Ръководството на Реал Мадрид, твърдо решено на промяна!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ръководството на Реал Мадрид, твърдо решено на промяна!
Мечо Пух ще заеме цялата врата и няма да допуска гол, Дарт Вейдър и Симпсън ще са непреодилими стълбове в защита, Терминатора ще тръгва от средата на терена, ще финтира целия противников отбор + вратаря като Марадона, а Пипо е висок и ще вкарва с глава от корнери или центрирания

Re: Ръководството на Реал Мадрид, твърдо решено на промяна!
Мислех да не коментирам това мнение,но не се сдържах...Коментарът ти е за пример и за двата типа фенове-на Барса и Реал....Няма какво да се лъжем,тази година няма почти никаква разлика,макар и да изглежда,че Барса са по-силни...При "каталунците" триото Меси-Педро-Иниеста дърпа отбора напред,при Реал тази роля имат Игуаин-Роналдо-Алонсо...Просто геният на Меси за момента се откроява,но на мача им един срещу друг ще се разбере всичкоMadridist написа:Ами не знам, на мен играта на Реал специално последния сезон ми харесва. И не смятам, че Роналдо е смешник. 22 гола в 21 мача, дай Боже на всеки отбор по един такъв смешникИ ако сравняваме, с днешна дата играта на Реал и Барселона, мога да ти кажа, че по-моето скромно мнение няма голяма разлика.Класирането в Примера е показаталено. Равни точки с почти еднавка голова разлика
![]()
Спрете с тези сравнения между Меси и Роналдо...Не може да правите съпоставки,та те нямат почни нищо общо и двамата са уникални по свой собствен начин...Единия бележи поне по 2 гола в мач,другия просто развинтва защитата и бележи хетрик след хетрик