Madridist написа:Да съгласен съм с теб. Аз го написах след мача на Барселона, ще го кажа и сега - шансовете са малки, но ги има. Не е срамно да загубиш , срамно е да си се предал още преди битката. Има още 90 минути на Бернабеу, а както казва една от легендите на тима - Хуанито - "90 минути на Бернабеу са много дълги" .
Жребият този път помогна на "Реал". На осминафиналите и четвъртфиналите бяха домакин в първия мач, което е доста трудна задача, но да си гост е по - приемливо. Трябва да имат и късмет играчите на Моуриньо. На мен лично ми се иска "Реал" с Бенитес да триумфира с КЕШ, при това може би още догодина. Някак си е логично този човек да се върне у дома, а как само го плюят...
Бенитес е видно, че не е нахален треньор. Пробва се в този си вид и се провали в Англия. На сър Алекс трудно се противодейства с нахалство. Трябва да си много нагъл, за да го победиш, а Бенитес е горд испанец, но не и нахален.
Водеше много далеч "Ливърпул", спечели два евротурнира с различни отбори, вдигна Междуконтиненталната купа с "Интер". Много ми напомня на Дел Боске, а от Висенте Дел Боске сякаш "попи" донякъде и Анчелоти. Винаги са ми харесвали спокойните треньори, със самочувствие, че ще спечелят мача. Дават указания преди мача, гледат, анализират, дават нови напътствия на почивката и печелят. Това са стратези.
Другите са повече театрали.
Не е важно да спечелиш един мач или купа, а да спечелиш слава. Тя се добива в КЕШ.