Реал Мадрид договори Неймар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Реал Мадрид договори Неймар

Мнениеот Pichichi » 14 юни 2011 18:02

Игуаин:
2006/2007 има 2 гола (половин сезон мисля защото май отиде в Реал през януари).
2007/2008 - 8 гола , тогава Реал за последно е шампион !!!
2008/2009 - 22 гола , шампион Барселона.
2009/2010 - 27 гола , шампион Барселона.
Последния сезон беше контузен доста дълго но пак има 10 гола ако не бъркам !
В последния сезон когато Реал е шампион (2007/2008):
Ван Нистелрой - 24 гола
Раул - 18 гола
Робиньо - 11 гола

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 юни 2011 18:11

Много са слаби бразилските футболисти вече, а на всичкото отгоре и лекета. Не мисля, че Реал ще спечели от такъв трансфер, но времето ще покаже най - добре. Само ще дам един пример - Алешандре Пато. В голям мач досега не е вкарал гол, имам предвид в Европа. Роналдиньо в Милан беше много слаб. Гансо ще го видим, ако трансферът се осъществи. Мина времето на бразилците, това ми е мнението. Европейските играчи са много по - добри от тях.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 юни 2011 18:18

Ей много сте крайни това футболните фенове , как Пато не е вкарал решаващ гол като дори вкара 2 на Интер в последното дерби което в голяма степен реши титлата в Италия .
Или може би имаш предвид в мач от ШЛ , ама със сигурност и там е вкарвал решаващи голове .
А бразилците са си читави футболисти но цените им много надути , като на англичаните !!!
Последна промяна от Pichichi на 14 юни 2011 18:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 юни 2011 18:19

гледах му клипове в YOUTUBE каква техника :shock: :shock: :shock: съжалявям но ИГУАИН и БЕНЗЕМА такава техника нямат ,изглежда невероятен :shock: дано го вземем :shock: незнам как ще прозвучи но БАРСЕЛОНА сега са невероятни и незнам как ще ги сваляме от върха ,но ако НЕЙМАР отиде в БАРСЕЛОНА нямаме никакъв шанс години напред :idea: мале дано го вземем класи е над ИГУАИН съжалявам Гонсало обичам те но тоя е ........... :shock:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 юни 2011 18:23

shotgun blues, това с клипчетата от бразилската лига не е меродавно !
В бразилския шампионат играят толкова бавен футбол че няма база за сравнение със който и да е водещ шампионат от Европа , дори и руското . Че е талант спор няма , дано отиде в Реал да го видим как ще играе с/у защитите на континента, аз лично мисля че един Кр.Роналдо е такъв тип играч и то с класи над Неймар но пък бразилеца няма 20г. още .

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 юни 2011 18:24

shotgun blues написа:гледах му клипове в YOUTUBE каква техника :shock: :shock: :shock: съжалявям но ИГУАИН и БЕНЗЕМА такава техника нямат ,изглежда невероятен :shock: дано го вземем :shock: незнам как ще прозвучи но БАРСЕЛОНА сега са невероятни и незнам как ще ги сваляме от върха ,но ако НЕЙМАР отиде в БАРСЕЛОНА нямаме никакъв шанс години напред :idea: мале дано го вземем класи е над ИГУАИН съжалявам Гонсало обичам те но тоя е ........... :shock:

Извинявай, но на колко си години :roll:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 юни 2011 18:39

Пато вкара гол тол именно срещу Реал и то на Бернабеу в груповата фаза преди 1-2 год :) но като цяло и на мен ми е адски противен (за Пато говоря)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 юни 2011 18:41

Pichichi написа:Ей много сте крайни това футболните фенове , как Пато не е вкарал решаващ гол като дори вкара 2 на Интер в последното дерби което в голяма степен реши титлата в Италия .
Или може би имаш предвид в мач от ШЛ , ама със сигурност и там е вкарвал решаващи голове .
А бразилците са си читави футболисти но цените им много надути , като на англичаните !!!

Изобщо не съм краен. Къде беше Пато срещу Манчестър Юнайтед миналата година, а тази срещу Тотнъм? Къде беше срещу Арсенал през 2008? Къде се скри и след гола срещу Вердер при отпадането от Купата на УЕФА? Той просто няма характера да стане решаващ, голям играч, който да бъде запомнен в историята на футбола. Милан няма нужда в дългосрочен план от такива играчи. Беше взет за заместник на Шевченко, който в първите години също донякъде не беше убедителен, но изобщо не може да се сравнява с него. Не искам да говоря за още по - минали генерации на тима. Футболът естествено е съвсем друг като скорост отпреди четиридесет години, спор няма. Но Пато не умее и да прави финтове както трябва. Гледайки Роналдо как го правеше, Ромарио, поколението на Бразилия между 1994 - 2002 просто няма сравнение.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 юни 2011 18:43

kingofpop написа:Пато вкара гол тол именно срещу Реал и то на Бернабеу в груповата фаза преди 1-2 год :) но като цяло и на мен ми е адски противен (за Пато говоря)

Той тогава вкара два гола, че и в Милано вкара още един, който не признаха много странно, но той не може да бъде решаващ играч. Прекалено е чуплив, а това не може да не дразни запалянковците, на който и да е отбор. Макар че ние реално сме за Левски, ЦСКА и т.н. нали. Все едно в Левски да има такъв играч чуплив. Ами изхвърляш го и това е. Няма значение колко е добър. Когато сам се контузваш, а не те ритат, както навремето ритаха Гунди умишлено, е простотия.
Както и да е. Мое мнение е това за бразилските играчи. Успех на Неймар в Реал!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 юни 2011 18:47

shotgun blues написа:гледах му клипове в YOUTUBE каква техника :shock: :shock: :shock: съжалявям но ИГУАИН и БЕНЗЕМА такава техника нямат ,изглежда невероятен :shock: дано го вземем :shock: незнам как ще прозвучи но БАРСЕЛОНА сега са невероятни и незнам как ще ги сваляме от върха ,но ако НЕЙМАР отиде в БАРСЕЛОНА нямаме никакъв шанс години напред :idea: мале дано го вземем класи е над ИГУАИН съжалявам Гонсало обичам те но тоя е ........... :shock:

Tехниката не е водеща при един нападател. Няма да изброявам,колко велики нападатели, не са се славели с "бразилска" техника, но за сметка на това са вкарали трицифрен брой голове в кариерата си. Раул да не би да има някаква супер техника, Нистелрой и той. Също така,клипчета в youtubе има за доста играчи и не можем да правим крайни оценки по разни събирани компилации. Аз и за Раул Албиол мога да ти направя някаква компилация с негови отигравания,но това няма да промени факта, че е слаб и посредствен футболист. И съм съгласен с Даниел,че бразилските и аржентиските играчи са с някакви нереални и надути цени. Най-добрия играч от Бундеслигата за миналия сезон го взимаме за 10 милиона евро, сега за някакъв талант, на който му се възлагат големи надежди - четири пъти повече. Както и да е, трансфера все още не е официален. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”