Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот 1914.1902 » 16 фев 2022 20:51

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 фев 2022 21:08

Перез си е фен на Почетино от доста време, но както казват англичаните кораба отплава - аржентинецът е гласен за Олд Трафорд, самият той иска да бъде мениджър на Юнайтед, така че, слава богу, не е вариант за Мадрид. Другият любимец на Перез - Нагелсман засега няма никакъв шанс да мръдне от Байерн. През годините винаги имаше слухове за Йоги Льов и изобщо няма да се учудя, ако Перез го доведе в Мадрид. На хартия всичко е точно - германец, бивш селекционер на Германия, световен шампион и така нататък.. А в действителност... :shock: :roll: :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 фев 2022 21:27

Търпение се иска и нещата ще се наредят така както искаме ние като фенове на отбора. Не може постоянно да ни върви по мед и масло като преди 4-5 години с онзи отбор, който имахме и пожънахме невиждани рекорди в ШЛ и не само. Не става всичко така бързо както ни се иска и да се върнем към добрата игра, правият път за 1-2 сезона.

Криза е и не е само при нас това положение и както може да видите почти всички отбори са засегнати от това.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 фев 2022 21:48

CSKA69 написа:През годините винаги имаше слухове за Йоги Льов и изобщо няма да се учудя, ако Перез го доведе в Мадрид. На хартия всичко е точно - германец, бивш селекционер на Германия, световен шампион и така нататък.. А в действителност... :shock: :roll: :lol:

Няма страшно. И да дойде ще го сакнат след има няма 7-8 мача :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 16 фев 2022 22:12

1914.1902 написа:Някои плачат, защото Реал Мадрид е най-важното нещо за тях. ;)

Като се повтарят едни и същи мантри, няма да се промени нещо.
Истината, според мен, е, че все още имаме доста добри шансове за продължаване. А и да отпаднем, няма да е от някой слабак.
Основната ни цел тази година, е титлата в Испания. Финансово сме отличници в тази икономическа криза, и ще вървим само нагоре.
Колкото и да е тъжно за нас - феновете, футболът (и въобще - професионалния спорт) е (преди всичко) бизнес. В него се представяме много добре. Ще дойдат и успехите на терена.
Все още мисля, че ще ги смачкаме на реванша 8-) .

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 фев 2022 08:24

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 фев 2022 22:42

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 18 фев 2022 09:45

Bernaleo написа:Изтървах мача,понеже бях на такъв... Гледам че ПСЖ са пресирали и само едно голче,интересно.. другия път повече. :mrgreen:

E, другият път дойде. Браво на Наполи, че изтраяха терора от съдиите.
Не знам, защо не си смените официално името. Не знам, обаче, кое ще изберете - Дузпалона, или Уефалона. Може би трябва да го гласуват привържениците, или пък - УЕФА. И без това, там са ви повечето привърженици :) .

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 18 фев 2022 13:02

Пет години този състав се подменя с ресурсите, които има. Ако човек гледа други отбори, поне може да види как посредствени футболисти играят далеч по-привлекателен футбол.

Едва ли има фен на Реал ,който да не си къса нервите, когато гледа игрите на отбора втория полусезон.... цялата това фалшиво спокойствие не прави впечатление, защото всеки футболен привърженик знае какво му е било или му е при подобни обстоятелства.

Не може да криеш нещо, което всички знаят, напротив, в този случай лъжата е слабост и тотално подценяване на противниците.

Аз знам, че вашата душа също плаче, като гледате такива мачове и лоши резултати. Всички сме плачковци, просто някои не се страхуват да бъдат открити.

А, Паце, защо да имам търпение към клуб, който ме е научил да нямам такова. Политиката на Перес изисква бързи и категорични успехи.

П.П

Ако човек можеше да промени нещо при подобни обстоятелства, то на него нямаше да му остава време да говори, а щеше направо да действа. Тези които много говорят по дадена тема, обикновено не могат да направят нищо по нея, но това говори поне за открито желание за промяна и нетърпимост към примирението.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 фев 2022 18:15

Javier Tebas [La Liga president]: "Kylian Mbappé is among the 2-3 best players in the world. Hopefully next year he will be a Real Madrid player and therefore of La Liga."
@mundodeportivo

Javier Tebas [La Liga president]: "This summer we are going to see a Real Madrid that we have not seen for years. They can go for Haaland too. I would like him to come to La Liga."
@mundodeportivo

:lol: :lol: Тебас не спира да говори за това какво ще прави Реал Мадрид на трансферния пазар през лятото, иска Перес да му възражда Ла Лига ли? Излъгал се е. Като цяло го помня и преди как не му пукаше, че Роналдо и Неймар напуснаха първенството, но напоследък е видял, че испанските отбори в ШЛ никакви ги няма, а първенството без големи звезди не предизвиква голям интерес.

Върни се в “Реал Мадрид”