enguerino написа:2. Реал може да играе както си иска просто според мен такъв отбор не би трябвало да излиза на терена и да играе според това което прави съперника а според това което може да направи той самия. Аз не бих се радвал когато дойде лидера в шампионата и това е последната възможност да се върне донякъде интригата и да излезна с мисъм че и равния ме устройва
3. Защо мислиш че резултата не се е развил според това как са искали играчите на Барселона, хикса не ги ли устройваше

Видя се вчера че Реал играеха за победа.Това че теб не те усторйва начина по който искаха да я постигнт си е друг въпрос.Много ясно след като цял свят знае играта на Барселона ще е много тъпо да се открият и да играят все едно срещу Малага.Но същото се отнася и за Барселона.И те не си играеха играта.Играеха много по предпазливо от обикновенно.
Та не е задължително да смачакаш съперника за да се направи извод че си играл за победа.Победа може да се постигне по ралични начини.Реал вчера бяха избрали един от познатите начини за противодействие на Барселона,друг е въпроса че Албиол е мнооого зле,ама много.
Знае се че Барселона ако не вкара гол до 65мин след това в отбора настъпва хаос и гипсовата бригада влиза на терена.Това мисля че щеше да се случи и вчера ако не беше това безумно нарушене на Албиол и директния му червен картон.
Самия факт че при 1-1 и с човек по малко, футболистите на Реал тичаха на пред като обезумели,даже на края и Касиас тръгна напред,показва че играеха за победа.
2) Мисля че не се е развил според това как са искали футболистите на Барселона,по това че по-изнервени не съм ги виждал скоро.Видя се в очите им че ги е яд че са пропуснали победата и че Реал с 10 човека беше равностоен на тях,даже на моменти Реал с човек по малко играеше по добре.