sl321, напълно съм съгласен с мнението ти...
А и да допълня, че откакто Моуриньо е начело няма такива 200-300 милиона, за които тоя дебил говори... Много добри играчи купи, за смешни пари просто! Йозил, Ди Мария, Шахин, ВАРАН, Каехон..... все страхотни футболисти за никакви пари...

Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 2:1 (1:3 след дузпи)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- UNBEATABLE
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен
McMarto написа:Хм, може би има и нещо хубаво в това, че отпаднахме.
Сериозно подозирах, че Моуриньо ще си замине ако спечели Ла Лига + ШЛ, но сега ще се надъха да остане още, за да си вземе трофеите другата година
Каква е гаранцията, че ще успее догодина? Истината е, че Реал пропусна златен шанс да спечели 10-та, но това е футболът.
UNBEATABLE написа:sl321, напълно съм съгласен с мнението ти...
А и да допълня, че откакто Моуриньо е начело няма такива 200-300 милиона, за които тоя дебил говори... Много добри играчи купи, за смешни пари просто! Йозил, Ди Мария, Шахин, ВАРАН, Каехон..... все страхотни футболисти за никакви пари...
Ти още малко и ще ни убедиш, че в Реал от Мадрид играчите са на минимална работна заплата

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
						- UNBEATABLE
- Контакти:
MCMXIII написа:UNBEATABLE написа:sl321, напълно съм съгласен с мнението ти...
Ти още малко и ще ни убедиш, че в Реал от Мадрид играчите са на минимална работна заплата
ПРИВЛЕЧЕНИ!... ти май си пиян още от вчера

Щом Йозил, Кедира,  Нури са без пари. Какво са някакви си 10 -15 млн. ойро за играч? Вие сте най- богатите   

Наздраве!

Наздраве!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Както се казва живота е радост и тъга  

Интересното е че Реал в 2та си големи мача като домакин се издъни макар че всичко започна толкова добре за тях. Вчера 2 на 0 до 15 мин, а декември гол в 1мин срещу Барса 

Пепе въпреки дузпата и кълбетата направи много добър мач. Роналдо вкара головете но беше дотам, Бензема е играча които знае какво да направи но отбора не го следва.
Все пак сезона за вас е доста добър въпреки снощното отпадане.

Интересното е че Реал в 2та си големи мача като домакин се издъни макар че всичко започна толкова добре за тях. Вчера 2 на 0 до 15 мин, а декември гол в 1мин срещу Барса

Пепе въпреки дузпата и кълбетата направи много добър мач. Роналдо вкара головете но беше дотам, Бензема е играча които знае какво да направи но отбора не го следва.
Все пак сезона за вас е доста добър въпреки снощното отпадане.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
						Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Честит финал на феновете на Байерн.
Всичко започна страхотно за Реал,но свърши трагично.

Всичко започна страхотно за Реал,но свърши трагично.
- shotgun blues
- Контакти:
Нали го видя след мача с Барселона..... аз никога няма да нападам повече моя отбор..... хахаха.Тъпо,тъпо ,та чак вдлъбнато.
никъде след мачът не съм наричал футболистите на РЕАЛ МАДРИД " нещастници,тъпи милионери или нещо такова " или да съм наричал с някакво наименование отборът
Единственното което коментирам е ,че Реал Мадрид изпусна шанс който може и да няма години напред и също така че продължава да не може да елиминира голям отбор,което е факт ...
Нито съм НАПАДАЛ дадени футболисти,нито Моуриньо

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
						- paceto
- Контакти:
И най добрите се случва това, така че нека не съдим никой защото момчетата се раздадоха цели 120 минути.
Немците бяха доста и отпочинали и нямаха тежки мачове като нас и те не се бореха за нищо освен да стигнат финала.
Въпреки всичко ние не отстъпвахме кой знае колко физически на тях, че даже при продълженията ние бяхме пълни господари като Байерн дали имаха и един удар към вратата ни и ако имахме още малко време сигурно щяхме да отбележим гол.
Дузпата срещу Гранеро трудно може да се даде и то в 115 минута което буквално решава мача.
Имаше дърпане, но аз го видях това чак при последното повторение на забавен кадър иначе преди това си мислех, че е симулация, но уви не беше.
Жалкото че това стана точно пред очите на лайсмена.
Честито на Байерн !

Немците бяха доста и отпочинали и нямаха тежки мачове като нас и те не се бореха за нищо освен да стигнат финала.
Въпреки всичко ние не отстъпвахме кой знае колко физически на тях, че даже при продълженията ние бяхме пълни господари като Байерн дали имаха и един удар към вратата ни и ако имахме още малко време сигурно щяхме да отбележим гол.
Дузпата срещу Гранеро трудно може да се даде и то в 115 минута което буквално решава мача.
Имаше дърпане, но аз го видях това чак при последното повторение на забавен кадър иначе преди това си мислех, че е симулация, но уви не беше.
Честито на Байерн !

- blue avalanche
- Контакти:
paceto написа:И най добрите се случва това, така че нека не съдим никой защото момчетата се раздадоха цели 120 минути.
Честито на Байерн !
"Немците бяха доста и отпочинали и нямаха тежки мачове като нас..."
И Реал М имаше отпочинали играчи,ама питай Моуриньо що не ги пусна...
"...при продълженията ние бяхме пълни господари като Байерн дали имаха и един удар към вратата ни..."
А Реал колко удара имаха към вратата на Байерн в продълженията?