Леванте - Реал Мадрид - 2:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Леванте - Реал Мадрид |05.10.2013г. 21:00ч.|

Мнениеот daniel875 » 05 окт 2013 23:14

hajitsu написа:Хубав обрат, но не трябваше да се стига до него! Анчелоти - ВЪН! Не ставаш за Реал Мадрид, както и псевдофутболистите мосю Бензема и хер Кедира! Кристиано Роналдо спасява Кралския клуб от позорна загуба за кой ли път... Няма смисъл да коментирам тактиката на т.нар. ни "треньор". Hala Madrid!

Анчелоти изобщо не смята първенството през тази година. Човекът си има цел и тя е ясна. Той да не е като Моуриньо или Фъргюсън да печели всичко възможно? Просто не е необходимо. Концентрираш се в едно състезание и го печелиш. Нищо чудно в края на сезона "Реал" да спечели "Шампионска лига" и тогава ще ми е интересно дали няма да си промениш мнението ;)
"Белият балет" е многократен шампион, рекордьор по титли, какво толкова ще се е случило, ако не вземе титлата в Испания през тази година? Тя не дава реално нищо, но в Лигата е славата, величието.
През този сезон на мен ще ми е интересно да видя нов първенец в Испания - "Атлетико" Мадрид например. Ако не е "Реал", нека да са "дюшекчиите" ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Леванте - Реал Мадрид - 2:3 FT

Мнениеот hajitsu » 05 окт 2013 23:19

[center][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1385010_577039338998145_677727837_n.png[/wrapimg][/center]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 05 окт 2013 23:27

daniel875 написа:
hajitsu написа:Хубав обрат, но не трябваше да се стига до него! Анчелоти - ВЪН! Не ставаш за Реал Мадрид, както и псевдофутболистите мосю Бензема и хер Кедира! Кристиано Роналдо спасява Кралския клуб от позорна загуба за кой ли път... Няма смисъл да коментирам тактиката на т.нар. ни "треньор". Hala Madrid!

Анчелоти изобщо не смята първенството през тази година. Човекът си има цел и тя е ясна. Той да не е като Моуриньо или Фъргюсън да печели всичко възможно? Просто не е необходимо. Концентрираш се в едно състезание и го печелиш. Нищо чудно в края на сезона "Реал" да спечели "Шампионска лига" и тогава ще ми е интересно дали няма да си промениш мнението ;)
"Белият балет" е многократен шампион, рекордьор по титли, какво толкова ще се е случило, ако не вземе титлата в Испания през тази година? Тя не дава реално нищо, но в Лигата е славата, величието.
През този сезон на мен ще ми е интересно да видя нов първенец в Испания - "Атлетико" Мадрид например. Ако не е "Реал", нека да са "дюшекчиите" ;)

Донякъде съм съгласен с теб, но не напълно. Феновете на големите отбори, какъвто е Реал, са свикнали любимците им да играят за победа и да мачкат във всеки един турнир. Допреди няколко години това беше възможно, но вече не, поради факта, че няма толкова очевидна разлика в класите между грандовете и другите по-малки отбори, борещи се за титлата. Виждаме Атлетико как израстват с всяка година, а за титлата в Англия се борят вече не 2-3 основни тима, а 5 с близки възможности. В Европа няма отбор, който да доминира...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 окт 2013 23:35

fcb_bg написа:
paceto написа:
fcb_bg написа:Щом правите дербита с Леванте и ги биете в най-най-накрая с рикошет и греда съм спокоен за състоянието ви.

Този отбор последните години ни правеше живота черен на този стадион, така че има голямо значение за нас.
И какво значение, че идва гола след рикошет след силен удар на Роналдо?Това половин гол ли го прави или не трябва да се зачита?Вие такива голове не вкарвате ли?

Много ви се искаше днес да загубим и сега идвате да си излеете злобата тук.

