Ръководството на Реал Мадрид, твърдо решено на промяна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Ръководството на Реал Мадрид, твърдо решено на промяна!

Мнениеот _RoKi_ » 17 мар 2010 01:07

Супер тема,но Оби Уан Кеноби също има място в отбора :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 мар 2010 01:08

Най успелия отбор с най много трофеи е Рейнджърс от Шотландия :arrow:
52 шампион на Шотландия(световен рекорд.тази година ще е 53-тата)
33 купи на Шотландия
25 купи на лигата
1 купа на Лига Европа

Общо 111 трофея :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 17 мар 2010 01:33

Parmalat написа:Най успелия отбор с най много трофеи е Рейнджърс от Шотландия :arrow:
52 шампион на Шотландия(световен рекорд.тази година ще е 53-тата)
33 купи на Шотландия
25 купи на лигата
1 купа на Лига Европа

Общо 111 трофея :roll:

Едно е да са бориш в Шотландия с Селтик, друго е да се бориш в Испания с Барселона
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 17 мар 2010 02:21

За каталунския народ говорех разбира се виждам че съм раздразнил доста фенове за което се извинявам ;) Но като човек който е бил в испания гарантирам че барса имат доста фенове не казвам повече но е по обичаният отбор.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 17 мар 2010 11:27

los77 написа:За каталунския народ говорех разбира се виждам че съм раздразнил доста фенове за което се извинявам ;) Но като човек който е бил в испания гарантирам че барса имат доста фенове не казвам повече но е по обичаният отбор.

може

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 мар 2010 16:15

bojkyy написа:
JohnnieWalker написа:Ако искат промяна, честно казано това няма да е Реал... Не искам да усмивам. Не искам да се подигравам. В последните години обаче, такъв отбор като Реал Мадрид няма. Това за мен си е чиста фирма, занимаваща се с търговска дейност. Не говоря за титли. На всеки се случва да изпадне в дупка. Просто не мисля че футболен отбор се гради на базата на постоянни многомилионни покупки и нищо повече ! Всяка година все същото и разбира се нов треньор. Така отбор не се прави. Освен това благодарение на "политиката си", в момента няма отбор който да им продаде и куц кон за по-малко от 20 млн. Имайки впредвид, че чудесните играчи които дълги години носят Реал на гърба си (Раул и Касияс), са от школата на клуба не знам защо не се погледне по-сериозно там. Последния пример бе купуването на Бензема за 35 млн при все че имаха Негредо, който в никакъв случай не е по-слаб. Това е моето мнение. Не съм се интересувал много от историята на клуба, но ми е предостатъчно да знам че половината титли на Реал са по времето на диктатор. За това е и Кралския клуб. Това е причината да мразя Реал Мадрид. Обичам футбола. А това си е чиста търговия...

А фирмата Барселона колко пари даде за Ибрахимович, фирмата Барселона ква им беше политиката преди да дойде Ван Гаал, и да влее малко разум, кой беше отбора с юношите и кой беше отбора с скъпо платените чужденци. А и в Реал, само за момента в първия отбор има 7 юноша на клуба. А за Негредо ти не бери грижа, то си има една клаузичка, която позволява на Реал да си го вземе когато си пожелае, в следващите 3 години

За фирма "Барселона" ще ми говориш когато за всяка година почнем да даваме по 100-150 млн за слаби играчи заради продажбата на фланелки ;) Реал няма да си взем Негредо щото няма достатъчно акъл ;) Ще си купят някой смешник за 40-50 млн. А и между другото красивия футбол не се играе във фирми ;) А във футболни отбори. Имате доста хляб да изядете докато почнете да играете така :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 мар 2010 16:20

Ами не знам, на мен играта на Реал специално последния сезон ми харесва. И не смятам, че Роналдо е смешник. 22 гола в 21 мача, дай Боже на всеки отбор по един такъв смешник :roll: И ако сравняваме, с днешна дата играта на Реал и Барселона, мога да ти кажа, че по-моето скромно мнение няма голяма разлика.Класирането в Примера е показаталено. Равни точки с почти еднавка голова разлика 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 мар 2010 16:47

Madridist написа:Ами не знам, на мен играта на Реал специално последния сезон ми харесва. И не смятам, че Роналдо е смешник. 22 гола в 21 мача, дай Боже на всеки отбор по един такъв смешник :roll: И ако сравняваме, с днешна дата играта на Реал и Барселона, мога да ти кажа, че по-моето скромно мнение няма голяма разлика.Класирането в Примера е показаталено. Равни точки с почти еднавка голова разлика 8-)

Говоря за начина на игра. Говоря за красотата в играта. Това обичам аз във футбола и това искам да гледам ;) За Криси не искам да говоря. Има страхотен удар -да, ама е пълно леке и всичко друго но не и отборен играч ;)

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 17 мар 2010 20:23

JohnnieWalker написа:
Madridist написа:Ами не знам, на мен играта на Реал специално последния сезон ми харесва. И не смятам, че Роналдо е смешник. 22 гола в 21 мача, дай Боже на всеки отбор по един такъв смешник :roll: И ако сравняваме, с днешна дата играта на Реал и Барселона, мога да ти кажа, че по-моето скромно мнение няма голяма разлика.Класирането в Примера е показаталено. Равни точки с почти еднавка голова разлика 8-)

Говоря за начина на игра. Говоря за красотата в играта. Това обичам аз във футбола и това искам да гледам ;) За Криси не искам да говоря. Има страхотен удар -да, ама е пълно леке и всичко друго но не и отборен играч ;)

меси е добър играч няма да се лъжем няма да се мамим,но и роналдо е добър играч...по нагоре "НИ" каза,че трябва да изядем доста хляб за да играме хубаво :) :) :) :) :) :) намери се кой да каже НА КОГО да яде хляб ....
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 18 мар 2010 21:20

JohnnieWalker написа:

Реал практикуват много по директен и бърз футбол от Барса, по резултатни са, единственото при Барса което е в + е че допускат по малко голове

Върни се в “Реал Мадрид”