КС: Интер - Реал Мадрид / 27.07.15 / 15:00 часа. 0:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КС: Интер - Реал Мадрид / 27.07.15 / 15:00 часа.
Като цяло съм доволен. Показваме добра игра и в нападение и в защита. Роналдо няма късмет пред гола, а Ханданович пази отлично. Данило някак си не ме впечатли през тези 45 минути, но пред него има достатъчно време да се докаже.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Варан с отиграване достойно за класен нападател. 
Пф, баси гола на Хамес. По-често тряба да му дават да бие фалове.

Пф, баси гола на Хамес. По-често тряба да му дават да бие фалове.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Хамес още в Порто ги правеше, но обикновено от по-близка дистанция. Поредното изумително попадение от негова страна. Казах на един приятел 0:3 краен и ето че така стана. 

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Re: КС: Интер - Реал Мадрид / 27.07.15 / 15:00 часа. 0:3 FT
Тия с малко се отърваха.
Добър мач се получи.
Вече втори мач Йодегард не влиза в игра което ме учудва и почвам да си мисля че Бенитес не е останал с добри впечатления от неговите изяви в мача с Рома.

Ами то срещу Рома освен два, три паса на човекът до него, не се запомни с нищо.
- paceto
- Контакти:
Добро мачле с не лоши голове, но този Хамес се отличава
Важно е да се избистри играта и да се намери идеалната спойка между нови, млади и стари и нещата ще се получат.
За сега играем добре и дано това го пренесем и през сезона.
Ние не го взехме да се намести сред мъжете, защото има многооо хляб да яде, за да стигне до там. Да от време на време ще получава шанс и ще тренира при мъжете, ама като цяло за сега мястото му във вторият отбор.

Важно е да се избистри играта и да се намери идеалната спойка между нови, млади и стари и нещата ще се получат.
За сега играем добре и дано това го пренесем и през сезона.
Isco написа:Тия с малко се отърваха.Добър мач се получи.
Вече втори мач Йодегард не влиза в игра което ме учудва и почвам да си мисля че Бенитес не е останал с добри впечатления от неговите изяви в мача с Рома.
Ние не го взехме да се намести сред мъжете, защото има многооо хляб да яде, за да стигне до там. Да от време на време ще получава шанс и ще тренира при мъжете, ама като цяло за сега мястото му във вторият отбор.
- paceto
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qP3kF_jDwbw[/youtube]
Хубав гол на Хамес и добър мач за Реал Мадрид.Можеше да спечелим с повече,но и това е достатъчно. 

- paceto
- Контакти:
Няма смисъл да се напъват за много голове в такива мачове, а и жегата беше нечувана там заради влажността и това доста уморява. Да не забравяме, че отидоха от студа на жегата, защото в Австралия играеха на по 10 градуса, защото там сега е зима и като смениш така рязко температурите е много неприятно и го знам от личен опит.
Важно е да се сработват и да свикнат кой къде обича да играе и да се разбират дори със затворени очи както се казва, че като се пусне някой скрит пас да знаеш че твой човек там или е близко, за да спринтира.
Миналият сезон Хамес и Роналдо много добре се разбираха и много бързо се научиха кой къде стои и си раздаваха не малко скрити пасове в наказателното, а някои завършваха и с голове.

Важно е да се сработват и да свикнат кой къде обича да играе и да се разбират дори със затворени очи както се казва, че като се пусне някой скрит пас да знаеш че твой човек там или е близко, за да спринтира.
Миналият сезон Хамес и Роналдо много добре се разбираха и много бързо се научиха кой къде стои и си раздаваха не малко скрити пасове в наказателното, а някои завършваха и с голове.
- paceto
- Контакти:
Между другото в момента повтарят мача по Ринг.
Като гледах преди малко головете няма как да не отбележа, че гола на Хесе беше доста майсторски изпълнен, а паса на Марсело беше по конец
Интересно защо Модрич и Бензема не вземаха участие в мача?
Като гледах преди малко головете няма как да не отбележа, че гола на Хесе беше доста майсторски изпълнен, а паса на Марсело беше по конец

Интересно защо Модрич и Бензема не вземаха участие в мача?