Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 13.01, 23:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 13.01, 23:00

Мнениеот CTAHKO » 14 яну 2011 11:23

MORSKI написа:
CTAHKO написа:
MORSKI написа:
следващото което очаквам да отречеш е и възможността от тъч да стане голова атака например :lol: Ти си защитзваш своята теза за което браво понеже обичам споровете, но засега издиша и то доста ;)

ще ти го напомня когато на мястото на нападателя е някой футболист на Реал,тогава няма да има прошка :mrgreen: :mrgreen:

ще видим, ще видим :mrgreen: Но ти май си от хората, които и да няма за какво ще спорят ей така за спорта :lol:

ако не друго,поне знам кога и за какво се отсъжда дузпа,а и не си измислям нови правила за любимия си клуб :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 яну 2011 13:49

CTAHKO написа:
ако не друго,поне знам кога и за какво се отсъжда дузпа,а и не си измислям нови правила за любимия си клуб :mrgreen:

То и аз знам, че когато има дузпа преди това дори да е имало дузпа тя няма как да се свири, ама това други май не го знаят :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 яну 2011 15:22

Поредната пародия на испанското съдийство. То вече почти няма мач, който да е минал без поне една изцепка на тройката. Но снощи беше нещо уникално - сякаш страничните свиреха за Атлетико, а главния за Реал. Няма такъв смях.
Гледам, Мадридиста е написал, че Реал е най-шареният с картони отбор в Испания. Аз бих добавил, и че съдиите доста им спестяват в последните мачове, както и снощи. Този - Ди Мария, е голям симулант, не знам защо не го санкционират. Сигурно реферите са киномани. :mrgreen:
Иначе Реал си заслужаваха напълно победата, дори и с много по-изразителен резултат. Хубавата новина за всички останали отбори е, че няма и помен от стабилната им защита от началото на сезона. По време на мача Реал - Атлетик 5-1, бях написал, че този Реал започва да плаши. Но Моуриньо, колкото и да се опитваше да омаловажава катастрофата на Камп Ноу, според мен тя си е оказала влияние. Няма го стабилния контрол върху мача, стабилната халфова линия също липсва, постоянната константа е единствено обстрела на противниковата врата. Все едно гледам Реал от година по-рано.
През миналия сезон, очаквах Реал да отстрани без никакъв проблем Лион, с убийствения тандем Роналдо-Игуаин, и бях силно изненадан от играта им в 2-та мача. С оглед на последните мачове на Реал, този път изобщо не съм убеден в класирането им на четвъртфинала. Да видим, очертават се много интригуващи мачове.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 14 яну 2011 15:26

Спора май е приключил ,а на мене снощи ми спря тока точно в разгара...пу! Гледам поне сте се поизяснили :)
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 14 яну 2011 17:21

фкб_бг картон за Ди Мария имаше и беше даден, какъв ти е проблема. За ситуацията на Рамос не мога да коментирам, видях едно повторение в което се видя, че топката се удя в задника му. Ситуацията при втория гол: По Скайспортс, показаха над 4-5 повторения на ситуацията, видя се, че Марсело, удря топката, дори не докосва Агуеро, Кун просто падна като застрелян, без видима причина. Като сме били толкова подкрепяни, от главния, защо не ни свири очевидната дузпа срещу Кедира, кадето 2-ма футболисти на Атлетико, го бяха прегърнали, а след това го събориха на земята?
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 14 яну 2011 17:32

Frankie Lampard написа:
Frankie Lampard написа:''Дерби'' с предизвестен изход ! Едва ли някой се съмнява,че Реал ще спечели ;)

;)

Ти колко спечели.С какъв залог игра?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 14 яну 2011 17:46

bojkyy написа:фкб_бг картон за Ди Мария имаше и беше даден

Искам да питам,защото наистина не знам.При ситуацитята с жълтия картон на Ди Мария,съдията има ли право да спре играта.В смисъл......Ди Мария падна след което веднага стана и догони топката.Съдията спря играта и му даде жълт картон.Та въпроса ми е: Може ли съдия да спира играта за симулация?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 14 яну 2011 17:56

sl321 написа:

Искам да питам,защото наистина не знам.При ситуацитята с жълтия картон на Ди Мария,съдията има ли право да спре играта.В смисъл......Ди Мария падна след което веднага стана и догони топката.Съдията спря играта и му даде жълт картон.Та въпроса ми е: Може ли съдия да спира играта за симулация?

Ако и футболистите спрат да играят. Но ако падне и стане, мисля, че няма право. Причините може да са доста, може да се подхлъзнал и да е борбен и да иска да си продължи, макар, че това си беше откровенна симулация, но май няма право да спира играта, щом футболистите продължават да играят
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 яну 2011 18:04

sl321 написа:
Frankie Lampard написа:
Frankie Lampard написа:''Дерби'' с предизвестен изход ! Едва ли някой се съмнява,че Реал ще спечели ;)

;)

Ти колко спечели.С какъв залог игра?

Залог 1 000 000 и зех 2 лева,просто защото и букитата знаят,че мачовете са с предварително ясен изход.Не случайно вече не се приемат коефициенти за техните мачове почти,примерно на мачовете на Барса опция 1Х2 няма,а има само за хендикап...

Ноу комент,букитата си знаят работата.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 яну 2011 18:21

bojkyy написа:
sl321 написа:

Ако и футболистите спрат да играят. Но ако падне и стане, мисля, че няма право. Причините може да са доста, може да се подхлъзнал и да е борбен и да иска да си продължи, макар, че това си беше откровенна симулация, но май няма право да спира играта, щом футболистите продължават да играят

Разбира се, че може да спре играта, щом е преценил, че има симулация. Съдията има право да спира или прекратява мача, по своя преценка, за всички нарушения на правилника на играта.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Реал Мадрид”