Според мен нарочно ги оставят, защото дебнем за втори гол. Така те се впрягат да атакуват с повече играчи особено след като поведохме и процентите за грешки отзад се увеличават.
Бейл още да се хвърля в наказателното, вместо да подава или да стреля. Пепе и той защо му трябваше да го прави това нарушение? Рафа защо прибира отбора всеки път, когато поведем?
Таман си казах, че най-накрая играем като хората и след 15 минута пак почнахме ганкиното... Съдията п*дераст, ама като се има предвид, колко ни тикаха предните мачове съм склонен някак да я преглътна тая лека гавричка. Нямаше дузпа за нас, ама и тяхното не беше нещо, което трябваше да се свири.
Абе какво са ни тикали чак пък толкова? Дадоха някакви дузпи, ама те не повлияха на крайният резултат от мачовете, а тази срещу Бейл си беше чиста отвсякъде. Разбирам да е нещо спорна дузпата съм съгласен, ама като има такива сега дай да не ги даваме, само защото в предните мачове са дали някакви смешни. Като цяло само двете дузпи в предният мач бяха пресилени.
Какъв съдия? Бейл се хвърли в стил Неймар. Никаква дузпа нямаше, а тази за Валенсия беше чиста. Пепе даже се пробва уж без да иска да се спъне и така да повали играчът на Валенсия, но съдията беше близо и видя. Сами сме си виновни, че паркирахме рейса.