Щи бият ли шута на Пелегрини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Щи бият ли шута на Пелегрини

Мнениеот Linky » 30 ное 2009 14:35

На този етап няма смисъл от смяна, не е направил нещо фатално , освен отпадането от купата , но да кажем на всеки поне 1 път трябва да му се прости - простено му беше за купата, сега ако почне да се дъни и другаде , да го сменят, но поне да се изчака малко , не може за 2 месеца да направи превъзходен отбор.Въпреки това , мисля че вчера обърка състава и смените доста, къде беше Гути?И ок , 2 други неща обаче си остават енигма за мене , защо почно с Игуаин, а не с Раул (най-малко заради мега големия опит в дербитата барса -реал , а и не само заради това , колко мача ги спаси вече?!?!?!) или ако не Раул то поне Бензема , това си е до лични пристрастия малко с Бензема , защото, мисля че е по-добър от Игуайн, но все пак... и естествено....оставянето на Марсело в игра......на този трябва да му се забрани да играе футбол,той бъркаше всяка топка , мисля че ако първото полувреме не беше той Реал можеха да водят, правят контра атака , той или не си спира топката или подава неточно или пък в най-честия случай тръгва да провбива, когато може да подаде и му взимат топката (грешка която Роналдо правеше на 18 години) , пък и не си ли дава сметка , че за индивидуални походи има бая други играчи , които ще се справят по-добре от него..
САМО ЛЕВСКИ!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 30 ное 2009 19:06

Вярно е,че трябва да се смени треньора,но се опасявам,че ако дойде друг няма да играем така нападателно...И все пак Гранеро>Марсело,както и Раул>Бензема>Игуаин :)

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 30 ное 2009 19:09

Стига ле пичове кви са тия глупости ,трябвало му време , чакаите малко тва е Реал Мадрид !!!Трениора не е добар поради много причини някои от : нетрябваше да пуска Роналдо титоляр а да го запази за финалния натиск които беше ясно че ще има примерно от 30,35 нагоре да го беше пуснал на наи-важните минути а тои ... и още една причина ...неможе един Кака например в Милан да прави цялата игра а тука .... ами Роналдо аиде тои е контузен ами Алонсо сички знаем какво правеше в Ливерпол а вчера него чух !!!Неможе така твардо сам за смяна и кви са тия глупости за смяна било рано !!! Това издание на Шампионска лига ако незнаете е на Сантяго Бернабеу и това ако не е идеален шанс за Белите то здраве да баде , а вие ми говорите да несе избарзва !!! Твърдо За смяна съм!!!

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 30 ное 2009 19:24

Linky написа: ...къде беше Гути?

Какви фенове сте, като не следите новините около любимият ви отбор? Гути не игра поради тази причина: http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=104613

Отделно стои проблема, че Гути и Пелегрини са в открит скандал и Гути е закотвен на скамейката нарочно от Пелегрини! Мислите, че ви лъжа? Ок вижте това: http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=102275

Linky написа:И ок , 2 други неща обаче си остават енигма за мене , защо почно с Игуаин, а не с Раул (най-малко заради мега големия опит в дербитата барса -реал , а и не само заради това , колко мача ги спаси вече?!?!?!) или ако не Раул то поне Бензема , това си е до лични пристрастия малко с Бензема , защото, мисля че е по-добър от Игуайн, но все пак...

Да определено не само, че не следиш новините около отбора, но и не си запознат със моментното състояние на играчите ви! В момента от всичките нападатели, които имате вие в Реал в най-добра форма е Игуаин! Бензема е в плачевно състояние и още не се е адаптирал! Нормално е да остане на скамейката! За Раул ситуацията е друга. Там нещата намирисват на същият сценарий като с Гути... или аз поне така си обяснявам следното: http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=104707 - поне на мен нещата ми намирисват на "гузен негонен бяга", но конкретно за Раул може и да греша!

Иначе по темата: Спомням си това нещо: http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=102397 Явно вестник "Марка" не са познали! И по-добре! ОК Перес ще уволни Пелегрини, ще плати една тлъста неустойка, каквато има заложена в договора на чилиеца и кого ще наеме? Най-добрите треньори са заети и са обвързани с дългосрочни договори, а и каймака на треньорската професия не иска да работи в Реал, заради натиска, който се оказва над треньорите, забраната на Ротацията на състава (За справка: http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=102515 ) и уволненията дори след спечелени титли!!! На прима виста от най-добрите треньори свободен е само Роберто Манчини, но с неговият стил на игра Реал няма да имат шанс да спечелят така желаната десета КЕШ!!!
Та май най-добре е да се даде време на Пелегрини! Още повече, че който и да дойде... докато се запознае с качествата на всичките играчи ще се натрупат поне още няколко негативни резултата! А и все още нищо не е загубено за вас! Изоставате само на 2 точки от нас, сезона е дълъг и ние, и вие ще губим още много точки - въпроса е кой ще загуби повече..., е предполагам помните как ни отмъкнахте една титла под носа през 2007-та година, в ШЛ сте се класирали на 1/8 финалите, така че нищо кой знае какво не е станало, освен третата поредна загуба от нас в Ел Класико!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 30 ное 2009 19:49

[offtopic]Доре дошъл отново![/offtopic]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 30 ное 2009 22:42

Не ми се вярва Перес да се реши на треньорска смяна на този етап. Паднахме от може би най-силният европейски отбор към момента, като гости.. Корав мач за Реал, защитата не се огъна както се очакваше, не ни разминаваха в центъра както обикновено, просто не успяхме да овенчаем добрата си игра с гол. Нищо фатално не се е случило. Борбата продължава с пълна сила.

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 01 дек 2009 00:09

ZinedineZidane написа:[offtopic]Доре дошъл отново![/offtopic]

Мерси.... предполагам не си се надявал, че сте се отървали завинаги от мен! Просто бях решил да се регна след Ел Класико, иначе си бях сменил IP-то точно 2 минути след като Morski ми беше сложил бана :!: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 дек 2009 00:24

Lord_VOODOO написа:
ZinedineZidane написа:[offtopic]Доре дошъл отново![/offtopic]

Мерси.... предполагам не си се надявал, че сте се отървали завинаги от мен! Просто бях решил да се регна след Ел Класико, иначе си бях сменил IP-то точно 2 минути след като Morski ми беше сложил бана :!: :lol: :lol: :lol:

Честно, да ти кажа ми липсваха твоите дълги и подробни коментари. На мен лично винаги ми е било интересно да чуя противоположно мнение, защото малко от малко научавам нови неща. Честита победа за вчера,играхте на ниво, мисля си че Пелегрини беше най-малката причина да паднем. И ако трябва да се бие на някой шута,то със сигурност това не е чилиецът ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 01 дек 2009 00:31

Съгласен съм. Пелегрини не е виновен за загубата ви снощи. Написах си вече мнението по въпроса, няма смисъл да се повтарям.
А колкото до мача.... днес коментирах изцяло играта на Барса /отправих стабилна критика към трима от титулярите + треньора/, а коментара за изявите на Реал го оставям на вас феновете на Реал. ;)

П.П. Видях, че прочете коментара ми в първичният му вид..., когато все още бях ядосан..., та ако съм те обидил извинявай. :)

Върни се в “Реал Мадрид”