Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона - 1:1 FT

Мнениеот Eminem » 17 апр 2011 18:44

kingofpop написа:Еминем написаното от теб е напълно вярно сългасен съм на 100% ,но не може да отречеш, че мотивацията на Барса не бе на ниво...освен това да не забравяме, че мача бе на Бернабеу ;)

Ако мотивацията на Барса не е била на ниво, толкова по-зле за нея.Вкараха един гол на Арсенал и спряха да играят нали ? Мотивацията срещу Реал не била на ниво ? Вкараха гол на Реал и спряха да играят нали ? Все едно вече щом са вкарали един гол, няма как да загубят. Това какво ти говори ? Че футболистите на Барса летят в облаците и рано или късно ще се изпатят от това самочувствие.Всъщност, те вече се изпатиха срещу Интер и в първият мач срещу Арсенал, но явно не са си взели поуки.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 апр 2011 19:44

enguerino написа:2. Реал може да играе както си иска просто според мен такъв отбор не би трябвало да излиза на терена и да играе според това което прави съперника а според това което може да направи той самия. Аз не бих се радвал когато дойде лидера в шампионата и това е последната възможност да се върне донякъде интригата и да излезна с мисъм че и равния ме устройва
3. Защо мислиш че резултата не се е развил според това как са искали играчите на Барселона, хикса не ги ли устройваше :?: :roll:

Видя се вчера че Реал играеха за победа.Това че теб не те усторйва начина по който искаха да я постигнт си е друг въпрос.Много ясно след като цял свят знае играта на Барселона ще е много тъпо да се открият и да играят все едно срещу Малага.Но същото се отнася и за Барселона.И те не си играеха играта.Играеха много по предпазливо от обикновенно.
Та не е задължително да смачакаш съперника за да се направи извод че си играл за победа.Победа може да се постигне по ралични начини.Реал вчера бяха избрали един от познатите начини за противодействие на Барселона,друг е въпроса че Албиол е мнооого зле,ама много.
Знае се че Барселона ако не вкара гол до 65мин след това в отбора настъпва хаос и гипсовата бригада влиза на терена.Това мисля че щеше да се случи и вчера ако не беше това безумно нарушене на Албиол и директния му червен картон.
Самия факт че при 1-1 и с човек по малко, футболистите на Реал тичаха на пред като обезумели,даже на края и Касиас тръгна напред,показва че играеха за победа.
2) Мисля че не се е развил според това как са искали футболистите на Барселона,по това че по-изнервени не съм ги виждал скоро.Видя се в очите им че ги е яд че са пропуснали победата и че Реал с 10 човека беше равностоен на тях,даже на моменти Реал с човек по малко играеше по добре.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 апр 2011 19:49

sl321 написа:
enguerino написа:2. Реал може да играе както си иска просто според мен такъв отбор не би трябвало да излиза на терена и да играе според това което прави съперника а според това което може да направи той самия. Аз не бих се радвал когато дойде лидера в шампионата и това е последната възможност да се върне донякъде интригата и да излезна с мисъм че и равния ме устройва
3. Защо мислиш че резултата не се е развил според това как са искали играчите на Барселона, хикса не ги ли устройваше :?: :roll:

Видя се вчера че Реал играеха за победа.Това че теб не те усторйва начина по който искаха да я постигнт си е друг въпрос.Много ясно след като цял свят знае играта на Барселона ще е много тъпо да се открият и да играят все едно срещу Малага.Но същото се отнася и за Барселона.И те не си играеха играта.Играеха много по предпазливо от обикновенно.
Та не е задължително да смачакаш съперника за да се направи извод че си играл за победа.Победа може да се постигне по ралични начини.Реал вчера бяха избрали един от познатите начини за противодействие на Барселона,друг е въпроса че Албиол е мнооого зле,ама много.
Знае се че Барселона ако не вкара гол до 65мин след това в отбора настъпва хаос и гипсовата бригада влиза на терена.Това мисля че щеше да се случи и вчера ако не беше това безумно нарушене на Албиол и директния му червен картон.
Самия факт че при 1-1 и с човек по малко, футболистите на Реал тичаха на пред като обезумели,даже на края и Касиас тръгна напред,показва че играеха за победа.
2) Мисля че не се е развил според това как са искали футболистите на Барселона,по това че по-изнервени не съм ги виждал скоро.Видя се в очите им че ги е яд че са пропуснали победата и че Реал с 10 човека беше равностоен на тях,даже на моменти Реал с човек по малко играеше по добре.

