Следващото , което съм сложил в офтопик е АНТИ Мадрид изказване на Стоичков. Ако му ги съберат всичките ще стане трилогия.
[offtopic]
Българската легенда Христо Стоичков продължава да е духовит и изобретателен в язвителните коментари по адрес на най-омразния му отбор - Реал Мадрид. Бившата звезда на Барселона нееднократно е обявявал, че "белите" са му най-неприятният тим и затова сега не пропусна да ги уязви за застигналата ги "суша" откъм трофеи в Примера дивисион.
За последните седем години "кралския" клуб има само една титла на Испания, а за този период каталунците имат вече пет. И затова Камата пусна своите хапливи коментари.
"За толкова време, през което те са на сухо, аз сигурно щях да спечеля повече титли от тях със състав само от ветерани. Феновете на Реал сега ги интересува повече Евролигата, че поне там печелят."
"Във футбола финалите ги гледат само по телевизията напоследък и затова сега са се съсредоточили върху баскетбола", сподели Стоичков в свое интервю пред агенция ЕФЕ.
[/offtopic]
Цялото му интервю само и единствено се говори (или по-скоро плюе) против Реал Мадрид. За пореден път, отделил е едно-две изречения за любимата Барселона. И то в момент, в който каталунците са на прага на требъл. Уж Реал Мадрид са много неприятни, изпитва неприязън към тях, а накрая все са му в устата. Тези неща, не знам дали ги мисли и дали после си ги чете . Според него, Реал Мадрид напоследък финалите ги гледал само по телевизията. Е за миналата 2014, отборът игра на пет - Купа на Краля, Шампионска Лига, Суперкупа на Европа, Суперкупа на Испания и Световно Клубно първенство. И спечели четири от тях. Барселона не игра на нито един, но нямам спомен легенда на Реал Мадрид да е писал подобни глупости за тях. Преди няколко месеца, изтърси че Роналдо е по-слаб футболист от него, защото не бил ставал голмайстор на Световно първенство. По Ицовата логика, Хамес Родригес и Олег Саленко са по-добри от Меси, защото те се водят голмайстори на световно, докато аржентинеца - не