КнК: Реал Мадрид - Реал Сосиедад - 3:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КнК: Реал Мадрид - Реал Сосиедад (Четвъртък)
За пореден път ще се насерем на Бернабеу.
Марсело не мога да го позная. Вече втори сезон е в ужасна форма.

Споко де, мачът сега започна. Винаги е важно да бележиш повече от допуснатото. Не видях гола, но нищо случайно, че ни е вкарал нач играч. 
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Потресаващо полувреме, Марсело е ужасяващ, трябва в Кастия да го пратят, Браим и Винисиус си мислят, че могат да минат целия отбор на Сосиедад и да влязат с топката във вратата, задължително смени още на почивката.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Марсело след това полувреме трябва да бъде изхвърлен. Безобразно слаб в защита, безобразно слаб в нападение. Не знам Зидан какво си е мислил, но Начо и Марсело са кръгла 0. Даже бразилеца е под 0-лата.

Сосиедад пропуснаха да разкостят "балеринките" още първото полувреме....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 
Трагични 45 минути ... потресаващо слаб мач за нас и ще отпаднем за пореден път на Бернабеу ... 
Dani Kiki написа:Сосиедад пропуснаха да разкостят "балеринките" още първото полувреме....
Много са ми интересни такива потребители , дето се появяват изведнъж като Реал Мадрид загуби.
Затова форума е на дъното си.
Зидан ако не иска да берем някой голям срам, и не толкова заради отпадане, а заради резултата, още на полувремето трябва да пусне Менди и може би Модрич/Родриго, поне има избор на скамейката.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Реално , ако резервите не успеят да победят днес се съмнявам скоро да получат шанс за изява.
В ШЛ едва ли , отделно сме под въпрос дали ще продължим към 1/4 финалите.
В първенството силно ме съмнява да ги пуска Зидан , освен ако не е наказан/контузен някой от т.нар. титуляри (в атаката е ясно , че постоянно се менят , ама в защита и в халфовата линия е избистрен основния състав).
В ШЛ едва ли , отделно сме под въпрос дали ще продължим към 1/4 финалите.
В първенството силно ме съмнява да ги пуска Зидан , освен ако не е наказан/контузен някой от т.нар. титуляри (в атаката е ясно , че постоянно се менят , ама в защита и в халфовата линия е избистрен основния състав).