Реал Мадрид-Барселона(10.04,събота,23:00)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид-Барселона(10.04,събота,23:00)
Ако Ван Дер Ваарт беше вкарал в 59 мин.мача щеше да се развие по друг начин.
- fabregas_949
- Контакти:
Честита победа на Барса!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Само едно мога да поспоря за отмененият гол на Раул....поне аз не видях игра с ръка на Бензема

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Реал-Барса (11 техничари срещу 11 атлета)
Никога не бях гледал мач, където Реал, на собственият си стадион, ще изглежда толкова жалък! Не, че мача беше кой знае на какво световно ниво, но Барса си играеше като на тренировъчно игрище с Реал! Толкова жалък Реал не си спомням да съм виждал, но пък и толкова "звезди" на Реал, също! Барса има отбор, а Реал има 5-6 звезди, което не прави отбор!
А това, за техничарите, Барса не го показва за първи път. На 2 кв.метра връзват 4 играчи на Реал и следва извеждащ пас! Ако не беше Касияс, резултата би бил 4:0 за Барса!
VISCA EL BARÇA !!!!!!

А това, за техничарите, Барса не го показва за първи път. На 2 кв.метра връзват 4 играчи на Реал и следва извеждащ пас! Ако не беше Касияс, резултата би бил 4:0 за Барса!
VISCA EL BARÇA !!!!!!
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Реал-Барса (11 техничари срещу 11 атлета)
svis2ov написа:Никога не бях гледал мач, където Реал, на собственият си стадион, ще изглежда толкова жалък! Не, че мача беше кой знае на какво световно ниво, но Барса си играеше като на тренировъчно игрище с Реал! Толкова жалък Реал не си спомням да съм виждал, но пък и толкова "звезди" на Реал, също! Барса има отбор, а Реал има 5-6 звезди, което не прави отбор!
VISCA EL BARÇA !!!!!!
![]()
![]()
мин година при 2-6 бяха по жалки , тоя мач бяха просто мн ама мн по груби !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
LaRgO написа:Ако Ван Дер Ваарт беше вкарал в 59 мин.мача щеше да се развие по друг начин.
Не мисля... Пак щяхме да паднем... Такава слаба защита и ялово нападение.... Остана ми само да си спомням 2002 г. какъв отбор имахме...
svis2ov написа:Никога не бях гледал мач, където Реал, на собственият си стадион, ще изглежда толкова жалък! Не, че мача беше кой знае на какво световно ниво, но Барса си играеше като на тренировъчно игрище с Реал! Толкова жалък Реал не си спомням да съм виждал, но пък и толкова "звезди" на Реал, също! Барса има отбор, а Реал има 5-6 звезди, което не прави отбор!
VISCA EL BARÇA !!!!!!
![]()
![]()
Много си прав брат. Като гледам Меси се сещам за Митята Якимов какво ги правеше.
- Sagittarius
Има звезди,има и ЗВЕЗДИ.На крал Лео Меси мисля,че мястото му е до имена като Марадона.От Шави аз по-велик халф и по-гениален плеймейкър не съм виждал.Серхио Бускетс е може би най-добрия разбивач в съвременния футбол,видяхте как сплеска на кюфте Ван Дер Ваарт.Ами Иниеста?Каквото е казано за Шави важи и за Иниеста с уговорката,че Андрес няма такъв поглед над играта и чак толкова гениални пасове.Е,имат ли Реал такива играчи?Нямат.Може ли да кажеш на Лео Меси звезда?Не,той е просто феномен,имам чувството,че ако мачът не върви ще вземе топката и ще вкара гол от своята врата,срещу Меси се играеше карате,бокс,борба и пак не можеха да го спрат-Рамос беше готов с 2 червени картона
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Че Меси е невероятен футболист спор няма , но в този мач просто беше консуматор и един ОТБОРА на Барселона но над всички беше Шави Ернандес ... това е човека мотор в отбора с 2 паса матира защитата на Реал като изведе сам срещу Касияс в първия случай Меси а във втория Педро Родригез , на всичкото отгоре пасовете бяха от дълбочина малко след централния кръг на терена !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:Че Меси е невероятен футболист спор няма , но в този мач просто беше консуматор и един ОТБОРА на Барселона но над всички беше Шави Ернандес ... това е човека мотор в отбора с 2 паса матира защитата на Реал като изведе сам срещу Касияс в първия случай Меси а във втория Педро Родригез , на всичкото отгоре пасовете бяха от дълбочина малко след централния кръг на терена !
При положението, което Меси пропусна второто полувреме, пасът пак беше на Шави.
Само бих те поправил, че не само в този мач Шави е над всички, така беше и срещу Арсенал онзи ден, така е и обикновено, просто понякога трудно се вижда.
А Барса, Барса е най-големият отбор, който някога съм гледал!