UNBEATABLE написа:Една смотана рулетка на дузпи и ти пак ли се показа бе да *********************************************************************************************************************!!!!!!! МЛЪКВАЙ, ЧЕ МИ ПИСНА НА ОНАЯ РАБОТА ОТ ТЕБЕ,
  Ти не го ли разбра че това дете на природата е нефелно? Ама хич не му обръщай внимание.Нали го видя след мача с Барселона..... аз никога няма да нападам повече моя отбор..... хахаха.Тъпо,тъпо ,та чак вдлъбнато.
 В този контекст да кажа ( не на теб UNBEATABLE а по-принцип,за да не пиша в две мнения) . Стига сте броили кой колко пари дал.В крайна сметка ,нали това си е проблем на собствениците на клубове.Това дал толкова ,оня не дал и все едно ако завършат 1-1 тоя дето е дал по-малко, трябва да бие ли?
 Това че Перес си прави бизнеса няма нищо общо с това че Реал Мадрид в момента е един много добър отбор какъвто не беше преди 3,4,5,6  и т.н години.Според мен след идването на Перес,отбора е в нов период различен от хаоса в който беше в предишните 8-9 години.
 Каква е разликата между един добър отбор който е дал повече пари от друг добър който не е дал толкова за футболисти? Според мен е  че този за който са дадени повече пари носи по-голям товар,но и то измислен товар.
 Като започнете и вие....... толкова пари се дадоха пък не станал ЕШ или не знам какво очаквате.Ами Реал е много вероятно да стане шампион на Испания и отпадна от топ отбор на полуфинал с дузпи за ШЛ.Какво толкова е станало.  Да не сте ги дали вие от джоба тия пари ,та търсите сметка???
 Ако някой е очаквал с даването на тия пари РМ да бие всеки отбор с по 5-0 до края на всички турнири,много се е объркал.Тия пари са дадени за да може РМ да се конкурира с топ отборите и ако може да стане най-добър.От както Моуриньо е треньор,отбора върви само възходящо,мисля си че догодина ще е още по-силен и няма да е учудващо догодина наистина да е най-силния.Но няма да е задължително.
 Освен това ,да не забравяме че ШЛ е турнир на "единия мач",ако този мач се беше играл два месеца по рано най-вероятно Реал щеше да отстрани БМ тъй като тогава БМ имаха много проблеми а Реал беше в по-добра форма,или да го кажа,по-малко изморен.В този период БМ отстрани РМ с дузпи.Еми хубаво! Голям праз! Нали все някой трябва да бие.Все пак това е Байерн Мюнхен и все пак това е полуфинал за ШЛ.