Джерард е все по-близо до Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Джерард е все по-близо до Реал Мадрид

Мнениеот bojkyy » 03 юни 2010 22:02

SHAKOMINATORA написа:
bojkyy написа:"Глупометъра" го чупиш ти с провокативните ти постове ;)

Да наречеш Джерард куц кон
Да наречеш Ман Ютд малък отбор
Да определиш всички останали отбор като мижави , защото "ние" имаме 9 титли от ШЛ
и т.н , всичко от "фенове" на Реал и накрая аз излизам като провокатора :lol: Както казва моя любимец Тони Монтанa: "You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy..." :mrgreen:

Секи има мнение и право да го изрази, и ти не си човека който ще определя какво ще е то. Никой не нарече Ман Юнайтед малък отбор, казаха по-малък от Реал което е факт и си има купи, които го доказват, а те са доста повече в полза на Реал. Мижави отбори не срешнах да се определя някой в коментарите на колегите съфорумници, а, че Реал са най-титулувания отбор и най-добрия в историята е вярно, и ние феновете на този отбор, имаме право да се гордеем и да се радваме с това ;)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 04 юни 2010 02:15

denis_93 написа:Да ви кажа ако се появят оше 1,2 статий за Джерард свързани с нашия отбор това означава че на 90 % е при нас :cry: което за жалос не ми се нрави защото Джерард е .... иииии фенчето на Ман Ютд успокой се бееее нали знаеш Бекъм,Нистелрой,Роналдо и Рууни може да акостира при нас и стига сте ревали че отбора ни харчи толко за трансфери вие кат нямате за трансфери кфо да направя ??? ;)

Поредното умопомрачително мнение :mrgreen: Аз лично не можах да вникна в разсъжденията ти , но сигурно имаш право :lol:

bojkyy написа:
SHAKOMINATORA написа:

Да определиш всички останали отбор като мижави , защото "ние" имаме 9 титли от ШЛ
и т.н , всичко от "фенове" на Реал и накрая аз излизам като провокатора :lol: Както казва моя любимец Тони Монтанa: "You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy..." :mrgreen:

Секи има мнение и право да го изрази, и ти не си човека който ще определя какво ще е то. Никой не нарече Ман Юнайтед малък отбор, казаха по-малък от Реал което е факт и си има купи, които го доказват, а те са доста повече в полза на Реал. Мижави отбори не срешнах да се определя някой в коментарите на колегите съфорумници, а, че Реал са най-титулувания отбор и най-добрия в историята е вярно, и ние феновете на този отбор, имаме право да се гордеем и да се радваме с това ;)

Прави разлика между тъпизъм и мнение, ако обичаш. Интересно ми е,ако аз започна да ви наричам балеринки, дали няма да има ответна реакция? Нека някои хора се научат да мислят първо , а после да дават мнения , че не им се получава в момента.
Последна промяна от SHAKOMINATORA на 04 юни 2010 18:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 04 юни 2010 10:39

Слушай кфо кат не можеш да разбереш смисъла пиши си във форума на твоя отбор !!! ;) Виж за Моуриньо колко спекулаций имаше , за него в гонг имаше доста теми , за Джерард това може би е 2,3 и искам да кажа че станат ли спекулацийте окооло Джерард повече значи е по вероятно да дойде в Мадрид !!! И да те питам кат си фен на Ман Ютд кфо праиш във Форума на Реал аз немога да ви разбера от сички отбори тук винаги има по некой техен фен пишете си във вашите форуми !!! Или кфо Реал повече ви интересува от любимия ви отбор ;)

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 04 юни 2010 18:27

denis_93 написа:Слушай кфо кат не можеш да разбереш смисъла пиши си във форума на твоя отбор !!! ;) Виж за Моуриньо колко спекулаций имаше , за него в гонг имаше доста теми , за Джерард това може би е 2,3 и искам да кажа че станат ли спекулацийте окооло Джерард повече значи е по вероятно да дойде в Мадрид !!! И да те питам кат си фен на Ман Ютд кфо праиш във Форума на Реал аз немога да ви разбера от сички отбори тук винаги има по некой техен фен пишете си във вашите форуми !!! Или кфо Реал повече ви интересува от любимия ви отбор ;)

