На мен ми се ще да поговорим за Роналдо. Не искам да се заяждам, но кажете ми честно, не пречи ли на отбора вече? Щом Икер бе унижен така, защо други да бъдат привилегировани? И не говоря само за финала вчера. Роналдо няма силен мач срещу голям отбор от няколко години.
Иначе крещяща нужда от втори нападател или направо заместник на Бензема. Трудно реализираме положения и се набива доста на очи.
Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Според мен лично, много по-належащо е да търсим заместници на други играчи. Първите имена, които ми идват са Бензема и Пепе. Иначе за Роналдо е видно, че няма нищо общо с формата от първите му години в клуба. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:На мен ми се ще да поговорим за Роналдо. Не искам да се заяждам, но кажете ми честно, не пречи ли на отбора вече? Щом Икер бе унижен така, защо други да бъдат привилегировани? И не говоря само за финала вчера. Роналдо няма силен мач срещу голям отбор от няколко години.
Иначе крещяща нужда от втори нападател или направо заместник на Бензема. Трудно реализираме положения и се набива доста на очи.
Почваш да се оливаш с неприязъна си към Роналдо,чак да няма силен мач срещу голям отбор от няколко години,на това сигурно и ти не си вярваш.
Видно е че последно време играе контузен и не е в много добра форма,и пак е за предпочитане пред повечето играчи.
Кажи ми един който ще се справя по-добре от него?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- Furious_Monk
И другото нещо което трябва да последва след онези циркове.Касияс много далеч от Бернабеу!
Има Раул, има Гути, има Роберто Карлуш, Мичел Салгадо, Арбелоа. Зидан започна най-тежката работа в клуба. Реал притежава една дузина легенди , които могат да си намерят място в клуба под различна форма.
Има Раул, има Гути, има Роберто Карлуш, Мичел Салгадо, Арбелоа. Зидан започна най-тежката работа в клуба. Реал притежава една дузина легенди , които могат да си намерят място в клуба под различна форма.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Чакай малко, нямам право на мнение ли? Къде в коментара си атакувах КР? Значи за едни може да се посочва вратата, а за други не?
Роналдо не може да играе 1 на 1, не пресира, не комбинира добре със съотборници и не търси топката. Как да го защитавам? Дават му я на добра позиция, ала вместо шут избира да падне за нарушение. Като сбърка пас тръгва да ръкомаха. Не мога да си затворя очите за подобни неща, защото го прави всеки мач. Обидно е, че много наши фенове се нахвърлиха върху Икер, а за Роналдо дума не се обелва.
Пък понеже каза за натрапването, да ти обясня защо го правя. Всеки път като разкритикуваме даден играч е ок, обаче като се заговори за Роналдо и веднага някой скача да го защитава. Ок, няма лошо да бъде оправдан в дадена ситуация, но нека поне чуем някакви аргументи. Кое точно ти харесва в играта на португалеца? Пък кой би свършил по-добра от него, мм, няма голям избор на пазара, но предполагам някой, който ще си дава зор.
Васкес например е креативно момче, но около него трябва да има някой, който да търси топката, за да стават головете. Тук идва въпросът дали Бензема е точният човек за централен нападател. По-скоро не.
Иначе аз под силен мач разбирам да се влияе върху играта, а не да се вкарва наготово от 1 метър.
Ето например Бейл колко време го атакувахме, че се плаши да влезе в единоборство, че не поема отговорност, обаче виж го сега какво прави.
Тук явно мненията не се ценят и трябва да си затваряме очите за някои играчи, независимо колко лош имидж придават на клуба. Та в този ред на мисли, обещавам повече да не спомена името на Кристиано Роналдо, освен за хубави неща. Това разбира се, в случай че никой друг не е отворил темата. Само тогава ще се включвам. Оттук насетне само добри думи към всеки, за да няма сърдити.
Роналдо не може да играе 1 на 1, не пресира, не комбинира добре със съотборници и не търси топката. Как да го защитавам? Дават му я на добра позиция, ала вместо шут избира да падне за нарушение. Като сбърка пас тръгва да ръкомаха. Не мога да си затворя очите за подобни неща, защото го прави всеки мач. Обидно е, че много наши фенове се нахвърлиха върху Икер, а за Роналдо дума не се обелва.
Пък понеже каза за натрапването, да ти обясня защо го правя. Всеки път като разкритикуваме даден играч е ок, обаче като се заговори за Роналдо и веднага някой скача да го защитава. Ок, няма лошо да бъде оправдан в дадена ситуация, но нека поне чуем някакви аргументи. Кое точно ти харесва в играта на португалеца? Пък кой би свършил по-добра от него, мм, няма голям избор на пазара, но предполагам някой, който ще си дава зор.
Иначе аз под силен мач разбирам да се влияе върху играта, а не да се вкарва наготово от 1 метър.
