ШЛ| Лудогорец - Реал Мадрид - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: ШЛ| Лудогорец - Реал Мадрид |01/10/14| ~21:45ч.~
0:8 Роналдо (4) Бензема (2) Модрич и Пепе! Иска ми се да дам по-сериозна от към голово отношение прогноза ( в полза на Реал, разбира се), но ще остана реалист!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
0:5, 0:6...
много "реалистично" ми звучи. Не знам дали е хубаво да мразиш толкова, ама не е лошо и човек малко да мисли
Вчера се изкефих на макс, в сряда пожелавам успех на Лудогорец
Последна промяна от siniq_fen на 28 сеп 2014 23:38, променено общо 1 път.
Само Левски!
Резултата може да е и 0:0 и 0:5.
Прогноза: 0:3
Прогноза: 0:3
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
siniq_fen написа:0:5, 0:6...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много "реалистично" ми звучи. Не знам дали е хубаво да мразиш толкова, ама не е лошо и човек малко да мисли
Не мразя лудогорец, много са малки все още, за да ги мразя. Много силна дума е това, иначе за мен 0:8 е реалистична прогноза.. всеки си има мнение и тук е мястото да си "чешем езиците". Много ги възхвалихте, а всъщност са чисто и просто един добър за българските стандарти проект и нищо повече.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- paceto
- Контакти:
Тук резултата ще е с три гола повече за Реал Мадрид, а какъв ще е резултата няма как да знаем. Може да се качи на повече, а може и победата да е с малко.
Лудогорци да не се заблуждават от мача им с Ливърпул, защото англичаните са си слаби в момента и вярвам, че доста и подцениха мача, а Реал Мадрид няма да позволи да бъде унижен от новобранец като нашият тим. Ще си решим мача още преди почивката и нищо чудно на полувремето да е 0:3.
Не виждам тази защита на българския отбор как ще се справи с бързите Бейл и Роналдо. Дори отбелязването на гол във вратата на Икер ще е някакво постижение, но не мисля че ще бъде допуснато такова нещо освен ако не се случи в края на мача по някаква случайност, когато европейският шампион вече ще мисли за обратният полет към Мадрид.
Лудогорци да не се заблуждават от мача им с Ливърпул, защото англичаните са си слаби в момента и вярвам, че доста и подцениха мача, а Реал Мадрид няма да позволи да бъде унижен от новобранец като нашият тим. Ще си решим мача още преди почивката и нищо чудно на полувремето да е 0:3.
Не виждам тази защита на българския отбор как ще се справи с бързите Бейл и Роналдо. Дори отбелязването на гол във вратата на Икер ще е някакво постижение, но не мисля че ще бъде допуснато такова нещо освен ако не се случи в края на мача по някаква случайност, когато европейският шампион вече ще мисли за обратният полет към Мадрид.
Мачът е ясен победа за Реал,но все пак да признаем колкото и да са противни,те ще играят с тях,а ние феновете на истинските отбори ще гледаме по телевизията.
Sinite ot Sofia написа:siniq_fen написа:0:5, 0:6...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мразя лудогорец, много са малки все още, за да ги мразя. Много силна дума е това, иначе за мен 0:8 е реалистична прогноза.. всеки си има мнение и тук е мястото да си "чешем езиците". Много ги възхвалихте, а всъщност са чисто и просто един добър за българските стандарти проект и нищо повече.
Аз пък мисля, че впечатляващите им резултати в Европа друго говорят, ама дет викаш - тук е мястото да си "чешем езиците"
Само Левски!
- m.unaited forever
- Контакти:
1:4
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
siniq_fen написа:0:5, 0:6...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И на кой пожелаваш успех ? На отбора, чийто играч се подиграваше на публиката на Левски, със знаците "подаване на уши", отборът който показа неуважение към съперника и капитанът му наплю играч от противниковият отбор, тоест отбора, на който може би си фен. На тези ли пожелаваш успех ? Странна работа...