Щи бият ли шута на Пелегрини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Щи бият ли шута на Пелегрини

Мнениеот Madridist » 01 дек 2009 01:18

Поне ми харесва, че Примера дивизион става доста интересно първенство. Този сезон изглежда, че постоянно ще се сменят отборите по върха. Но както и ти един път каза, най-важен е последния кръг ;) Специално от вашия отбор искам да поздравя за отличната игра освен Шави и Иниеста(при тях това е константа) и един К.Пуйол. На два пъти се намеси в най-важните моменти и предотврати сигурни голове. Голям играч.

[offtopic]Видях, че нещо се беше изнервил по едно време, на всеки се случва, и аз бях днес така следобед. Лично аз не съм се обидил, всеки е свободен да казва каквото мисли, поздрави с новия-стар профил и дано продължиш да си активен форумец ;)[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 01 дек 2009 08:37

Lord_VOODOO написа:
ZinedineZidane написа:[offtopic]Доре дошъл отново![/offtopic]

Мерси.... предполагам не си се надявал, че сте се отървали завинаги от мен! Просто бях решил да се регна след Ел Класико, иначе си бях сменил IP-то точно 2 минути след като Morski ми беше сложил бана :!: :lol: :lol: :lol:

В никакъв случай, винаги е по-добре да има хора, споделящи различни мнения и философии. А спорът е полезно нещо, понякога има и нерви, но човек се обогатява спорейки, особено ако противника е на високо ниво!

[offtopic]А на мен и професията ми е такава ;)[/offtopic]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 01 дек 2009 18:01

Те това в топло посрещане във лагера на врага. :)

И аз се надявам тази година Примера да е непредвидима до последният момент... - просто, защото иначе е скучно! Последните години (изключение е 2007) винаги отбора ставащ шампион бе тотален хегемон и още след първите 15 кръга се знаеше кой ще е шампион! Най-после има истинска интрига и най-хубавото (поне аз мен) е това, че този път Примера няма да е надбягване м/у 2 коня! Очаквам този сезон Севиля да бъде сериозна конкуренция. Вие вече си изпатихте от тях... сега остава да видим ние какъв ще го изпапкаме срещу тях.... :)

Ъъъ... Зизу каква по-точно ти е професията, ако не е тайна? Да не би да си психилог или преподавател по философия (примерно)? :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2009 03:06

ZinedineZidane написа:
В никакъв случай, винаги е по-добре да има хора, споделящи различни мнения и философии. А спорът е полезно нещо, понякога има и нерви, но човек се обогатява спорейки, особено ако противника е на високо ниво!

[offtopic]А на мен и професията ми е такава ;)[/offtopic]

Важно е обаче спора да не прераства в заяждане и безмислени обиди!!! В спора освен истината се раждат и понякога неприятни неща :mrgreen:

Относно Пелегрини не съм убеден, че точно той е треньорът за нас :lol: Може би не знае как да ги нареди или пък играчите ни не стават, но е факт, че резултати няма...

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 02 дек 2009 14:18

MORSKI написа:Относно Пелегрини не съм убеден, че точно той е треньорът за нас :lol: Може би не знае как да ги нареди или пък играчите ни не стават, но е факт, че резултати няма...

Май е време да си подновим спора: ;)
Пелегрини се доказа като специалист във Виляреал и повярвай ми той може да реди добре състава ви - това ясно си пролича в последното ЕЛ Класико - въпреки, че всички очакваха /освен вас - заклетите фенове на Реал/ да получите поне 3-4 парцала от нас заради рехавата ви защита... паднахте само с 1 гол и играхте наистина добре! Та проблема не е в Пелегрини, а в ония двамата капути Хорхе Валдано и Флорентино Перес, които постоянно му се месят в работата и се опитват те да редят състава на отбора. Е спомни си забраната за ротации (дадох линк към статията в Гонг за нея)! Е как по-дяволите Перес и Валдано очакват накрая на сезона отбора ви да е свеж и да има сили, за да се прибори за място на финала на ШЛ и евентуално да спечели десета КЕШ или как очаква да изкарате дългият сезон в Примера само с едни и същи титуляри??? Просто в един момент ще ви дойде доста на нагорно и ще почнете да губите точки заради слаба физическа форма. В този ред на мисли добре, че отпаднахте за купата на Испания, че поне там няма да се бъхтите!

А след като мислиш, че Пелегрини не става... кажи кой според теб става, но в същото време в момента да е свободен, че веднага да почне работа при вас на мястото на чилиеца? ;) Както казах от топ треньорите в момента свободен е само Роберто Манчини, но с него начело... не можете да спечелите ШЛ!!! Манчини просто няма нужните качества и това ясно си пролича докато беше в Интер! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2009 17:49

Lord_VOODOO написа:
MORSKI написа:Относно Пелегрини не съм убеден, че точно той е треньорът за нас :lol: Може би не знае как да ги нареди или пък играчите ни не стават, но е факт, че резултати няма...

