин от Борусия (Дортмунд)?
- Много качествен играч. Прилича на Йозил с разликата, че без топка е по-агресивен. Специален футболист.
- Догодина ще успеете ли да детронирате Барса?
- Мисля, че да. Ще опитаме да направим нещата по най-добрия начин. Реал (Мадрид) ще е тук и ще се бори за всички купи.
- Първата възможност е Суперкупата. Жаден ли си за реванш?
- Да, ще докажем, че заслужавахме да ги отстраним и да сме на финал в Шампионската лига.

Бяхме по-добри от Барса в полуфиналите, но трудът ни не беше достатъчен, за да играем на финала, а заслужавахме, коментира тъжно Пепе
Защитникът на Реал (М) Пепе затвърди впечатлението, че е сред хардлайнерите на стила "Жозе Моуриньо". Португалецът обяви, че ще стиска палци за Манчестър Юнайтед на финала в Шампионската лига и че "Белия балет", а не Барселона е заслужавал да играе на "Уембли".
- Как ти се струва фактът, че УЕФА не наказа симулантите от Барса, нито Бускетс, който нарече Марсело "маймуна"?
- Много е тъжно. Жалка работа. Целият свят видя какво се случи. Червеният ми картон бе несправедлив, изобщо не докоснах Алвеш. С мен на терена Меси нямаше да направи нищо. Вкара само един гол от дузпа, а на финала за купата го нямаше никакъв. Но те откриха начин да ме изхвърлят и да направят задачата на Реал невъзможна. УЕФА и каталунската преса обаче представят нещата по друг начин. Наказаха Мауриньо, но не и Бускетс. Всички видяха какво казва на Марсело... Ако УЕФА иска феърплей, трябва да взима предвид тези неща.
- Каза ли ти Марсело как го е нарекъл Бускетс?
- Говорихме, но мисля, че кадрите са достатъчно ясни.
- За кой си на финала в Шампионската лига?
- Със сигурност ще викам за Манчестър Юнайтед. Там имам приятели - Андерсон, Нани...
- Яд ли те е заради начина, по който завърши полуфинала?
- Ядосвам се, защото никой не оцени това, което сторихме. Работихме здраво, бяхме по-добри от тях... За нещастие това, което направихме вътре на терена, се оказа недостатъчно, за да продължим. Заслужавахме да сме на финала.
- Харесва ли ти прякора "анти-Меси". Гордееш ли се с него?
- Не съм излизал на терена с идеята хората да започнат да ме наричат така. Заслугата е на съотборниците ми. Всички заедно успяхме да направим така, че Барса да не може да играе играта си. Когато бях на терена, Меси не направи нищо. Радвам се, защото това означава, че съм си свършил работата.
- Въпросът с подновяването на договора ти като че ли вече е решен...
- Доволен съм, че съм част от Реал Мадрид, където са събрани най-добрите футболисти. Това е най-големият клуб в света и се надявам да остана дълго.
- По време на мачовете с Барса мадридските фенове те припознаха като лидера на Реал и сега всички искат да преподпишеш...
- Аз също. Нямам думи, за да опиша колко искам да продължа да играя с бялата фланелка. Агентът ми преговаря с клуба в момента. Когато и да е, ще подпишем и ще съобщим новината.
- Карвальо е ветеран, но с теб и Рамос Реал като че ли има централни защитници за следващите 5 сезона...
- Мисля, че е така. Разбирам се отлично със Серхио. Този сезон се справихме добре, адаптирахме се един към друг. За разлика от предишни сезони сега Реал има качествени централни защитници и няма да допуснем нови провали.
- Не може да не си щастлив заради Кристиано и Марсело...
- Кристиано със сигурност ще стане голмайстор на първенството, но той вече е свикнал. Най-вече съм горд за Марсело. Говореха, че не можел да играе в защита, но той доказа, че го чака голямо бъдеще. Скоро ще е сред най-добрите бекове в света.
- Той все още е в сянката на Роберто Карлуш. Вярваш ли, че може да стигне неговото ниво?
- Да, много е млад (б.р. - на 23 г.), но вече е един от капитаните на Реал Мадрид. Чака го брилянтно бъдеще. Ще счупи всички рекорди на Роберто Карлуш.
- Мауриньо ли е в основата на неговото израстване, както и на всички ви като цяло?
- Мауриньо ни накара да си повярваме. Той внедри нова структура, която вече дава плодове. Не само при Марсело - прогресът се вижда и у Бензема, Кака... Догодина ще сме още по-силни.
- Какво смяташ за първото ново попълнение - Сахин от Борусия (Дортмунд)?
- Много качествен играч. Прилича на Йозил с разликата, че без топка е по-агресивен. Специален футболист.
- Догодина ще успеете ли да детронирате Барса?
- Мисля, че да. Ще опитаме да направим нещата по най-добрия начин. Реал (Мадрид) ще е тук и ще се бори за всички купи.
- Първата възможност е Суперкупата. Жаден ли си за реванш?
- Да, ще докажем, че заслужавахме да ги отстраним и да сме на финал в Шампионската лига.
- options_1912
- Контакти:
Реал Мадрид отново отсече - Роналдо не се продава
Реал Мадрид няма да приема никакви оферта към Кристиано Роналдо от страна на Манчестър Сити, съобщават испанските медии.
Според мадридския спортен всекидневник АС собственикът на английския клуб шейх Мансур бин Зайед Ал Нахян планира да отправи оферта на стойност 180 милиона евро към Реал за Роналдо.
"Роналдо няма да напуска, защото не желае да го направи. Иска да печели титли с Реал Мадрид", пише АС.
През 2009 година Реал Мадрид плати на Манчестър Юнайтед рекордните 96 милиона евро за трансфера на португалския национал.
В първия си сезон в Мадрид Роналдо вкара 26 гола в Примера дивисион, а през настоящата кампания португалецът реализира рекордните 38 попадения.
"Реал Мадрид се развива около Кристиано Роналдо. Цялостната стратегия на клуба се върти около него", съобщи радио Кадена КОПЕ.
Супер! Нека остане до 32-33 години и тогава ще го мислим.
Реал Мадрид няма да приема никакви оферта към Кристиано Роналдо от страна на Манчестър Сити, съобщават испанските медии.
Според мадридския спортен всекидневник АС собственикът на английския клуб шейх Мансур бин Зайед Ал Нахян планира да отправи оферта на стойност 180 милиона евро към Реал за Роналдо.
"Роналдо няма да напуска, защото не желае да го направи. Иска да печели титли с Реал Мадрид", пише АС.
През 2009 година Реал Мадрид плати на Манчестър Юнайтед рекордните 96 милиона евро за трансфера на португалския национал.
В първия си сезон в Мадрид Роналдо вкара 26 гола в Примера дивисион, а през настоящата кампания португалецът реализира рекордните 38 попадения.
"Реал Мадрид се развива около Кристиано Роналдо. Цялостната стратегия на клуба се върти около него", съобщи радио Кадена КОПЕ.
Супер! Нека остане до 32-33 години и тогава ще го мислим.

ебати заглавието
---
Дано сити се съгласят за намаляване на сумата и Адебата да остане
Даже ще съм ного доволен ако манчини вземе да хареса игуаин (нали им трябваха още играчи) и да го "отмъкнат"
къде изобщо се споменава за бербатов... още повече, че той няма и да играеСъс сигурност ще викам за Манчестър Юнайтед. Там имам приятели - Андерсон, Нани...
---
Дано сити се съгласят за намаляване на сумата и Адебата да остане
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]