Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот Middlesbrough » 27 ное 2015 12:27

sapio0o написа:То поне да работеше така. Иначе май и вие не се пестите. Бая играчи накупихте в последните години. Ла Масия не пуска вече, а?

Еми , трудно може да излезнат играчи като Шави , Иниеста , Пуйол , Меси , Бускетс ,Алба ... (това си един път на 100 години сигурно :Д ) и то толкова скоро , нормално е да има спад от към млади таланти , но ето , че се интегрираха и Рафиня и Серхи Роберто , което пак е нещо : ) Нашите ръководни кадри също не са цвете за мирисане като вашия , така че ...
Еми нека се дават много пари , но да са на място ! Ето СУарез си заслужава напълно парите , но примерно Ибра си беше пълна трагедия !
Субисарета ни върна в първи клас със сумите които плащаше и сделките които правеше , пълен профан :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 ное 2015 12:29

В Неймар е истината. 8-) Колкото и да ми е противен, а той ми е най-противният след Буси, не мога да не призная колко добре игра през цялата 2015 и най-вече след контузията на Меско. Да му дават Златната топка на ромчето...

Middlesbrough написа:Еми , трудно може да излезнат играчи като Шави , Иниеста , Пуйол , Меси , Бускетс ,Алба ...

При това наведнъж. :lol: Да бяха излезли през няколко поколения поне..

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 27 ное 2015 12:32

sapio0o написа:В Неймар е истината. 8-) Колкото и да ми е противен, а той ми е най-противният след Буси, не мога да не призная колко добре игра през цялата 2015 и най-вече след контузията на Меско. Да му дават Златната топка на ромчето...

Незнам каква е точната трансферна цена на Неймар , не ме и интересува де , не давам аз парите :mrgreen: , но наистина играе много цигането :oops:
Бускетс и той е много добър :X , верно е симулират , но то вече 90% от футболистите го прават , СуареЗ и той обича да попада лекичко :mrgreen:
Меси ще я вземе този сезон , но по нататък и Неймар сигурно ще я вдигне поне 1 път :roll:

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 ное 2015 12:34

Суарес и той ме дразни. Като Роналдо ръкомаха през 2 минути. 8-) Ама и той се разигра след първите месеци. На моменти изглежда, че не може да си спре топката, но в друг момент прави отиграването на мача. :mrgreen:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 27 ное 2015 12:44

sapio0o написа:Суарес и той ме дразни. Като Роналдо ръкомаха през 2 минути. 8-) Ама и той се разигра след първите месеци. На моменти изглежда, че не може да си спре топката, но в друг момент прави отиграването на мача. :mrgreen:

Да точно и аз това повтарям за Суарез :mrgreen: , чисто ненормален е :mrgreen: :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 ное 2015 18:04

Гледам Варанчо е получил поредната мускулна травма в отбора. Това в рамките на нормалното ли е? Да не сме прокълнати нещо?

И в този ред на мисли, ето едно интересно мнение: От 2 години летят мускулна след мускулна контузия.... Изобщо отбора ни го чакат тежки времена... Липса на тренер... Бензема с единия крак в затвора.... :mrgreen: Роналдо в напреднала възраст.... Трансферно ембарго... Лош медицински и и управленски щаб.... Футболистите искат да бягат.... Общо взето може би пък съдбата всичко връща на Перез затова, че се изгаври и подигра с толкова народ.... Дел Боске.... Раул... Касияс... Йозил... Анчелоти.... Ди Мария.... и още куп имена....

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 ное 2015 18:08

MARCA | Bale and Cristiano are working on their communication. Bale has talked more to Cristiano the last 2 days than over the last 2 years.
.
MARCA | Bale and Ronaldo had a meeting after the Barcelona match and they agreed they need to carry Real Madrid together.
.
MARCA | Cristiano and Bale have decided that Gareth will strictly play on the left. They both agreed that's where Bale is most lethal.

Интригуващо. 8-) Сега и Хамес да получи правото да изпълнява пряк свободните удари и всичко ще си дойде на мястото.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 ное 2015 22:50

@paceto Къде е? Някой има ли представа? Губи ми се нещо...
Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 27 ное 2015 23:07

Може би се разсърди на някой, че тропа отбора. Ако и аз имам вина, съжалявам. :) Дано се върне, че и на мен ми се губи някак. :lol:

Той и Madridist почти не влиза вече. Може би нямат време не знам. Аз лично винаги ще намеря начин да цъкна едно мнение, дали ще е от телефона или от лаптопа. Стига разбира се да има с кого да си пиша. :lol: Ако няма хора, то и аз няма да влизам. 8-)

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 ное 2015 23:25

sapio0o написа:Може би се разсърди на някой, че тропа отбора. Ако и аз имам вина, съжалявам. :) Дано се върне, че и на мен ми се губи някак. :lol:

Той и Madridist почти не влиза вече. Може би нямат време не знам. Аз лично винаги ще намеря начин да цъкна едно мнение, дали ще е от телефона или от лаптопа. Стига разбира се да има с кого да си пиша. :lol: Ако няма хора, то и аз няма да влизам. 8-)

Трябва малко да живнем форума :)
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”