Тук явно мненията не се ценят и трябва да си затваряме очите за някои играчи, независимо колко лош имидж придават на клуба. Та в този ред на мисли, обещавам повече да не спомена името на Кристиано Роналдо, освен за хубави неща. Това разбира се, в случай че никой друг не е отворил темата. Само тогава ще се включвам. Оттук насетне само добри думи към всеки, за да няма сърдити.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
sunscres92
- Контакти:
rmfan5 написа:sapio0o написа:На мен ми се ще да поговорим за Роналдо. Не искам да се заяждам, но кажете ми честно, не пречи ли на отбора вече? Щом Икер бе унижен така, защо други да бъдат привилегировани? И не говоря само за финала вчера. Роналдо няма силен мач срещу голям отбор от няколко години.
Почваш да се оливаш с неприязъна си към Роналдо,чак да няма силен мач срещу голям отбор от няколко години,на това сигурно и ти не си вярваш.
Видно е че последно време играе контузен и не е в много добра форма,и пак е за предпочитане пред повечето играчи.
Кажи ми един който ще се справя по-добре от него?
Аз мога да ти кажа поне 5 по-добри крила(ако все още се приема, че е крило), които ще са много по-добри за клуба ви.
И ти го казвам, като човек, който по принцип харесва Роналдо - но последните 2 години е безумно слаб - и един елементарен хеттрик срещу Волфсбург не променя нещата.
sapio0o написа:Чакай малко, нямам право на мнение ли? Къде в коментара си атакувах КР? Значи за едни може да се посочва вратата, а за други не?![]()
Пък понеже каза за натрапването, да ти обясня защо го правя. Всеки път като разкритикуваме даден играч е ок, обаче като се заговори за Роналдо и веднага някой скача да го защитава. Ок, няма лошо да бъде оправдан в дадена ситуация, но нека поне чуем някакви аргументи. Кое точно ти харесва в играта на португалеца? Пък кой би свършил по-добра от него, мм, няма голям избор на пазара, но предполагам някой, който ще си дава зор.Васкес например е креативно момче, но около него трябва да има някой, който да търси топката, за да стават головете. Тук идва въпросът дали Бензема е точният човек за централен нападател. По-скоро не.
Иначе аз под силен мач разбирам да се влияе върху играта, а не да се вкарва наготово от 1 метър.Ето например Бейл колко време го атакувахме, че се плаши да влезе в единоборство, че не поема отговорност, обаче виж го сега какво прави.
Пиши си каквото искаш,въпроса е че като се повторя едно нещо във всеки пост,то не означава че ще се промени.
Както shotguna ревеше за Ди Мария.
Има много дето си дават зор и пак не вкарват 1/4 от головете на Роналдо.
Вчера на няколко пъти направи 2-3 добри дрибъла и мина играчи на Атлетико,но в последните години на всички е ясно че Роналдо е в ролята на консуматор,не може да се очаква от него да търчи като луд и да минава по 5-6 човека.
Бензема например вчера не знам колко атаки опропасти.
sunscres,дай тия имена да ги видим
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- Der Führer
- Контакти:
paceto написа:Der Führer написа:sapio0o написа:Der Führer написа:Предполагам , ще при обаждането освен името на Левандовски , ще се споменат имената на Мората , Кроос( или Модрич ) и Карвахал + някаква сума покриваща таксите и разходите по оформяне на документите
Грешно предполагаш.
Това в кръга на шегата .
Ако говорим сериозно - напълно е възможно да вземете поляка без пари ...но през лятото на 2019-а . Или за около 30-на млн евро година по-рано ... Дотогава струва поне колкото Бейл .
Абе ти така говори и за Кроос, а видяхме какво се случи.
За никого не е тайна, че Перес ако реши и иска някой играч на всяка цена то той го получава и в тази връзка беше написано "само едно обаждане и Лева е в Мадрид".
Ситуациите са коренно различни . За момента Левандовски е основен играч с още тригодишен договор . Анчелоти също го иска на всяка цена . Не знам колко пари трябва да извади Перес , за да го вземе това лято .
При Кроос ситуацията беше точно обратната . Байерн не направи никакъв опит да го задържи . Дори напротив - показаха му демонстративно , че към него ще се отнасят различно от всички останали ( в лошия смисъл ) . Признавам си , че не вярвах че в ръководството на клуб от ранга на Байерн , работят дребни душички и завършени идиоти , но така се оказа . Кроос не е в Байерн , просто защото агента му и ръководството са в тежък конфликт от години .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Тук е моментът да ти кажа, че Кроос се справя чудесно в Реал. Започна супер, после имаше известен спад, но откакто Зидан пое четата е брилянтен.
Според мен и включването на Каземиро в халфовата линия също му повлия положително на играта 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]