Реал Мадрид - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона

Мнениеот velez » 19 яну 2012 01:06

Madridist написа:Барселона победи заслужено, с по-добра игра през целия мач. Най-много се ядосах днес не на загубата(в крайна сметка нищо срамно няма да паднеш от по-силен отбор). Но, за бога - какво направи Пепе. Говоря,за ситуацията, когато настъпи Меси върху ръката. Меко казано селска проява - направо побеснях :evil:

Това е показателно за игровата безпомощност и обезвереност.....вече убедено мога да кажа, че имаме комплекс от Барселона и докато Моу е начело на отбора ще става все и все по зле...Не мога само да разбера защо футболист като Кака е резерва ?? Най малкото да го продаде на ПСЖ и да не му плащаме 12 млн на година, но Моу и това не прави...в подобен мач ще пуснеш Кайехон, а Кака резерва....МАрсело също резерва, ами Карвалъо който не е играл от Септември....само големия късмет и Касияс ни спасиха от 1-4 или 1-5
Последна промяна от velez на 19 яну 2012 01:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 19 яну 2012 01:07

Мауринио явно не е гледал мача на Барса с Еспяньол . Така се играе с/у Барселона а той.. прави абсолютно обратното, опита се да копира схемата и кактиката на игра с която острани Барса с Интер, но не разбра че по този начин става веднъж на 100 опита. Липса на късмет и страхотния Касияс спасиха Реал от по фрапираща загуба .
Дори аз като фен на Барса бях безкрайно учуден от беззъбия Реал тази вечер !
Да, знам, сега Мау ще седне да говори колко е маловажен мача и купата за него са важни другите турнири ... И искам да отбележа за пореден път супер грубата и нагла ... (ще спестя по силни думи).... игра на Реал.
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 19 яну 2012 01:07

На реванша 7:0 за Барселона и ликвидацияяяяяяяяяяя. Да бяха се наредили на гол линията и така цял мач....

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 19 яну 2012 01:10

Абе където и к'вото да става по футболния свят Барса бие Реал...общо взето това е положението в момента :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 яну 2012 01:10

realist написа:Не правете изводи от този мач без значение. Тази купичка никой не я брои. Реал тази година са шампиони и според мен ще вземат и ШЛ. Имате най-великия треньор на планетата, не го плюйте, че ще ви пратим Рафа Бенитез да ви оправи :) Като фен на Ливърпул ви го казвам, ако не го щете, дайте го на нас :)

Никакъв шанс да спечелят ШЛ,защото освен че са по-слаби във футболно отношение,те имат доста голям психологически комплекс когато играят с Барселона,а те рано или късно ще играят с тях в ШЛ и този сезон,и точно заради тази психологическа обремененост са отборът с най-малък шанс да отстрани Барселона,отбори като Арсенал,Милан,Байерн,Челси макар и нищожен все пак имат по-голям шанс срещу Барселона
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 яну 2012 01:11

MORSKI написа:
sl321 написа:Мауриньо,пак сбърка срещу Барселона.Кой знае,може да е за добре.Той си го каза: Два мача по-малко през февруари!

Това да не му е опитно зайче. Искам вече победа, писна ми на .... да падаме от тея.... И да се научат, че се работи с школата, а не с разни знайни и незнайни пионки. Помните ли Паланка. Момчето за 20 минути ги развинти и ги направи сами да си говорят, ама някой да е чул нещо повече за него. И така е с всички- докато не се научат шефовете, ще падаме от Барса

+1 и Мигел Торес много талантлив бек,изпуснахме Солдадо,Хуан Мата ,разбира се преди това ЕТООООООО и още много други таланти,това е положението,в БАРСА слагат Бускетс и си пасва на мястото,връщат ПИКЕ и си е титуляр,пускат ПЕДРО и той става и така нататъка :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 яну 2012 01:16

bubka +1 единственнният шанс за трофей на РЕАЛ тази година е ЛА ЛИГА,купата е загубена ,в ШЛ ако срещнат БАРСА отпадат това е ясно и все пак ако стане чудото и някой елиминира БАРСА тогава вече РЕАЛ има шанс,но ако има ЕЛ КЛАСИКО в ШЛ шансове няма
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 яну 2012 01:22

shotgun blues написа:bubka +1 единственнният шанс за трофей на РЕАЛ тази година е ЛА ЛИГА,купата е загубена ,в ШЛ ако срещнат БАРСА отпадат това е ясно и все пак ако стане чудото и някой елиминира БАРСА тогава вече РЕАЛ има шанс,но ако има ЕЛ КЛАСИКО в ШЛ шансове няма

