vassilp написа:Madridist написа:И аз искам вместо Сити-Наполи да гледам Реал Мадрид, но ми е пределно ясно,че телевизиите няма как да угодят на всички фенове. Винаги ще има недоволни. Стриймове в нета - достатъчно. Интересното в този мач е, че Реал Мадрид най-вероятно ще играе с червен екип. Прогноза 0:2
Ясно е, че и за теб Реал Мадрид е нещо повече от футболен отбор. Та затова се чудя защо все още разчиташ на разни стриймчета в нета (които може и да тръгнат, ама може и да спрат) за да гледаш любимия тим?! Инвестираш в една сателитна система (500-600 лева примерно) и гледаш всеки мач на Мадрид - приятелски, Примера, Купа на краля, ШЛ... Аз поне така направих навремето, когато Диема Екстра държаха испанското и си правеха тъпи експерименти с феновете...И сега съм адски щастлив, че за толкова години успявам да проследя всеки един двубой на моя отбор!
Успех на теб и другите фенове на "кралете" и дано в Мюнхен най-накрая вдигнем Десетата!
По-принцип, повечето мачове на Реал Мадрид ги гледам без проблем,защото в нас съм на БСК . Контролите в Америка и Купата на Краля единствено ги следя в нета. И от време някой мач от груповата фаза в ШЛ, като този с Динамо. За сателтина система, съм го мислил този вариант, просто не ми е оставало време да се поразровя в нета и да се информирам по темата. Поздрави и на теб. Дано в Мюнхен наистина вдигнем Десетата