ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:1 (5:3 pen.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 28.05 / 21:45

Мнениеот Stones.66 » 15 май 2016 17:17

Ако успеем първи да вкараме гол - ще вземем купата. Ако обаче не - не знам. По-скоро бетона на дюшека ще е победи. Между другото, може ли някой да ми каже, или да ми даде инфо откъдето да разбера, колко от победите на дюшеците през този сезон в Примера и ШЛ са постигнати с резултат 1:0. Струва ми се, че ще са доста.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 май 2016 18:04

По всяка вероятност последен шанс за известна част от футболистите да се отличат с втора европейска купа за клуба. Купа, която ще избие нулевата продукция на испанска земя. Всичко ще се реши от първите минути. Вкарат ли ни рано - триумфират. Никой не може да им пробие дефанза при такова стечение. Ако пък ние вкараме рано ще е повече от мечтано развитие. Ще ги накараме да атакуват, от което само можем да спечелим. За нас най-важното е, че няма контузии и всички играчи са в топ форма. Шансовете са 50/50. Тези, които ни подценяват ще е хубаво да бъдат информирани, че Реал е единственият отбор, отстранявал Атлетико на Симеоне в този турнир. :)

Какво по-хубаво от това Зидан да вдигне ушатата и като менажер? Триумфира като играч в първата си година, стори абсолютно същото и като помощник на Анчелоти, сега има възможността да го направи и като треньор. Това не вярвам да го видим някога отново. Но пък дори и да не я вдигнем, французинът си заслужи мястото в отбора. Догодина ще сме още по-силни.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 15 май 2016 18:50

sapio0o написа:По всяка вероятност последен шанс за известна част от футболистите да се отличат с втора европейска купа за клуба. Купа, която ще избие нулевата продукция на испанска земя. Всичко ще се реши от първите минути. Вкарат ли ни рано - триумфират. Никой не може да им пробие дефанза при такова стечение. Ако пък ние вкараме рано ще е повече от мечтано развитие. Ще ги накараме да атакуват, от което само можем да спечелим. За нас най-важното е, че няма контузии и всички играчи са в топ форма. Шансовете са 50/50. Тези, които ни подценяват ще е хубаво да бъдат информирани, че Реал е единственият отбор, отстранявал Атлетико на Симеоне в този турнир. :)

Какво по-хубаво от това Зидан да вдигне ушатата и като менажер? Триумфира като играч в първата си година, стори абсолютно същото и като помощник на Анчелоти, сега има възможността да го направи и като треньор. Това не вярвам да го видим някога отново. Но пък дори и да не я вдигнем, французинът си заслужи мястото в отбора. Догодина ще сме още по-силни.

Абе те и в Лисабон вкараха рано ама знаем как свърши мача.
Въпреки всичко клишето "мач с мач не си прилича" важи та ще видим какво ще става на 28-ми.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 май 2016 19:04

Да става каквото ще! Реал е правил каквото трябва, когато е трябвало, а вероятно и пак ще го прави когато му дойде времето!
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 май 2016 19:32

rmfan5 написа:Абе те и в Лисабон вкараха рано ама знаем как свърши мача.
Въпреки всичко клишето "мач с мач не си прилича" важи та ще видим какво ще става на 28-ми.

Тогава Атлетико не бе толкова коварен отбор. Вкарваха много повече и разчитаха далеч по-малко на рейсове пред стража си. Пък и в него сезон не бяха стигнали до това си качество да изнервят противника и да му изолират до болка силните страни. Сега са крале в това.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 15 май 2016 20:47

И двата отбора са добри.
Определено непредсказуем мач - късмета може да изиграе важна роля ;)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 май 2016 22:07

За мен е много рано да се коментира. Има още две седмици. Контузии стават и на тренировки...

Но ако отборите са в оптимален състав... Ами възможно най-равностойният на хартия двубой. Чисто футболно, Реал е по-добрият отбор, но като колектив Атлетико нямат равни.
Мен лично най-много ме притеснява...съдбата... Измъкнахме десетата, защото някакси беше писано, че ще стане. А сега, две години по-късно, ми мирише точно на обратното. Ако си спомняте, Ливърпул взе лигата по невероятен начин 2005г. и две години по-късно, когато беше много по-подготвен на финала, Милан си ги удари с лекота.
Зидан НЕ трябва да излиза да атакува безразсъдно. Това е основното. Да, Реал е силен в това, но Атлетико само това чака. Спокойна и стабилна игра отзад и максимално изтискване на всяка атака при празно пространство. Така виждам аз шансовете за успех.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 май 2016 22:31

Щом президента на Барселона казва, ами да вземем да им я дадем и да не излизаме изобщо на терена. После как да не ги псуваш тези като се бъркат в делата на останалите с подобни изказвания и съвети. :evil:

UEFA must give the Champions League to Atletico," he declared on arriving at the Ciudad Condal restaurant in Barcelona after his side had won the league on Saturday

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 май 2016 22:50

То да беше само президентът. :lol: :mrgreen: Меси (доброто момче) и той излезе с тезата, че за барселонистите щяло да бъде добре, ако Реал останел на сухо. Е*ати логиката, братче. Пике като ни дразни поне използва своето име и не се крие зад нечие друго. Симеоне и той след първия мач с Барса като го питали, що е паднал за пореден път от Барселона, казал ''за съжаление не носят бели екипи''. Помним и какво рече в началото на сезона за титлата в Испания. Президентът на дюшекчиите и той миналата година каза, че двата най големи тима се изправят един срещу друг (тогава мач в Примера между Атлетико и Барселона). Наглостта граници няма. :)

ZinedineZidane написа:Мен лично най-много ме притеснява...съдбата... Измъкнахме десетата, защото някакси беше писано, че ще стане. А сега, две години по-късно, ми мирише точно на обратното. Ако си спомняте, Ливърпул взе лигата по невероятен начин 2005г. и две години по-късно, когато беше много по-подготвен на финала, Милан си ги удари с лекота.

Съдбата е със силните. :lol: Иначе Буфон да бе триумфирал в Берлин, а Фъргюсън да не бе губил два пъти подред от една и съща Барселона.

Върни се в “Реал Мадрид”