ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

RM3313
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити (Сряда)

Мнениеот RM3313 » 24 фев 2020 08:38

insaneboy1 написа:
Real написа:Леле! 10 мнения и ми се парализира клавиатурата... Изобщо няма да го гледам тоя мач, няма защо и да излизат момчетата... 0:3 служебно ми изглежда доста добър турнирен резултат...

Какво ви става, бре? Ще рече човек, че наскоро са ни плющяли унизително на Гудисън (примерно), след 3:0 в първия мач. И предния сезон лациалите (примерно) са ни изкъртили след 4:1 на Бернабеу. И всичко това - докато колегите от прованса изкъртиха ШЛигата три пъти поред. Остава да обясним за дебила Вини (или дебелия Еден), олигофрена Зизу и добрия дядо Марсело с подаръците. Баси, ако така я карате - ще оставите 4-те трола безработни. Сериозно, спряха да пишат в нашите теми момчетата, остана им само Пуул...

А ако (случайно) отнесем камиларите? Да продължаваме ли в турнира, или да пуснем някой Черишев и да ни дисквалифицират достойно?

П.П. Паце, нЕкой хакер да не ни е подместил в раздела на Славия, бе? Нещо не е наред, долавям смущения в Силата...

Вижте се що за фенове сте, при първия спад и се отказвате от отбора, а ти дето уж не се отказваш си имаш "любовница" в лицето на Ливърпул, макар че се пишеш Реал. 4-5 нулеви години и всичките ще минете към някой друг отбор.

Жалко е то наистина няма файда някой друг да ви тролва, защото вие сами си го правите

Някои сме фенове от над 20 години на Реал Мадрид , за разлика от болшинствоно ваши келеши , които , ако видят 2- 3 сезона като нашите и ще има да ги търсиш с лупа , а след 5 - 6 няма да има почти такива. От друга страна, обаче не може да си затваряме очите пред поредните простотии от страна на ръководство , треньор и футболисти и недоволството от показаното последния месец е абсолютно нормално. Имам въпрос към вас - защо киснете в теми за Реал и Ливърпуул , а вашата седи празна , някакъв подсъзнателен фетиш ли имате към по успелите или ви е кеф да ви гаврят?
Последна промяна от RM3313 на 24 фев 2020 20:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 24 фев 2020 08:47

RM3313 написа:
insaneboy1 написа:
Real написа:Леле! 10 мнения и ми се парализира клавиатурата... Изобщо няма да го гледам тоя мач, няма защо и да излизат момчетата... 0:3 служебно ми изглежда доста добър турнирен резултат...

Какво ви става, бре? Ще рече човек, че наскоро са ни плющяли унизително на Гудисън (примерно), след 3:0 в първия мач. И предния сезон лациалите (примерно) са ни изкъртили след 4:1 на Бернабеу. И всичко това - докато колегите от прованса изкъртиха ШЛигата три пъти поред. Остава да обясним за дебила Вини (или дебелия Еден), олигофрена Зизу и добрия дядо Марсело с подаръците. Баси, ако така я карате - ще оставите 4-те трола безработни. Сериозно, спряха да пишат в нашите теми момчетата, остана им само Пуул...

А ако (случайно) отнесем камиларите? Да продължаваме ли в турнира, или да пуснем някой Черишев и да ни дисквалифицират достойно?

П.П. Паце, нЕкой хакер да не ни е подместил в раздела на Славия, бе? Нещо не е наред, долавям смущения в Силата...

Вижте се що за фенове сте, при първия спад и се отказвате от отбора, а ти дето уж не се отказваш си имаш "любовница" в лицето на Ливърпул, макар че се пишеш Реал. 4-5 нулеви години и всичките ще минете към някой друг отбор.

Жалко е то наистина няма файда някой друг да ви тролва, защото вие сами си го правите

Някои сме фенаве от над 20 години на Реал Мадрид , за разлика от болшинствоно ваши келеши , които , ако видят 2- 3 сезона като нашите и ще има да ги търсиш с лупа , а след 5 - 6 няма да има почти такива. От друга страна, обаче не може да си затваряме очите пред поредните простотии от страна на ръководство , треньор и футболисти и недоволството от показаното последния месец е абсолютно нормално. Имам въпрос към вас - защо киснете в теми за Реал и Ливърпуул , а вашата седи празна , някакъв подсъзнателен фетиш ли имате към по успелите или ви е кеф да ви гаврят?

