Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 2:1 (1:3 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи на финала ?

Анкетата завърши на 25 апр 2012 21:25

Реал Мадрид
37
69%
Байерн Мюнхен
17
31%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен

Мнениеот UNBEATABLE » 26 апр 2012 16:49

sl321, напълно съм съгласен с мнението ти...
А и да допълня, че откакто Моуриньо е начело няма такива 200-300 милиона, за които тоя дебил говори... Много добри играчи купи, за смешни пари просто! Йозил, Ди Мария, Шахин, ВАРАН, Каехон..... все страхотни футболисти за никакви пари...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 апр 2012 16:54

McMarto написа:Хм, може би има и нещо хубаво в това, че отпаднахме.
Сериозно подозирах, че Моуриньо ще си замине ако спечели Ла Лига + ШЛ, но сега ще се надъха да остане още, за да си вземе трофеите другата година :lol:

Каква е гаранцията, че ще успее догодина? Истината е, че Реал пропусна златен шанс да спечели 10-та, но това е футболът.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 апр 2012 17:06

UNBEATABLE написа:sl321, напълно съм съгласен с мнението ти...
А и да допълня, че откакто Моуриньо е начело няма такива 200-300 милиона, за които тоя дебил говори... Много добри играчи купи, за смешни пари просто! Йозил, Ди Мария, Шахин, ВАРАН, Каехон..... все страхотни футболисти за никакви пари...

Ти още малко и ще ни убедиш, че в Реал от Мадрид играчите са на минимална работна заплата ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 26 апр 2012 17:18

MCMXIII написа:
UNBEATABLE написа:sl321, напълно съм съгласен с мнението ти...

Ти още малко и ще ни убедиш, че в Реал от Мадрид играчите са на минимална работна заплата ;)

ПРИВЛЕЧЕНИ!... ти май си пиян още от вчера :shock:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 апр 2012 17:33

Щом Йозил, Кедира, Нури са без пари. Какво са някакви си 10 -15 млн. ойро за играч? Вие сте най- богатите ;)
Наздраве!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 апр 2012 18:21

Както се казва живота е радост и тъга ;)

Интересното е че Реал в 2та си големи мача като домакин се издъни макар че всичко започна толкова добре за тях. Вчера 2 на 0 до 15 мин, а декември гол в 1мин срещу Барса :roll:

Пепе въпреки дузпата и кълбетата направи много добър мач. Роналдо вкара головете но беше дотам, Бензема е играча които знае какво да направи но отбора не го следва.

Все пак сезона за вас е доста добър въпреки снощното отпадане.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 апр 2012 18:47

Честит финал на феновете на Байерн.
Всичко започна страхотно за Реал,но свърши трагично.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 апр 2012 19:54

Нали го видя след мача с Барселона..... аз никога няма да нападам повече моя отбор..... хахаха.Тъпо,тъпо ,та чак вдлъбнато.

никъде след мачът не съм наричал футболистите на РЕАЛ МАДРИД " нещастници,тъпи милионери или нещо такова " или да съм наричал с някакво наименование отборът
Единственното което коментирам е ,че Реал Мадрид изпусна шанс който може и да няма години напред и също така че продължава да не може да елиминира голям отбор,което е факт ...
Нито съм НАПАДАЛ дадени футболисти,нито Моуриньо ;)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 апр 2012 20:21

И най добрите се случва това, така че нека не съдим никой защото момчетата се раздадоха цели 120 минути.
Немците бяха доста и отпочинали и нямаха тежки мачове като нас и те не се бореха за нищо освен да стигнат финала.
Въпреки всичко ние не отстъпвахме кой знае колко физически на тях, че даже при продълженията ние бяхме пълни господари като Байерн дали имаха и един удар към вратата ни и ако имахме още малко време сигурно щяхме да отбележим гол.

Дузпата срещу Гранеро трудно може да се даде и то в 115 минута което буквално решава мача.
Имаше дърпане, но аз го видях това чак при последното повторение на забавен кадър иначе преди това си мислех, че е симулация, но уви не беше.
Жалкото че това стана точно пред очите на лайсмена.

Честито на Байерн ! :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 апр 2012 20:36

paceto написа:И най добрите се случва това, така че нека не съдим никой защото момчетата се раздадоха цели 120 минути.
Немците бяха доста и отпочинали и нямаха тежки мачове като нас и те не се бореха за нищо освен да стигнат финала.
Въпреки всичко ние не отстъпвахме кой знае колко физически на тях, че даже при продълженията ние бяхме пълни господари като Байерн дали имаха и един удар към вратата ни и ако имахме още малко време сигурно щяхме да отбележим гол.

Дузпата срещу Гранеро трудно може да се даде и то в 115 минута което буквално решава мача.
Имаше дърпане, но аз го видях това чак при последното повторение на забавен кадър иначе преди това си мислех, че е симулация, но уви не беше.
Жалкото че това стана точно пред очите на лайсмена.

Честито на Байерн ! :)

"Немците бяха доста и отпочинали и нямаха тежки мачове като нас..."
И Реал М имаше отпочинали играчи,ама питай Моуриньо що не ги пусна...
"...при продълженията ние бяхме пълни господари като Байерн дали имаха и един удар към вратата ни..."
А Реал колко удара имаха към вратата на Байерн в продълженията?

Върни се в “Реал Мадрид”