Този отбор не ви прави живота черен, а вие самите си го правите такъв и много добре го знаеш. Последната загуба тук искаш ли да ти припомня стата на Реал в мача? Или да ти кажа как ходеха като бабки тогава. За гола на Роналдо, че си беше на късмет и това го знаеш, няма смисъл да вадиш теории.
И да, виждах как губите мача, точки и почти адиос на титлата. И не само аз, а и ти и повечето бели фенове тук.
Но ако ти го кажеш това, най-вероятно доста ще се съгласят с теб. Казано от мен излиза, че е злоба. Е, да, исках да загубите точки, няма кво да си кривя душата. Ама чак злоба...
Това ми е последното мнение в темата, щом и глобалните модове почнаха да ми викат, че съм злобар. Явно човек нормално не може да ви каже тук какво мисли.

Леванте винаги играе срещу нас на живот и смърт нещо, което не прави срещу вас и затова се получават такива тежки мачове с тях.Като добавиш и слаба игра от наша страна нещата стигат до тук.Всички голове са в резултат на грешки и случайности и ако ги нямаше тях мачовете щяха да завършват 0:0.Рикошета не беше толкова фатален и не отклони чак толкова топката, за да се вади заключение че благодарение на него падна гола, но и дори и така да е такива голове не трябва да се омаловажават, защото в тези минути, когато един отбор натиска и изсипва топката в полето е рисково да се получат такива неща и те и това целят.

Никой не те гони от темата и не виждам да съм казал подобно нещо, но ти си първият фен на Барселона, който идва в темата и изтъква че взимаме победата по чиста случайност и се подиграваш, че с този отбор сме едвали не на дерби мач.
Надали щях да ти "скоча" така ако беше писал това мнение час по късно, но след като тук всички обсъждаме мача и сме радостни от изстрадалата победа и като видиш такова мнение ти причернява пред очите и ти разваля кефа. ;)

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 05 окт 2013 23:56

hajitsu написа:Анчелоти - ВЪН! Не ставаш за Реал Мадрид

:lol: :mrgreen:
То кой ли става за вас :lol: :|
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 окт 2013 01:14

В момента Ди Мария е водач (от всички в отбора) при асистенциите с цели 5 във всички турнири - 2 за шампионата и 3 в ШЛ.
Следват го Бензема с 3 - 2 в шампионата и 1 в ШЛ и трети е Роналдо с общо 2 асистенции като по една има в първенството и една в ШЛ.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 окт 2013 07:52

Вторият гол за Леванте бе вкаран от мароканеца с френски корени Набил ел Жар, който лятото бе спряган по родните медии за ново попълнение на Левски.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 окт 2013 17:26

paceto написа:
fcb_bg написа:
paceto написа:
fcb_bg написа:Щом правите дербита с Леванте и ги биете в най-най-накрая с рикошет и греда съм спокоен за състоянието ви.

Този отбор последните години ни правеше живота черен на този стадион, така че има голямо значение за нас.
И какво значение, че идва гола след рикошет след силен удар на Роналдо?Това половин гол ли го прави или не трябва да се зачита?Вие такива голове не вкарвате ли?

Много ви се искаше днес да загубим и сега идвате да си излеете злобата тук.

Този отбор не ви прави живота черен, а вие самите си го правите такъв и много добре го знаеш. Последната загуба тук искаш ли да ти припомня стата на Реал в мача? Или да ти кажа как ходеха като бабки тогава. За гола на Роналдо, че си беше на късмет и това го знаеш, няма смисъл да вадиш теории.
И да, виждах как губите мача, точки и почти адиос на титлата. И не само аз, а и ти и повечето бели фенове тук.
Но ако ти го кажеш това, най-вероятно доста ще се съгласят с теб. Казано от мен излиза, че е злоба. Е, да, исках да загубите точки, няма кво да си кривя душата. Ама чак злоба...
Това ми е последното мнение в темата, щом и глобалните модове почнаха да ми викат, че съм злобар. Явно човек нормално не може да ви каже тук какво мисли.