Aбе каква Примера, ние реално не я и залсужаваме. И все някъде ще се издъним, ще паднем на техния стадион и дотук....
Кардинално трябва да се мисли- няма да го бъде иначе....

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 19 яну 2012 01:34

shotgun blues написа:
MORSKI написа:
sl321 написа:Мауриньо,пак сбърка срещу Барселона.Кой знае,може да е за добре.Той си го каза: Два мача по-малко през февруари!

Това да не му е опитно зайче. Искам вече победа, писна ми на .... да падаме от тея.... И да се научат, че се работи с школата, а не с разни знайни и незнайни пионки. Помните ли Паланка. Момчето за 20 минути ги развинти и ги направи сами да си говорят, ама някой да е чул нещо повече за него. И така е с всички- докато не се научат шефовете, ще падаме от Барса

+1 и Мигел Торес много талантлив бек,изпуснахме Солдадо,Хуан Мата ,разбира се преди това ЕТООООООО и още много други таланти,това е положението,в БАРСА слагат Бускетс и си пасва на мястото,връщат ПИКЕ и си е титуляр,пускат ПЕДРО и той става и така нататъка :geek:

На края на шампионата ще коментирам.Ако Реал спечели ПД и ШЛ,всички ще обърнат палачинката.За мен Мауриньо добре води отбора,но не мога да разбера,не гледа ли че половината отбори от ПД ги разгадаха Барсеома,той не гледа ли? Не знам,за мен това е просто сгрешена тактика или по точно : Мауриньо не е дал точните инструкции на футболистите.За мен колкото и странно да ви звучи,Алтънтоп игра най-правилно.Толкова ли не можаха да разберат че ако се опитат да овладеят токата няма кой да им попречи и че след това Барселона са жертви.
Няма значение.До момента аз съм доволен от сезона.Трябва да продължим да не губим в ПД.Това е.Тая купа е..........под гумите на автобуса!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 19 яну 2012 01:38

MORSKI написа:
shotgun blues написа:bubka +1 единственнният шанс за трофей на РЕАЛ тази година е ЛА ЛИГА,купата е загубена ,в ШЛ ако срещнат БАРСА отпадат това е ясно и все пак ако стане чудото и някой елиминира БАРСА тогава вече РЕАЛ има шанс,но ако има ЕЛ КЛАСИКО в ШЛ шансове няма

Aбе каква Примера, ние реално не я и залсужаваме. И все някъде ще се издъним, ще паднем на техния стадион и дотук....
Кардинално трябва да се мисли- няма да го бъде иначе....

Еее,браво бе.Не я заслужаваме.Що?Ами нали първенството се печели от този който има най-много точки.Ако вземем че бием на Камп Ноу,пак ли така ще мислиш?Ае малко се успокойте.Какво се наемате толкова.Реал играят много силен футбол цял сезон,Барселона само само срещу Реал и в къщи,и не сме я заслужавали.Не,не,не съм съгласен.
Цъ цъ ,говорите глупости.За по горния коментар го казвам.Нищо не се знае.Стига ревахте!!!

Морски,последното изречение не ти го бях прочел,Съгласен съм.Кардинално трябва да се мисли.Тука съм много съгласен.А ние караме по такава писта по която до никъде не се стига.Ако спечелим нещо ОК.Но не това е което искат феновете на Реал.Съгласен съм.Ама,по-добре да спечелим сега от колкото да не спечелим и да тръгнем по някаква нова стратегия,по която и така ,и така ще тръгнем.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Реал Мадрид”