Май е време да си подновим спора: ;)
Пелегрини се доказа като специалист във Виляреал и повярвай ми той може да реди добре състава ви - това ясно си пролича в последното ЕЛ Класико - въпреки, че всички очакваха /освен вас - заклетите фенове на Реал/ да получите поне 3-4 парцала от нас заради рехавата ви защита... паднахте само с 1 гол и играхте наистина добре! Та проблема не е в Пелегрини, а в ония двамата капути Хорхе Валдано и Флорентино Перес, които постоянно му се месят в работата и се опитват те да редят състава на отбора. Е спомни си забраната за ротации (дадох линк към статията в Гонг за нея)! Е как по-дяволите Перес и Валдано очакват накрая на сезона отбора ви да е свеж и да има сили, за да се прибори за място на финала на ШЛ и евентуално да спечели десета КЕШ или как очаква да изкарате дългият сезон в Примера само с едни и същи титуляри??? Просто в един момент ще ви дойде доста на нагорно и ще почнете да губите точки заради слаба физическа форма. В този ред на мисли добре, че отпаднахте за купата на Испания, че поне там няма да се бъхтите!

А след като мислиш, че Пелегрини не става... кажи кой според теб става, но в същото време в момента да е свободен, че веднага да почне работа при вас на мястото на чилиеца? ;) Както казах от топ треньорите в момента свободен е само Роберто Манчини, но с него начело... не можете да спечелите ШЛ!!! Манчини просто няма нужните качества и това ясно си пролича докато беше в Интер! ;)

о
За съжаление в момента за добър свободен не се сещам..Идва ми на акъла един Хидинк, който почти сигурно е пътник от "сборная"...Има точно двама за които се сещам, че не търпят да им се казва каквото и да е било и са ни довели до успех- това са Дел Боске(едва ли ще ни поеме не само заради наципналния отбор- не понася очилатия"специалист") и другия е Дн Фабио, ама и той както Дел Боске освен, че е на стабилна работа едва ли ще се върне в Реал....
Така, че на мен Гуус ми звучи добре...
Друг въпрос е дали ще се нагоди към отобра ни, стила на игра...Но според мен той ще пожелае нужните играчи в отбрана и няма да оставя Валдано и Перес да си веят коня....
А Перес ще бъде притиснат до стената, ако не спечелим нищо тази година, а честно, ако трябва да си призная не виждам как ще спечелим с играта си към момента и предходните резултати....

Иначе Пелегрини може да е добър за ниво Виляреал, Удинезе, Блекбърн и подобни отбори от средна класа, но не и за гранд като нас или вас, или Милан, Юве, Манчестър и т.н...
Той е като Вуцов- става за отбор от средата на таблицата, но не и за нещо повече...
Няма характера да удари по масата както го правеха Капело или Дел Боске....

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 02 дек 2009 19:10

Лично аз съм твърдо за Гуус Хидинк. Дел Боске винаги ще го харесвам, но начина по който го изгониха(след като спечели КЕШ Изображение) и аз да бях на негово място нямаше да се върна. Интересен вариант би бил и някой наш играч, който не е бил досега треньор(по подобие на Гуардиола) Като цяло не харесвам треньори като Пелегрини.Уж е чилиец, гореща кръв, но ми е направило впечатление-падаме, бием все едно и също изражение , никакъв живец Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 02 дек 2009 22:29

