Liga BBVA: Валенсия - Реал Мадрид - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Liga BBVA: Валенсия - Реал Мадрид |03.01.16г| 21:30ч
Аз съм в потрес как при такива играчи на пейката неадекватния ни треньор не направи смяна.

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Движението на отбора е потресаващо зле! И това е от началото на сезона. Забележете, че всеки мач като изгубим топката ние не пресираме, а чакаме в отбрана и чакаме да дойдат. Това се видя много хубаво и на Бернабеу миналия кръг, сега пак. Защо ни ушиха така Сосиедад ? Защото Пепе беше скръстил ръце и само от отстъпва назад. Сега същата работа цял мач. Абе 10 души от РЕАЛ са в нашата половина и са сгъстили двете линии (отбрана и халфове) и чакат. Пако Алкасер снове между защитниците ни, те само се оглеждат. Бенитес сляп ли, не вижда ли, че нещата така не вървят. На нас ако ни се падне Байерн ние топката няма да пипнем, бе. Няма кой да пресира, има да отстъпваме назад и да пазим Дъглас Коща и Левандовски, а Нойер ще играе плеймейкър дълбоооко в нашата половина 
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Ами за последните 2,3 години не сме зели един защитник,а отзад сме супер зле.
Рамос в някой моменти е супер неадекватен,Пепе и той.......
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Изтече ли му времето на тоя, бе? С тая игра като нищо Депортиво може поне до Х да се доберат на "Бернабеу".
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Furious_Monk
Хубав мач се получи.Явно под умелото водачество на Бенитес ние дерби няма да вземем.За отбелязване е много силният мач на,Бейл, Кроос и Модрич.Ковачич и той игра добре до изгонването си.Бензема,Марсело и Навас добре.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
rmfan5 написа:Ами за последните 2,3 години не сме зели един защитник,а отзад сме супер зле.
Отдавна трябваше да дават шанс на Варан вместо на Пепе, ама.....
- Furious_Monk
Е Варан си играе редовно,когато е здрав и не е наказан.Да се надяваме този Вайехо ще се окаже някакъв феномен ,та да измести Пепе като трети избор.
Зрелищен хикс ,а?Нещо не чета за съдийско рамо ,крак или глава,защо ли?
Зрелищен хикс ,а?Нещо не чета за съдийско рамо ,крак или глава,защо ли?
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Много съм доволен от прогнозата си, въпреки че не познах цифровото и изражение. И за бойкото и гръмко равенство познах, и за треперенето до края също познах. . . . Отбора е трагикомедия! Не случайно журналисти навън се чудят още, как тоя тъпанар - ел сервитьоро за нула време прецака готов отбор? И само не се нахвърляйте срещу Ковачич, защото не е той причината за това равенство и трагедията с отбора! Просто си дайте сметка, колко минути е получил той до сега през сезона, за да се обиграва и доказва в ново за него първенство. Аз, въпреки всичко, съм доволен от него досега. Мисля, че беше добра придобивка през последната година, за разлика от това футболно недоразумение - Данило. Надявам се, че утре, през първият работен ден за годината ще чуя най-накрая единствената хубава новина - че ел сервитьоро вече не е треньор на Реал. Надявам се . . . ех!!!
ПП . . . Моля кажете ми кога се падат следващите президентски избори в клуба, та да разбера още колко време ще я караме без надежда.
ПП . . . Моля кажете ми кога се падат следващите президентски избори в клуба, та да разбера още колко време ще я караме без надежда.
- paceto
- Контакти:
Това не е сериозно да се върнеш в мача и минута по късно да получиш такъв гол. Варан да се връща, че поне малко отзад да се пооправим, въпреки че на лято задължително трябва да се търси защитник, защото да разчиташ на Начо при контузени играчи си е направо смешно. Поне не паднахме, а до някъде очаквахме подобно нещо да се случи, така че има положителна страна.