Пацето банна половината фенове на Барселона, друга част ги изгони с поведението си на комунист, затова няма много фенове в раздела на Барселона.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 фев 2020 12:24

insaneboy1 написа:Вижте се що за фенове сте, при първия спад и се отказвате от отбора

Никак не сме. Просто предусещаме разгромна загуба у дома :lol:. По-лошият вариант би бил да сме заслепени, да се мислим за велики и да гледаме надменно на съперниците.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 фев 2020 13:11

Ако пишем нещо негативно за отбора значи сме се отказали от него ли?
Що за глупост? Твърдиш , че сме се отказали от тима , а миналият сезон беше адски лош и гледахме мачовете до края (въпреки че нямаше как да спечелим нещо) . ;)
Само не знам как стигна до извод , че това е първи спад на Реал Мадрид , интересно ми е.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 24 фев 2020 14:24

DimitarStoychev написа:Според мен състава в сряда ще е следният
Куртоа - Карвахал, Менди, Рамос, Варан - Кроос, Модрич, Валверде, Каземиро - Иско, Бензема
Дали това е най-добре, при положение, че се вижда, че без силни крила сме пълна нула само времето ще покаже.

Що за схема? Кога за последно Реал е играл в 4-4-2? Аз лично не мога да си спомня, припомнете ми.

DimitarStoychev
Контакти:

Мнениеот DimitarStoychev » 24 фев 2020 15:44

rebelheartous написа:
DimitarStoychev написа:Според мен състава в сряда ще е следният
Куртоа - Карвахал, Менди, Рамос, Варан - Кроос, Модрич, Валверде, Каземиро - Иско, Бензема
Дали това е най-добре, при положение, че се вижда, че без силни крила сме пълна нула само времето ще покаже.

Що за схема? Кога за последно Реал е играл в 4-4-2? Аз лично не мога да си спомня, припомнете ми.

Зидан в мачовете за Суперкупата, в мача с Атлетико за първенство и в мача с Барселона миналата година излезе точно с този състав. Прави впечатление, че в мачовете с по-трудни съперници излиза с 5 разиграващи халфа, не знам, негова си логика...

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 24 фев 2020 17:54

Този песимизъм дето е обхванал всички във форума е прекален, направихме не малко добри мачове и имаме 4 загуби за целия сезон, 2 в Ла Лига, 1 в Купата, имаме и много добра защита и ако Зидан избере правилния състав с играчите в най-добра форма почти съм сигурен, че няма да загубим. Тук напоследък след слаб мач стават прекалено големи трагедии и има много форумни треньори, но за жалост ние можем само да пишем без нищо да променим. Така или иначе все още нищо не е загубено и трябва да дадем шанс на Зидан и футболистите да ни опровергаят. Напук на песимизма очаквам много трудно да бием.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 фев 2020 18:34

insaneboy1 написа:
RM3313 написа:
insaneboy1 написа:

Някои сме фенаве от над 20 години на Реал Мадрид , за разлика от болшинствоно ваши келеши , които , ако видят 2- 3 сезона като нашите и ще има да ги търсиш с лупа , а след 5 - 6 няма да има почти такива. От друга страна, обаче не може да си затваряме очите пред поредните простотии от страна на ръководство , треньор и футболисти и недоволството от показаното последния месец е абсолютно нормално. Имам въпрос към вас - защо киснете в теми за Реал и Ливърпуул , а вашата седи празна , някакъв подсъзнателен фетиш ли имате към по успелите или ви е кеф да ви гаврят?

Пацето банна половината фенове на Барселона, друга част ги изгони с поведението си на комунист, затова няма много фенове в раздела на Барселона.

Търпях ви прекалено много и вече ми писна да се разправям с вас и да ви подминавам мненията само с триене. Започнах да ви гоня по правилата, така както трябваше преди много време и веднага ревнахте. Е сега докато не се научите да се държите достойно и да водите умерена дискусия така ще бъде.

Между другото и този ти коментар в момента е за триене и дори за наказание, ама викам да взема да ви обясня за какво става дума, че виждам как се оплаквате като ученички по темите. Единият замина за 7 дни, защото не спря да коментира действията (аз трия, той пак пишеше след мен, аз трия той пак подигравки и т.н.) на Модератор, а вие само отнесохте по 24 часа поне за сега.

Ето ви едно две неща от правилата, че да не се чудите къде ви ходят мненията и защо сте били наказани.

10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми и мнения, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 24 фев 2020 19:33

insaneboy1 написа:
RM3313 написа:
insaneboy1 написа:

Ами то с вас не може за се води нормална дискусия. Държите се все едно някой за нещо ви е длъжен и гледате от високо все едно сте най , най от всички. Такова поведение води след себе си само до ругатни и нищо смислено. Разберете, Барселона е велик само във вашите очи и никой не е длъжен да ви търпи инфантилното поведение.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 24 фев 2020 20:14

RM3313 написа: Разберете, Барселона е велик само във вашите очи и никой не е длъжен да ви търпи инфантилното поведение.

Същото важи и за вас.

Върни се в “Реал Мадрид”