Morski, madridist и двамата сте хем прави, хем грешите! ;)
Прави сте затова, че Пелегрини е мекошав и че се остава да го мачкат, но грешите, че Гус Хидинк ще се опъне на Перес. За да обоснова отговора си ще прибягна до услугите на една българска народна поговорка, която обаче явно е много любима на сеньор Перес: "Който плаща, той поръчва музиката!" С други думи дон Флорентино е работодателя, а треньора, който и да е той е един наемник, на който се плаща някаква заплата! Естествената йерархия поставя треньора под президента на клуба, а всички тук знаем какъв президент е Флорентино Перес! И извънземното Ити да му докарате за треньор... Перес пак ще му се меси в работата! Той си мисли, че щом дава парите в клуба, че му е позволено всичко... и повярвайте ми той не го прави заради благото на клуба, а заради своето лично благо!!! За сеньор Перес това е един безкраен ПиАр, а както предполагам знаете няма лоша реклама!!! Случайно да се сещате името на някой друг президент/собственик на отбор да се споменава в медиите по-често от това на дон Флорентино? Аз поне не се сещам за такъв. Дори Силвио Берлускони, който е и премиер на Италия и който прави гаф след гаф не се появава толкова често в медийното пространство! А в същото време Перес нека не забравяме, че е строителен предприемач. Вече не помня къде, но някъде бях чел, че акциите и сделките на компанията му скачили доста след като оглавил за втори път Реал Мадрид! В крайна сметка всеки си гледа интереса!
Знаем как свърши предният престой на Перес в Реал... с куп скандали най-големият от които изгонването на супер успешният Дел Боске + огромни задължения на името на клуба!!! Не казвам, че Флорентино Перес не обича отбора ви, но определено използва позицията си за стабилни лични облаги...
Та да се върна обратно на темата за Хидинк... не вярвам той да успее да се справи със испанският предприемач! Едва ли изобщо има треньор в света с изключение на Сър Алекс Фъргюсън, който да може да излезе на глава със Флорентино Перес! И не случайно никой от големите треньори не иска да поема клуба ви... просто е супер унизително да те уволнят накрая на сезона, след като си станал шампион по убедителен начин или си спечелил ШЛ, само защото отбора не играел красиво.... Докато не се промени манталитета на публиката на Бернабеу и феновете не почнат да гледат резултатите, а не самата игра... нито един голям треньор няма да иска да заложи репутацията си!!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 02 дек 2009 23:09

Lord_VOODOO написа:Morski, madridist и двамата сте хем прави, хем грешите! ;)
Прави сте затова, че Пелегрини е мекошав и че се остава да го мачкат, но грешите, че Гус Хидинк ще се опъне на Перес. За да обоснова отговора си ще прибягна до услугите на една българска народна поговорка, която обаче явно е много любима на сеньор Перес: "Който плаща, той поръчва музиката!" С други думи дон Флорентино е работодателя, а треньора, който и да е той е един наемник, на който се плаща някаква заплата! Естествената йерархия поставя треньора под президента на клуба, а всички тук знаем какъв президент е Флорентино Перес! И извънземното Ити да му докарате за треньор... Перес пак ще му се меси в работата! Той си мисли, че щом дава парите в клуба, че му е позволено всичко... и повярвайте ми той не го прави заради благото на клуба, а заради своето лично благо!!! За сеньор Перес това е един безкраен ПиАр, а както предполагам знаете няма лоша реклама!!! Случайно да се сещате името на някой друг президент/собственик на отбор да се споменава в медиите по-често от това на дон Флорентино? Аз поне не се сещам за такъв. Дори Силвио Берлускони, който е и премиер на Италия и който прави гаф след гаф не се появава толкова често в медийното пространство! А в същото време Перес нека не забравяме, че е строителен предприемач. Вече не помня къде, но някъде бях чел, че акциите и сделките на компанията му скачили доста след като оглавил за втори път Реал Мадрид! В крайна сметка всеки си гледа интереса!
Знаем как свърши предният престой на Перес в Реал... с куп скандали най-големият от които изгонването на супер успешният Дел Боске + огромни задължения на името на клуба!!! Не казвам, че Флорентино Перес не обича отбора ви, но определено използва позицията си за стабилни лични облаги...
Та да се върна обратно на темата за Хидинк... не вярвам той да успее да се справи със испанският предприемач! Едва ли изобщо има треньор в света с изключение на Сър Алекс Фъргюсън, който да може да излезе на глава със Флорентино Перес! И не случайно никой от големите треньори не иска да поема клуба ви... просто е супер унизително да те уволнят накрая на сезона, след като си станал шампион по убедителен начин или си спечелил ШЛ, само защото отбора не играел красиво.... Докато не се промени манталитета на публиката на Бернабеу и феновете не почнат да гледат резултатите, а не самата игра... нито един голям треньор няма да иска да заложи репутацията си!!!

Напълно прав си.И само тва винаги ме е дразнило в Перез страхотни трениори минаха през Реал,и сички изгнени сам щото футбола не бил приятен за гледане.Ми кат иска нещо приятно и красиво да ходи да гледа балет.Ма не белия балет
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 дек 2009 01:28

Lord_VOODOO написа:Morski, madridist и двамата сте хем прави, хем грешите! ;)

Прав си...Но те и Калдерон и Миятович не бяха цветя за мирисане.....Общо взето старата песен на нов глас....
Надявам се да се намери тренер, който да влезе под кожата на тоя очилатко и да му покаже, че парите са си пари, бизнеса си е бизнес, футбола си е футбол..... Не може да се месиш там където не разбираш...Все едно аз да тръгна да давам съвети на автомонтьора докато ми оправя колата която аз съм потрошил :mrgreen:

Върни се в “Реал Мадрид”