ОК, уважавам твоята гледна точка. Все пак се надявам в сряда да се получи много по-зрелищен мач от страна и на 2та отбора
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 17 апр 2011 19:54

Замислете се, ще се получи ли "по-зрелищен" мач, щом в първия (който беше без значение) отборите искаха да играят насигурно, не рискуваха... ;) Очаквам в сряда още по-пестелива игра от страна и на двата отбора и минимална победа за единия (или Х с малко голове 0-0/1-1)... 8-) И дано по-добрият победи (РЕАЛ)! :P
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 17 апр 2011 19:59

Който не е гледал мача, може да си го изтегли от тук! Това е целият мач, английско аудио, високо качество! 8-)
[center]

[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 17 апр 2011 20:00

Ето и така търсената от мен снимка! :P :P :P
[center]

[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 апр 2011 20:34

sl321 написа: Аха ,ясно.
Мадритист,ти какво ще кажеш?Не ти ли прави впечатление че Барселона са излезнали от реалността.
Всеки който ги побутне или въобще докосне трябва да му бъде дадена 6 месечна условна присъда( това преувеличение го правя защото с тяхното постоянно жестикулиране и преиграване много ме дразнят),и обратното ,за тях е нормално да си ритат съперниците като магарета и те простестират че не трябва да им се дава даже нарушение да не говорим за картони .
Това ми мнение не е продиктувано само от вчерашния мач,а на база целия сезон.

Ами това за излизането от реалността не мога да го коментирам. Но определено ми прави впечатление,особено през този сезон, че в много мачове, след като поведат с един гол разлика, започват да играят доста високомерно (все едно водят с четири гола) и едва ли не доиграват срещата. Вчера след като поведоха, аз по никакъв начин не можах да разбера,че Реал Мадрид е с човек по-малко, дори накрая ако Кедира беше малко по-съобразителен можеше да постигнем и пълен обрат. Също така, не обичам да слагам всички под един знаменател. Това, че Бускетс или Дани Алвеш,когато ги фаулират, доста често преиграват и да си го кажем в прав ред симулират, не означава,че целия отбор са симуланти. В Реал Мадрид, Ди Мария и Роналдо са същата работа. Това означава ли,че целия отбор на Реал Мадрид са симуланти :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 17 апр 2011 20:54

Голяма част от феновете им отдавна са излезли от реалността. А големия спортсмен Меси го видяхме. Както казах преди време '' истинската същност лъсва, когато губиш''

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 17 апр 2011 21:15

Много уважавам мнението на хората които никога не се отмятат от думата си и са мъже на място!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 апр 2011 22:29

Madridist написа:
sl321 написа: Аха ,ясно.
Мадритист,ти какво ще кажеш?Не ти ли прави впечатление че Барселона са излезнали от реалността.
Всеки който ги побутне или въобще докосне трябва да му бъде дадена 6 месечна условна присъда( това преувеличение го правя защото с тяхното постоянно жестикулиране и преиграване много ме дразнят),и обратното ,за тях е нормално да си ритат съперниците като магарета и те простестират че не трябва да им се дава даже нарушение да не говорим за картони .
Това ми мнение не е продиктувано само от вчерашния мач,а на база целия сезон.

Ами това за излизането от реалността не мога да го коментирам. Но определено ми прави впечатление,особено през този сезон, че в много мачове, след като поведат с един гол разлика, започват да играят доста високомерно (все едно водят с четири гола) и едва ли не доиграват срещата. Вчера след като поведоха, аз по никакъв начин не можах да разбера,че Реал Мадрид е с човек по-малко, дори накрая ако Кедира беше малко по-съобразителен можеше да постигнем и пълен обрат. Също така, не обичам да слагам всички под един знаменател. Това, че Бускетс или Дани Алвеш,когато ги фаулират, доста често преиграват и да си го кажем в прав ред симулират, не означава,че целия отбор са симуланти. В Реал Мадрид, Ди Мария и Роналдо са същата работа. Това означава ли,че целия отбор на Реал Мадрид са симуланти :roll:

Ами може и така да е.Според мен и Иниеста и Шави са същите артисти.Говоря за това че само да ги докоснеш се свличат като че ли са им отрязали краката и веднага започват със жестове към съдията.Същото се отнася и за Педро.Освен това когато правят явни нарушения постоянно протестират,все едно футболните правила за тях не важат.Това последното се отнася за целия отбор на Барселона.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”