ehh написа:Току-що Роналдо стана най-добрият голмайстор за всички времена в Примера дивизион по отношение на статистиката голове/изиграни мачове. Роналдо се е разписвал на всеки 70.7 минути, като е подобрил рекорда 71.05 минути от сезон 1950/1951 на голмайстора на Атлетик Телмо Зара.
По принцип не съм фен на Реал, но харесвам Роналди като футболист и това, което направи според мен е уникално. Трябва да се вземе предвид, че в онези времена головете са се вкарвали много по–лесно отколкото днес и мачовете са завършвали с доста сериозни резултати, заради по-офанзивния футбол. На днешно време играта е доста по „трудна“ (схеми, тактики, дефанзивен футбол и т.н.) и такъв рекорд е достоен за уважение. А феновете на Барса, които не харесват Роналдо и само гледат как да умаловажат рекорда, мисля че трябва да погледнат нещата от позитивната страна  цялостната картина– дали е Меси, или Роналдо няма значение кой прави рекордите, ние сме съвременници на уникални футболисти и такива постижения може и да не бъдат подобрени в следващите да кажем 50 год. Тогава ще разказвате на внуците „Ей едно време какви футболисти гледахме сегашните са много далеч от тях“.  За това мисля, че клубната принадлежност в такива случаи няма значение, просто трчбва да се погледне от по–високо на нещата и чувството тогава е много по-хубаво то това, което предизвикват дребнавите междуклубни заяждания.