Поредната пародия на испанското съдийство. То вече почти няма мач, който да е минал без поне една изцепка на тройката. Но снощи беше нещо уникално - сякаш страничните свиреха за Атлетико, а главния за Реал. Няма такъв смях.
Гледам, Мадридиста е написал, че Реал е най-шареният с картони отбор в Испания. Аз бих добавил, и че съдиите доста им спестяват в последните мачове, както и снощи. Този - Ди Мария, е голям симулант, не знам защо не го санкционират. Сигурно реферите са киномани.
Иначе Реал си заслужаваха напълно победата, дори и с много по-изразителен резултат. Хубавата новина за всички останали отбори е, че няма и помен от стабилната им защита от началото на сезона. По време на мача Реал - Атлетик 5-1, бях написал, че този Реал започва да плаши. Но Моуриньо, колкото и да се опитваше да омаловажава катастрофата на Камп Ноу, според мен тя си е оказала влияние. Няма го стабилния контрол върху мача, стабилната халфова линия също липсва, постоянната константа е единствено обстрела на противниковата врата. Все едно гледам Реал от година по-рано.
През миналия сезон, очаквах Реал да отстрани без никакъв проблем Лион, с убийствения тандем Роналдо-Игуаин, и бях силно изненадан от играта им в 2-та мача. С оглед на последните мачове на Реал, този път изобщо не съм убеден в класирането им на четвъртфинала. Да видим, очертават се много интригуващи мачове.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.