Купа на Краля: Реал Мадрид - Барселона 30.01, 22:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Купа на Краля: Реал Мадрид - Барселона 30.01, 22:00

Мнениеот shotgun blues » 30 яну 2013 11:30

Въпреки липсата на Касияс,Пепе и Рамос,ако ДИ МАРИЯ играеше щях да съм оптимистично настроен,но след идиотията която направи ......РЕАЛ МАДРИД ще разчита на бързите контраатаки,само че много от тях ги започва и прави ДИ МАРИЯ ,кой ще играе на негово място ? Кайехон ...та той не става за титуляр и срещу ГРАНАДА,камоли БАРСЕЛОНА.Най-добре ще е да пусне МОДРИЧ или Бензема и Игуаин заедно,като единия да играе отдясно,само да не пусне ЕСИЕН титуляр заедно с Кедира и Алонсо в центъра,ще е мъка да се гледа .
Един негативен резултат,ще е естественно продължениве на всичко което сами в отбора правят от началото на сезона,ето и вчера гаджето на капитана и спортна журналистка казва ,че играчите не слушат Моуриньо и има групични в отбора...едва ли ще го каже ,ако не го е чула от един човек и едва ли ще си позволи да го измисли ,рискувайки връзката си 8-)
Жалкото е ,че в началото на сезона РЕАЛ МАДРИД показа в мачовете за СК и ЛА ЛИГА ,че може да се надиграва с БАРСЕЛОНА,да прави положения и да вкарва голове ,но отново всичко беше разрушено отвътре.Дел Боске,Макелеле,сега треньор който се кара с всички,вместо да надгражда над страхотният млад отбор който има ,играчи които се мръщят и играят немотивирано в 80% от мачовете до сега ...така и не можа Флорентино Перез да стане голям ПРЕЗИДЕНТ...2 готови отбора имаше при неговите мандати и двата бяха разрушени
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 30 яну 2013 12:31

Няма нужда да пееш същата песен преди и след всеки мач, всички знаем колко оптимистично си настроен ;) , но за едно нещо определено не съм съгласен с теб:
Кайехон ...та той не става за титуляр и срещу ГРАНАДА,камоли БАРСЕЛОНА.

Точно Кайеохон може да даде много на отбора в такива мачове. В добра форма, винаги играе с голям хъс, разполага с неогходимата бързина и техника за игра на контра атака и определено има с какво да изненада защитата на Барселона. ;)
Бих предпочел такъв състав да излезе:
Адан
Арбелоа Албиол Варан Марсело
Кедира Алонсо
Йозил
Кайехон Роналдо
Бензема
Последна промяна от Niksh0 на 30 яну 2013 12:34, променено общо 1 път.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 30 яну 2013 12:33

за скорост съм съгласен,за техника ...неговата игра е да получи пас зад защитата и ако вкара.Техника,пробиви ,аз такова нещо от него не съм видял
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 яну 2013 12:36

Евентуален негативен резултат довечера не трябва да се приема като трагедия. Да , винаги е хубаво да спечели се Ел Класико, но за Реал Мадрид (към днешна дата) най-важните мачове са тези с Юнайтед ;)

За Кайехон. Играч купен точно за половин годишната заплата на Кака. За сезон и половина е вкарал 20 гола, което за играч, който не е чист нападател и най-важното - не играе редовно мисля, че е много добър показател. А нали и всички искат на юноши на клуба да им се дава повече шанс за развитие в първия отбор ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 яну 2013 12:38

shotgun blues написа:за скорост съм съгласен,за техника ...неговата игра е да получи пас зад защитата и ако вкара.Техника,пробиви ,аз такова нещо от него не съм видял

Затова, във футбола си има играчи на всеки пост. Малцина са такива, които хем са бързи, хем технични, хем пробиват, хем голове вкарват, хем да пресират, хем защита да се връщат.

[offtopic]Рекорд по "хем" :mrgreen:[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

fozzy
Контакти:

Мнениеот fozzy » 30 яну 2013 13:04

Въпреки проблемите си мисля ,че ще победим с минимално макар 1:0 или 2:1 . Надявам се Марсело да направи едно много доро завръщане!

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 30 яну 2013 14:41

fozzy написа:Въпреки проблемите си мисля ,че ще победим с минимално макар 1:0 или 2:1 . Надявам се Марсело да направи едно много добро завръщане!

