insaneboy1 написа:Real написа:Леле! 10 мнения и ми се парализира клавиатурата... Изобщо няма да го гледам тоя мач, няма защо и да излизат момчетата... 0:3 служебно ми изглежда доста добър турнирен резултат...
Какво ви става, бре? Ще рече човек, че наскоро са ни плющяли унизително на Гудисън (примерно), след 3:0 в първия мач. И предния сезон лациалите (примерно) са ни изкъртили след 4:1 на Бернабеу. И всичко това - докато колегите от прованса изкъртиха ШЛигата три пъти поред. Остава да обясним за дебила Вини (или дебелия Еден), олигофрена Зизу и добрия дядо Марсело с подаръците. Баси, ако така я карате - ще оставите 4-те трола безработни. Сериозно, спряха да пишат в нашите теми момчетата, остана им само Пуул...
А ако (случайно) отнесем камиларите? Да продължаваме ли в турнира, или да пуснем някой Черишев и да ни дисквалифицират достойно?
П.П. Паце, нЕкой хакер да не ни е подместил в раздела на Славия, бе? Нещо не е наред, долавям смущения в Силата...
Вижте се що за фенове сте, при първия спад и се отказвате от отбора, а ти дето уж не се отказваш си имаш "любовница" в лицето на Ливърпул, макар че се пишеш Реал. 4-5 нулеви години и всичките ще минете към някой друг отбор.
Жалко е то наистина няма файда някой друг да ви тролва, защото вие сами си го правите
Някои сме фенове от над 20 години на Реал Мадрид , за разлика от болшинствоно ваши келеши , които , ако видят 2- 3 сезона като нашите и ще има да ги търсиш с лупа , а след 5 - 6 няма да има почти такива. От друга страна, обаче не може да си затваряме очите пред поредните простотии от страна на ръководство , треньор и футболисти и недоволството от показаното последния месец е абсолютно нормално. Имам въпрос към вас - защо киснете в теми за Реал и Ливърпуул , а вашата седи празна , някакъв подсъзнателен фетиш ли имате към по успелите или ви е кеф да ви гаврят?