Реал Мадрид изгони български талант

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Реал Мадрид изгони български талант

Мнениеот Middlesbrough » 29 юни 2010 19:46

Tommi написа:Изобщо не е неприятно, даже се радвам за момчето ! С политиката, която води този отбор, Мартин никога нямаше да се превърне в голям футболист. Пожелавам му сега да се развие в някой по-малък отбор, а след години Реал ще дават милиони за собствения си юноша :!:

само че той да избера да иде в Барса :П

Офтопик:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 юни 2010 19:49

Tommi написа:
Madridist написа:
storm написа:Явно и за напред Реал Мадрид ще купува медийни звезди и няма да разчита на школата си .И Барса ще ги унижава пак :| Жалко за Марто .

И как реши,че не разчитаме на школата си- Касиляс, Арбелоа, Гранеро, Гути, Раул. И това с медийните звезди вече доста е изтъркано, хиляда пъти съм писал тук какви "медийни звезди" сме купили последните години-Игуаин, Гаго, Марсело, Гарай, Р.Албиол, Л. Диара, Бензема. Кой от тях е медийната звезда. :roll: За мен лично единствената "медийна звезда",която Реал някога е купувал е Д. Бекъм 8-)

Арбеола го изпуснахте и след това го върнахте. Раул го взимате от Атлетико, така че не е изцяло ваш юноша. Гранеро също го върнахте след това ;)

Raul има само 1 сезон в юношеските формации на Атлетико, така че все едно е наш юноша!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2010 19:52

MORSKI написа:
Tommi написа:
Madridist написа:И как реши,че не разчитаме на школата си- Касиляс, Арбелоа, Гранеро, Гути, Раул. И това с медийните звезди вече доста е изтъркано, хиляда пъти съм писал тук какви "медийни звезди" сме купили последните години-Игуаин, Гаго, Марсело, Гарай, Р.Албиол, Л. Диара, Бензема. Кой от тях е медийната звезда. :roll: За мен лично единствената "медийна звезда",която Реал някога е купувал е Д. Бекъм 8-)

Арбеола го изпуснахте и след това го върнахте. Раул го взимате от Атлетико, така че не е изцяло ваш юноша. Гранеро също го върнахте след това ;)

Raul има само 1 сезон в юношеските формации на Атлетико, така че все едно е наш юноша!

В тази игра няма "все едно" :lol: По тази логика не може да кажем, че Раул е юноша на Атлетико, въпреки че е играл при тях :? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 29 юни 2010 19:57

Абе то и великият Гигс първо почва в Сити, впоследствие Юнайтед го отмъкват още на 17-годишна възраст ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 юни 2010 20:08

То и това момче не е изцяло юноша на Реал, бе я да си идва в Литекс и след две години ще е в отбор като ПСВ.
Изображение

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 29 юни 2010 20:17

Tommi написа:Изобщо не е неприятно, даже се радвам за момчето ! С политиката, която води този отбор, Мартин никога нямаше да се превърне в голям футболист. Пожелавам му сега да се развие в някой по-малък отбор, а след години Реал ще дават милиони за собствения си юноша :!:

Дано да се повтори случая със Самуел Ето'О - Реал да го преодстъпват наляво надясно и накрая да отиде в Барса и да ги наказва. Успех, Марти!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 юни 2010 20:50

elia написа:
Madridist написа:И как реши,че не разчитаме на школата си- Касиляс, Арбелоа, Гранеро, Гути, Раул.

Браво..за испанец пишеш много правилно на български.

:lol: :lol: :lol: И как реши,че съм испанец :?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 20:51

PFC Litex написа:То и това момче не е изцяло юноша на Реал, бе я да си идва в Литекс и след две години ще е в отбор като ПСВ.

Това ще е баси падението... дори да прескочи Литекс и да отиде направо в ПСВ... от Реал в ПСВ това са най-малко 2 стъпки назад!

Признавам си, че не съм гледал изявите на Мартин, но явно наистина е добър..., дано да иде в отбор от ранга поне на Валенсия - те и без това имат нужда от нови, млади и талантливи момчета. ;) После макс до 4 години Реал ще си го иска обратно, но може и да е късно...

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 юни 2010 20:52

Madridist написа: :lol: :lol: :lol: И как реши,че съм испанец :?

Офтопик:
Ми нали се пишеш "Мадридист"... ;) :P Човека явно си мисли, че си от тем ;)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 юни 2010 20:59

megan fox написа:
PFC Litex написа:То и това момче не е изцяло юноша на Реал, бе я да си идва в Литекс и след две години ще е в отбор като ПСВ.

Това ще е баси падението... дори да прескочи Литекс и да отиде направо в ПСВ... от Реал в ПСВ това са най-малко 2 стъпки назад!

Признавам си, че не съм гледал изявите на Мартин, но явно наистина е добър..., дано да иде в отбор от ранга поне на Валенсия - те и без това имат нужда от нови, млади и талантливи момчета. ;) После макс до 4 години Реал ще си го иска обратно, но може и да е късно...

Мартинчо е само на 17 години и в който и клуб да отиде ще трябва да му предложат професионален договор, а в големи клубове това е трудна работа. В чужбина където и да е повече от вторите дивизии ще е му е адски трудно да се уреди, а ако е в първите ще е в отбори които са в дъното на таблиците.

Визирах Литекс, тъй като именно от нашата Академия започва. Родителите му отиват да работят в Испания и той се мести с тях. Зла съдба го застига през 2008 година когато губи майка си в самолетна катастрофа на Мадридското летище.

Нищо чудно да си остане и в Реал, защото неговото освобождаване е плод на познатото мерене на шапките между треньори и ръководители, което сме го виждали и в България.

В това момче има адски много футбол и повярвай ми много по-бързо ще се изкатери нагоре от отбор играещ в ЕКТ дори и български да е той, отколкото от средняшки отбор в чужбинско
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”