Леванте винаги играе срещу нас на живот и смърт нещо, което не прави срещу вас и затова се получават такива тежки мачове с тях.Като добавиш и слаба игра от наша страна нещата стигат до тук.Всички голове са в резултат на грешки и случайности и ако ги нямаше тях мачовете щяха да завършват 0:0.Рикошета не беше толкова фатален и не отклони чак толкова топката, за да се вади заключение че благодарение на него падна гола, но и дори и така да е такива голове не трябва да се омаловажават, защото в тези минути, когато един отбор натиска и изсипва топката в полето е рисково да се получат такива неща и те и това целят.

Никой не те гони от темата и не виждам да съм казал подобно нещо, но ти си първият фен на Барселона, който идва в темата и изтъква че взимаме победата по чиста случайност и се подиграваш, че с този отбор сме едвали не на дерби мач.
Надали щях да ти "скоча" така ако беше писал това мнение час по късно, но след като тук всички обсъждаме мача и сме радостни от изстрадалата победа и като видиш такова мнение ти причернява пред очите и ти разваля кефа. ;)

Според мен Леванте играят и срещу тях на живот и смърт,но Барселона играят много по-силно от Реал Мадрид,и просто не им дава шанс.Ние сме си виновни че им даваме шансове.Играта в момента ни е много зле.Барселона в момента играят много по-силно от Реал Мадрид.Всъщност така е било винаги в последните 5 години,като мога да изключа част от миналия сезон,и не за това че ние играехме много силно,а на тях им падна нивото.В момента те играят много силно,като се виждат очевидни проблеми в защита,но все пак,за разлика от нас са машини!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 06 окт 2013 17:37

Liquidator написа:
hajitsu написа:Анчелоти - ВЪН! Не ставаш за Реал Мадрид

:lol: :mrgreen:
То кой ли става за вас :lol: :|

А бе пич ти си гледай твоя любим отбор и недей да даваш мнения там където не ти е работата ;) Гледай Челси да бият съдейки по аватара и това е :) Другите не те засягат :!:
Относно мача измъчена победа но сладка :twisted: Коентрао и Бензема са под всякаква критика и е крайно време и двамата да се махат от този отбор ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 окт 2013 20:33

Луд край на мача, Реал М победи Леванте с феноменален обрат

Изображение

Реал Мадрид победи Леванте с 3:2 в страхотен мач с уникални последни 10 минути, в които "белия балет" сътвори обрат от 1:2 до 3:2 с голове в 90-а и 94-а минути.

През първото полувреме във Валенсия Реал доминираше, но така и не успя да стигне до гол. Всичко по-интересно обаче предстоеше през второто полувреме.

В 57-а минута Леванте изненадващо поведе за кеф на феновете, изпълнили "Суидад де Валенсия".

4 минути по-късно обаче равенството бе възстановено. След центриране на Рафаел Варан от корнер, бранителите на Леванте не се ориентираха, а на задната греда Серхио Рамос се пребори и засече топката във вратата за 1:1.

Реал продължи да доминира като Марсело направи голям пропуск в 70-а минута.

Противно на логиката обаче, отново Леванте бе отборът, който излезе напред в резултата. В 86-а минута Набил Ел Жар получи топката след центриране в наказателното поле. Нападателят опита да стреля веднага, ударът му бе блокиран, но топката остана в него. Сякаш Ел Жар се засуети, но успя да задържи топката, след което с перфектен удар в ъгъла вкара за 2:1.

Изглеждаше, че Леванте може да стигне до победата, но гостите не се отказаха и с феноменални последни минути стигнаха до победата.

В 90-а минута резултатът бе възстановен, а главни виновници затова бяха юношите на "белия балет" Хесе Родригес и Алваро Мората. Хесе проби силно и подаде на Варан, който пък асистира за Мората. Младият нападател стреля прецизно в наказателното поле и възстанови статуквото.

В четвъртата, последна минута от добавеното време, Лука Модрич подаде на Кристиано Роналдо отдясно в наказателното поле. Португалецът стреля диагонално, топката рикошира и заблуди вратаря Навас, след което удари гредата и влезе във вратата за крайното 3:2 в полза на Реал Мадрид.

В класирането "белия балет" е на трето място с 19 точки, а Леванте е на 9-а позиция с 10.

Върни се в “Реал Мадрид”