boabbb написа:Жаки, доста дълго мнение, което може да се замени с "Атлети са кирлив отбор - факт"![]()
![]()
[offtopic]Фенове на отборчета, които не са преминавали фазата на 1/8 финала от преди Обама да стане президент да не се обаждат, моля![/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Жаки, доста дълго мнение, което може да се замени с "Атлети са кирлив отбор - факт"![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:paceto написа:storm написа:Голям мач ! Изпуснахте доста,но това може да се каже и за гостите. Искахме повече финала,защото ни е много нужен за да се върнем при големите отбори и успяхме..
Важно е само да не е моментен проблясък това завръщане нещо като Атлетико миналият сезон, така че трябва да надграждате.
Без заяждане, искам да проведа дискусия, че ми стана интересно мнението ти![]()
Това на Атлетико е било проблясък - шампион и финал на ШЛ - сигурно тази година сме завършили 9-ти и сме отпаднали в групите на ШЛ и не сме спечелили Супер Купата срещу победителя от ШЛ, който междувпрочем бихме 2 пъти за шампионата (единия с разгром дори) и отстранихме за купата![]()
![]()
Щом сме толкова назад като постижения, Реал М къде е спрямо миналия сезон - от купа и ШЛ, сега завършва с калъфка за Супер Купата, отпадане на 1/4 финал за КнК, 1/2 финал за ШЛ и калъфка за първенство? Може ли да се каже със същата сила че и това на Реал М от миналия сезон е било "ПРОБЛЯСЪК" на фона на последните години и успехи на клуба?
JimBeam"[quote="JackPackage написа:
Ти май не вдяваш какво точно се опитва да каже с това? Вашето беше проблясък и това се вижда и с просто око, но не и от вас феновете на Атлетико. Миналата година играхте финал и бяхте до последно в битката за титлата в Испания, която взехте. Тази година какво сте? Играта ви няма нищо общо с миналата и играете грубо и само защитно, отпадане на 1/4 финал в ШЛ, на 13 точки за сега сте от първият и на 9 от вторият? Ето това си е чист проблясък от ваша страна и не постигнехте по добри резултати поне в Испания. Реал догодина ще е пак тук пак до тази фаза на турнира или да кажем до 1/4 финал зависи, но те са всяка година тук така както всяка година са в борбата за титлата в Испания и Купа на Испания и ги печелят, а вие кога преди миналата година за последно взехте титла, а кога за последно играхте в ШЛ и най-вече кога за последно играхте 1/4 финал. 1/2 и финал в ШЛ преди миналата година? Ювентус има шанс да направи същото, защото наистина имат стари играчи и трябва да взимат млади, а те докато се обиграят ще мине време.
dreben23 написа:[offtopic]LaRgO написа:dreben23 написа:но според мен Реал направи прекалено груба грешка в този мач с това откриване на резултата и от самото начало си предчувствах, че няма да свършат добре нещата за тях и "Старата госпожа" ще ги излъже.
Глупаци са нали ? Вместо мачът да завърши 0:0, те разбираш ли гол вкарват. Малоумна работа.
Който не разбира какво казвам, да не се обажда. Реал просто нямаше шанс с това поведение - още в самото начало Юве пое контрола на нещата и се видя, че превъзходството в халфовата линия е осезаемо, единственото правилно решение след това е да се позабави темпото, да се убие малко стила на италианците, да приеме малко и играта и да ликвидира с една контра, в което са и най-добри, а то стана хаотичен натиска цял мач и даваха на най-слабия в отбора на Реал през тоя сезон да им реши мача- един път разбирам да не уцели рамката, ама пет означава, че не става момчето, няма психика.Твърде далеч са някои хора от футбола, ама се обаждат и обиждат хора дето си ги разбират нещата почти до съвършенство. То вие се излагате, не аз.
Ако беше гледал някога италиански футбол, щеше да си поне малко запознат и със стила им на игра, ама от хейт по форуми нямате време за истинския футбол, който се проповядва само и единствено в калчото. И какво стана накрая, плюехте калчото денонощно и всяка година и англичани, и испанци, и всякакви, а накрая ето ви го резултатът. Масимилиано Алегри между другото е един от най-слабите треньори, които някога съм виждал във футбола, но отива на финал в Шампионската лига, сигурно няма да го спечели, но това си е чудовищен успех. Реал определено сгреши подхода към този мач, па нека съм малоумен.
Просто мислите, че всеки е хейтър като вас, няма такова нещо. Аз дори не я приемам тая дума, камо ли самото движение!
![]()
Айде лягам, че знам колко е гадно като ти падне любимия отбор, ама не може винаги да са едни и същи, това е очарованието от футбола!![]()
Много обиждате, много... по-лошото е, че никой не взима мерки. Това, че са от вашите отбори шефчетата не ви прави недосегаеми, така че по-умната като видите, че насреща има и по-интелигентен човек. Малко респект, уважение и т.н. Не спорете с мен по футболни въпроси, опитът е много голям, дори си нямате представа, че гледам всеки мачНяма да задълбавам, лека нощ!
![]()
[offtopic]Научете се и да губите, спорт е, а и всичко живо го заложи единица.Винаги има такива моменти! Малко ли са ви десет ШЛ, не може всяка година да е Реал М или Барса, омръзва ми, ще спра да гледам футбол ако е така всяка година. Меси, Роналдо, Меси, Роналдо, то да ти писне, а реално като се сравняват с легендарни футболисти от миналото не са нищо особено.
Футболът не е създаден само заради тях, има и други отбори, които заслужават да постигнат успехи - Ювентус е един от тях, колкото и да ме дразнят в момента, понеже в калчото са най-бутания отбор. Всеки мач се отменя гол на противника, за да бият, Парма ги натупа, Реал не може. Ето ти я излагацията... Другите по-нататък ще ги видите кои са като мине откачената ера Барса vs Реал М!
[/offtopic]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта