Атлетик Билбао - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Атлетик Билбао - Реал Мадрид
Не знам какво трябваше да стане, за да влезе топката...тоз Ираизос направи мача на живота си... За съжаление титлата се отдалечава значително след втора поредна издънка навън и то срещу поседтвени отбори... Не вярвам Барса да се издъни тази вечер!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Паднахме,защото Атлетик вкараха при единствения си точен удар, а ние имахме 20 удара откоито 14 вътре, една греда,но нито едно не влезна. Последните гостувания в Билбао вкарваме много голове, миналата година 5, преди нея 4. Тази явно ни беше писано да не вкараме нито един
.
Пелегрини вместо да вкарва Гути, трябваше да играем с двама напдатели още в началото на второто полувреме,защото се видя, че Билбао играят 10 човека отзад и един Йоренте само стоеше на центъра. Лично, аз съм доволен от играта на отбора, единствено ме е яд, че загубихме по толкова нелеп начин. Жалко и защото изостваме вече на 5 точки от каталунците, за които съм убеден,че ще бият днес Севиля.
Пелегрини вместо да вкарва Гути, трябваше да играем с двама напдатели още в началото на второто полувреме,защото се видя, че Билбао играят 10 човека отзад и един Йоренте само стоеше на центъра. Лично, аз съм доволен от играта на отбора, единствено ме е яд, че загубихме по толкова нелеп начин. Жалко и защото изостваме вече на 5 точки от каталунците, за които съм убеден,че ще бият днес Севиля.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
ZinedineZidane написа:Не знам какво трябваше да стане, за да влезе топката...тоз Ираизос направи мача на живота си... За съжаление титлата се отдалечава значително след втора поредна издънка навън и то срещу поседтвени отбори... Не вярвам Барса да се издъни тази вечер!
вие с Касияс не се оплаквайте точно от това
ZinedineZidane написа:Не знам какво трябваше да стане, за да влезе топката...тоз Ираизос направи мача на живота си... За съжаление титлата се отдалечава значително след втора поредна издънка навън и то срещу поседтвени отбори... Не вярвам Барса да се издъни тази вечер!
Вратарчето на Билбао направи мача на сезона си. Все пак 5 точки в Испания не са много и имаме все още шансове, лошото е че Барса не прави такива глупости като нас и да падат по толкова нелеп начин. На толкова положения за Реал като днес щях да се ядосвам и на 0-0, какво остава за загуба
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
glarus написа:ZinedineZidane написа:Не знам какво трябваше да стане, за да влезе топката...тоз Ираизос направи мача на живота си... За съжаление титлата се отдалечава значително след втора поредна издънка навън и то срещу поседтвени отбори... Не вярвам Барса да се издъни тази вечер!
вие с Касияс не се оплаквайте точно от това
Не става дума за оплакване - едно е да те е вадил Касияс 50 пъти, защото е класа, друго е някакъв посредствен вратар да го върже толкоз много...
Не искам да омаловажавам победата на Билбао, признавам си, че имат страхотна публика, ама като фен на Реал днес ние паднахме от глупост. Това за мен беше изключително глупава и нелепа загуба
.
- originalni.be
- Контакти:
Нищо страшно не е станало , скоро ще паднете пак

ORIGINALNI...BE =)
originalni.be написа:Нищо страшно не е станало , скоро ще паднете пак![]()
Ти някое конструктивно мнение ще дадеш ли някога?
Иначе мен хич не ми пука дали ще сме 3,4 ,5 и т.н -искам да спечелим Шампионската Лига!
MORSKI написа:Ти някое конструктивно мнение ще дадеш ли някога?
Иначе мен хич не ми пука дали ще сме 3,4 ,5 и т.н -искам да спечелим Шампионската Лига!

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
originalni.be написа:Нищо страшно не е станало , скоро ще паднете пак![]()
Някой ако пусне класация за оригиналност във форума, ще си №1!