Той се завърна с едно полувреме с Валенсия, след което липсваше от групата. На мача с Хетафе отново беше в групата, явно е здрав, но не е в добра кондиция. Мисля, че лявата част на защитата ще са проблемите, но ще видим. Не виждам причини да сте толкова черногледи. Адан със сигурност не е по-лош вратар от Пинто, а Албиол, Варан и Карвальо показват отлични игри през януари. Головете във вратата на Реал значително намаляха. Другия голям липсващ за мен е Ди Мария, но чак да е решаващо- не ми се вярва. Има и реванш, където всичко е възможно. Спомнете си мачовете о ШЛ, когато при 0:2 от първия мач се наложи главния съдия Франк Де Блеекере да вземе нещата в свои ръце и да изхвърли Реал от лигата.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 30 яну 2013 15:16

Лимонадения Джо написа:
fozzy написа:Въпреки проблемите си мисля ,че ще победим с минимално макар 1:0 или 2:1 . Надявам се Марсело да направи едно много добро завръщане!

Той се завърна с едно полувреме с Валенсия, след което липсваше от групата. На мача с Хетафе отново беше в групата, явно е здрав, но не е в добра кондиция. Мисля, че лявата част на защитата ще са проблемите, но ще видим. Не виждам причини да сте толкова черногледи. Адан със сигурност не е по-лош вратар от Пинто, а Албиол, Варан и Карвальо показват отлични игри през януари. Головете във вратата на Реал значително намаляха. Другия голям липсващ за мен е Ди Мария, но чак да е решаващо- не ми се вярва. Има и реванш, където всичко е възможно. Спомнете си мачовете о ШЛ, когато при 0:2 от първия мач се наложи главния съдия Франк Де Блеекере да вземе нещата в свои ръце и да изхвърли Реал от лигата.

е той съдията от първият мач вече се бе заел с това :)
Иначе загуба няма да е трагедия,нито ще е първата - нито последната,още повече след всичко което става през този сезон ,това ще е най-малкият проблем :x Наистина мачовете с ЮНАЙТЕД са мачовете на сезона и там е по притеснително, ако РЕАЛ отпадне ще последват 3/4 месеца на мачове без никав смисъл ,което ще е жалко предвид отбора и страхотния футбол който РЕАЛ може да играе ,но сами се докараха дотука

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 30 яну 2013 15:59

Мнението си за този мач съм споделил искрено и лично в другата тема.

Тук ще кажа някои думи за съдията на мача [center]Carlos Clos Gomez[/center]
40 годишен , социален работник от Сарагоса.
Започва да свири от 1987г.
От 2006г. свири в Примера дивизион
От 2009г. свири в Европа
Носител на "Златна свирка" за най-добър рефер в Примера за 2008 год.
Преди този мач свири на 26.01.13 в La Liga <<Depor 2:3 Valencia>> Отсъди 26 нарушения и показа 5 ж.к. и 2 ч.к.

Гомес е от съдиите , които не търпят футболистите да спорят с него, мрази симулантите !Busquets! , особено мрази играчите които бързат да си върнат за извършено нарушение срещу тях.
Според статистиката той е от съдиите , които не попадат в графата "домакински"
Средно дава по 3 картона на мач. 1,67 за домакините и 1,33 за гостите.
До сега е свирил 19 срещи на Р.Мадрид
фаталните 13 победи
само 2 равни - 12-Jan-13 0:0 от Осасуна!
4 загуби - за Суперкупата 3:2 от Варса 23-Aug-12, домакинство от Valencia 2:3 23-Mar-08

Варса има 14 срещи при него
1 загуба от Бетис на 1/4 финал
2 равни
11 победи - 7 като гост

[rimg]http://i5.photobucket.com/albums/y191/kammourewa/real_clos-1292941856_zoom38_crop_800x600_800x6001111.jpg[/rimg] - тук ще го бият от "Реал"
[rimg]http://www.heraldo.es/uploads/imagenes/bajacalidad/_a1_e6b8568f.jpg[/rimg] - тук в Гранада заради Варса
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 яну 2013 16:33

Liquidator написа:
kingofpop написа:Дано Есиен е титуляр :lol: :mrgreen:

Толкова ли е зле? :(

Старокин е зле, Есиен е трагичен.

Върни се в “Реал Мадрид”