Първо се научи да пишеш , а после си обогати познанията за футбола , ако искаш някой да те вземе на сериозно. Точно 1% от всички спекулаций по медийте са достоверни , а напускането на Моуриньо бе повече от предвидимо с оглед характера му. Може да има и един милион спекулаций за Джерард , но той никога няма да се продаде на Реал, защото акъла му е по-голям от това. Къде и какво ще пиша си е мой проблем.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2010 19:03

SHAKOMINATORA написа:

От кога станахте голям отбор, че нещо не разбирам?
И Джерард за мен си е куц кон, да!
някакъв проблем ли имаш?
и точно ти за гънки да говориш е меко казано смешно

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 04 юни 2010 19:25

Абе ти си толко тъп и ограничен че няма накъде и споко аз футбол тренирам от 3 клас иии съм го разбрал ;) Гледай си Ман Ютд. и тфа е , и просто медиите нямат кфо да пишат за тфоя отбор и избиваш комплекси и ръсиш глупости спрямо нашия . :)

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 04 юни 2010 20:13

denis_93 написа:Абе ти си толко тъп и ограничен че няма накъде и споко аз футбол тренирам от 3 клас иии съм го разбрал ;) Гледай си Ман Ютд. и тфа е , и просто медиите нямат кфо да пишат за тфоя отбор и избиваш комплекси и ръсиш глупости спрямо нашия . :)

Абе келешчо,ти си този който не може да напише едно правилно изречение. Ти разлика правиш ли между трениращ и разбиращ футбол? Комплексарите сте вие фенчетата в бяло дето незнаете нищо за отбора си,а се мислите за недосегаеми. Много ми е интересно дали можеш да ми назовеш десет футболиста на Реал без да гледаш по сайтовете. Такива лапенца(на години и акъл) като теб си мислят , че могат да говорят каквото си поискат за другите,защото отбора им е най-великия.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2010 20:35

SHAKOMINATORA написа:
denis_93 написа:Абе ти си толко тъп и ограничен че няма накъде и споко аз футбол тренирам от 3 клас иии съм го разбрал ;) Гледай си Ман Ютд. и тфа е , и просто медиите нямат кфо да пишат за тфоя отбор и избиваш комплекси и ръсиш глупости спрямо нашия . :)

Абе келешчо,ти си този който не може да напише едно правилно изречение. Ти разлика правиш ли между трениращ и разбиращ футбол? Комплексарите сте вие фенчетата в бяло дето незнаете нищо за отбора си,а се мислите за недосегаеми. Много ми е интересно дали можеш да ми назовеш десет футболиста на Реал без да гледаш по сайтовете. Такива лапенца(на години и акъл) като теб си мислят , че могат да говорят каквото си поискат за другите,защото отбора им е най-великия.

Ние ли не знаем нищо за отбора си :mrgreen: Оле, мале :mrgreen: Жив да не бях.... Нищо, че от над 10 години съм фен на Реал- добре, че беше ти да ме просветлиш, че не знам нищо за отбора си :mrgreen:
Ти защо не си седиш във форума на "великия" 'Юнайтед, ами дразниш само в нашия? а?
Я ми дай смислено обяснение!

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 04 юни 2010 21:04

MORSKI написа:
SHAKOMINATORA написа:

Ние ли не знаем нищо за отбора си :mrgreen: Оле, мале :mrgreen: Жив да не бях.... Нищо, че от над 10 години съм фен на Реал- добре, че беше ти да ме просветлиш, че не знам нищо за отбора си :mrgreen:
Ти защо не си седиш във форума на "великия" 'Юнайтед, ами дразниш само в нашия? а?
Я ми дай смислено обяснение!

Ако наистина знаеш нещо за отбора си,мога само да те поздравя :lol: Във форума на Юнайтед хората не пишат толкова често,а и там никой не пише глупости като във вашия :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2010 21:16

И затова ти идваш да пишеш глупсоти в нашия, така ли :mrgreen:

Върни се в “Реал Мадрид”