ШЛ: Реал Мадрид - Ювентус - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Ювентус / 13.05.2015г. / 21:45ч.

Мнениеот Sardukar » 14 май 2015 01:13

Стига с тази Барса. Ще играят, ама колкото им се даде! Няма непобедими отбори!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 май 2015 01:14

dreben23 написа:но според мен Реал направи прекалено груба грешка в този мач с това откриване на резултата и от самото начало си предчувствах, че няма да свършат добре нещата за тях и "Старата госпожа" ще ги излъже.

Глупаци са нали ? Вместо мачът да завърши 0:0, те разбираш ли гол вкарват. Малоумна работа.

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 14 май 2015 01:14

Аз ви предупредих вие ме псувахте ваш проблем. С тази си игра посмъртно не можехте да отстраните Юве. Лошото при вас е, че за 7 години имате едва 1 титла и 1 КЕШ. Другия сезон, ако не смените треньора и половината отбор ще сте пак на 0

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 май 2015 04:02

LaRgO написа:
dreben23 написа:но според мен Реал направи прекалено груба грешка в този мач с това откриване на резултата и от самото начало си предчувствах, че няма да свършат добре нещата за тях и "Старата госпожа" ще ги излъже.

Глупаци са нали ? Вместо мачът да завърши 0:0, те разбираш ли гол вкарват. Малоумна работа.

Който не разбира какво казвам, да не се обажда. Реал просто нямаше шанс с това поведение - още в самото начало Юве пое контрола на нещата и се видя, че превъзходството в халфовата линия е осезаемо, единственото правилно решение след това е да се позабави темпото, да се убие малко стила на италианците, да приеме малко и играта и да ликвидира с една контра, в което са и най-добри, а то стана хаотичен натиска цял мач и даваха на най-слабия в отбора на Реал през тоя сезон да им реши мача- един път разбирам да не уцели рамката, ама пет означава, че не става момчето, няма психика. :) Твърде далеч са някои хора от футбола, ама се обаждат и обиждат хора дето си ги разбират нещата почти до съвършенство. То вие се излагате, не аз. :) Ако беше гледал някога италиански футбол, щеше да си поне малко запознат и със стила им на игра, ама от хейт по форуми нямате време за истинския футбол, който се проповядва само и единствено в калчото. И какво стана накрая, плюехте калчото денонощно и всяка година и англичани, и испанци, и всякакви, а накрая ето ви го резултатът. Масимилиано Алегри между другото е един от най-слабите треньори, които някога съм виждал във футбола, но отива на финал в Шампионската лига, сигурно няма да го спечели, но това си е чудовищен успех. Реал определено сгреши подхода към този мач, па нека съм малоумен. :) Просто мислите, че всеки е хейтър като вас, няма такова нещо. Аз дори не я приемам тая дума, камо ли самото движение! :)

Айде лягам, че знам колко е гадно като ти падне любимия отбор, ама не може винаги да са едни и същи, това е очарованието от футбола! :P

Много обиждате, много... по-лошото е, че никой не взима мерки. Това, че са от вашите отбори шефчетата не ви прави недосегаеми, така че по-умната като видите, че насреща има и по-интелигентен човек. Малко респект, уважение и т.н. Не спорете с мен по футболни въпроси, опитът е много голям, дори си нямате представа, че гледам всеки мач :mrgreen: Няма да задълбавам, лека нощ! :)

[offtopic]Научете се и да губите, спорт е, а и всичко живо го заложи единица. :x Винаги има такива моменти! Малко ли са ви десет ШЛ, не може всяка година да е Реал М или Барса, омръзва ми, ще спра да гледам футбол ако е така всяка година. Меси, Роналдо, Меси, Роналдо, то да ти писне, а реално като се сравняват с легендарни футболисти от миналото не са нищо особено. :( Футболът не е създаден само заради тях, има и други отбори, които заслужават да постигнат успехи - Ювентус е един от тях, колкото и да ме дразнят в момента, понеже в калчото са най-бутания отбор. Всеки мач се отменя гол на противника, за да бият, Парма ги натупа, Реал не може. Ето ти я излагацията... Другите по-нататък ще ги видите кои са като мине откачената ера Барса vs Реал М! :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 май 2015 07:11

dif_boy написа:3-0 или 4-0 който си мисли , че Ювентус ще отстрани РЕАЛ да пише след мача пак тук . Първия мач , Реал не играха на 100 процента , и пак бяха 2-3 класи над Ювентус който имаше много късмет просто .. греди за Реал , положения , да не говорим че с тая тромава защита на Ювентус на Бернабео няма да се размине , Роналдо ще ги минава като пътни знаци ... гаранция Реал продължава, да не забравяме ,че отбелязоха и гол на чужд терен , 1-0 ги устройва даже.

Ти писа ли след мача, че не съм чел всичко наред. Айде да гледаш повече и по-съзнателно футбол и специално ШЛ, за да си наясно с някои нещица.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 14 май 2015 07:38

Едно голямо браво на Ювентус - показаха , че не са аутсайдери и го постигнаха !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 май 2015 09:21

Честито на всички фиат-аджии 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 май 2015 10:34

По-заслужилия отбор е на финал. Факт. Свети Тъч спаси Реал от поражение втората част (или по скоро това че Маркиза на 2 пъти пропусна, като втория се опита да го убие с топката) :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 14 май 2015 10:38

paceto написа:
storm написа:Голям мач ! Изпуснахте доста,но това може да се каже и за гостите. Искахме повече финала,защото ни е много нужен за да се върнем при големите отбори и успяхме..

Важно е само да не е моментен проблясък това завръщане нещо като Атлетико миналият сезон, така че трябва да надграждате.

Без заяждане, искам да проведа дискусия, че ми стана интересно мнението ти :?

Това на Атлетико е било проблясък - шампион и финал на ШЛ - сигурно тази година сме завършили 9-ти и сме отпаднали в групите на ШЛ и не сме спечелили Супер Купата срещу победителя от ШЛ, който междувпрочем бихме 2 пъти за шампионата (единия с разгром дори) и отстранихме за купата :roll: :?

Щом сме толкова назад като постижения, Реал М къде е спрямо миналия сезон - от купа и ШЛ, сега завършва с калъфка за Супер Купата, отпадане на 1/4 финал за КнК, 1/2 финал за ШЛ и калъфка за първенство? Може ли да се каже със същата сила че и това на Реал М от миналия сезон е било "ПРОБЛЯСЪК" на фона на последните години и успехи на клуба?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 май 2015 10:42

Жаки, доста дълго мнение, което може да се замени с "Атлети са кирлив отбор - факт" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Реал Мадрид”