Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид (Събота)
Съжалявам, че ще обида някого, но трябва да си голям нещастник или фен на отбор борещ се за оцеляване, за да се оправдаваш с реферите в такъв мач.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Furious_Monk написа:Съжалявам, че ще обида някого, но трябва да си голям нещастник или фен на отбор борещ се за оцеляване, за да се оправдаваш с реферите в такъв мач.
Абсолютно правилно. Съдията не ни е виновен, че Зидан промени облика на отбора ни и играем със същите играчи от 2013.

Азар се контузи.
Азар игра мач и половина и пак ли се контузи?
Нов Бейл... Бензема трагичен изобщо вървим към приключване на сезона.
Последна промяна от RM3313 на 22 фев 2020 23:25, променено общо 1 път.
- Furious_Monk
Просто няма кой да забоде тая топка във вратата. Бензема го направи няколко пъти първия полусезон, но след това явно реши, че е вкарал достатъчно голове.
Защитата на Реал е най-добрата, която някога съм гледам от страна на Реал. Нападението на Реал е едно от най-слабите, които съм гледал през целия си съзнателен живот.
Въпреки дузпата и някои добри прояви през сезона, Азар е един от най-слабите трансфери на Реал през последните години. Поне от това което показва този сезон.
Защитата на Реал е най-добрата, която някога съм гледам от страна на Реал. Нападението на Реал е едно от най-слабите, които съм гледал през целия си съзнателен живот.
Въпреки дузпата и някои добри прояви през сезона, Азар е един от най-слабите трансфери на Реал през последните години. Поне от това което показва този сезон.
Последна промяна от Furious_Monk на 22 фев 2020 23:25, променено общо 1 път.
Анчелоти.
Анчелоти.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Още едно менте за 100 млн... Пръв на село, последен в града.

Шокиращо е, че Марсело продължава да бъде пускан като титуляр от Зидан. Марсело е може би най - голяма дупка в отбора. Та той е краен зашитник по - дяволите, а зоната му е все празна защото е все някъде на майната си

А , бе , защо ми се струва , че и физически издишяме?
- Furious_Monk
Не знам дали е просто плод на индивидуални умения и адаптация, плюс неприятно стечение на обстоятелствата като контузии и т.н, но след Коутиньо и Азар е по-хубаво да не се гледа твърде много към Англия.
На първо четене изглежда, че тамошните звезди са твърде прехвалени и доста посредствени в Европа.
На първо четене изглежда, че тамошните звезди са твърде прехвалени и доста посредствени в Европа.
Анчелоти.
Анчелоти.