[center]Труден мач ни очаква, но е време да покажем на съседите, че все пак ние сме Реал и никой не може да се подиграва с нас - фенове, съдии или отбори! Без значение дали Роналдо играе или не съм сигурен, че е дошъл точния момент за да ги бием и да ги свалим на земята, и вярвам, че ще го направим! Прогнозата ми е победа за Реал с 2 гола разлика - 2:0/3:1. Иначе състава се надявам на нещо такова:
Касияс
Арбелоа - Рамос - Пепе - Марсело
Алонсо - Модрич
Бейл - Иско - Роналдо
Бензема[/center]
[center]iHALA MADRID![/center]
КнК| Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КнК| Реал Мадрид - Атлетико Мадрид|05/02/2014| ~21:00ч~
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- frente atleti
- Контакти:
j0rka7aa написа:[center]Труден мач ни очаква, но е време да покажем на съседите, че все пак ние сме Реал и никой не може да се подиграва с нас - фенове, съдии или отбори! Без значение дали Роналдо играе или не съм сигурен, че е дошъл точния момент за да ги бием и да ги свалим на земята, и вярвам, че ще го направим! Прогнозата ми е победа за Реал с 2 гола разлика - 2:0/3:1. Иначе състава се надявам на нещо такова:
Касияс
Алонсо - Модрич
Бейл - Иско - Роналдо
Бензема[/center]
Абсолютно вярно е време ви е за купа ,че с този бюджет да не вземеш нищо на домашна сцена си е престъпление

[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
frente atleti написа:j0rka7aa написа:[center]Труден мач ни очаква, но е време да покажем на съседите, че все пак ние сме Реал и никой не може да се подиграва с нас - фенове, съдии или отбори! Без значение дали Роналдо играе или не съм сигурен, че е дошъл точния момент за да ги бием и да ги свалим на земята, и вярвам, че ще го направим! Прогнозата ми е победа за Реал с 2 гола разлика - 2:0/3:1. Иначе състава се надявам на нещо такова:
Касияс
Алонсо - Модрич
Бейл - Иско - Роналдо
Бензема[/center]
Абсолютно вярно е време ви е за купа ,че с този бюджет да не вземеш нищо на домашна сцена си е престъпление!
[offtopic]Много взехте да се перчите, ама като нищо Милан ще ви резнат главите в ШЛ, пък и ние в Испания

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Акцентите от пресконференцията на Карло Анчелоти днес:
- Утре ще играе един различен Реал Мадрид от този, който игра с Атлетико в Лигата;
- Кристиано Роналдо ще играе утре;
- Мисля, че отборът играе добре и играчите са уверени в момента. Постигнали сме добър баланс, но разбира се има още какво да се желае в играта. Доволен съм от отбора;
- Гарет Бейл е готов за игра. Тренира добре наравно с останалите;
- Фабио Коентрао и Алваро Арбелоа ще бъдат титуляри утре;
- Рафаел Варан се чувства добре. Ако не играе утре, то със сигурност ще го пусна в събота;
- Ди Мария играе добре и чувства комфортно на новата си позиция. Той обожава да играе там;
- Модрич е невероятен. Сегашната му позиция му позволява да се движи бързо с топката, затова и играе толкова добре в момента.
- В мача с билбао смених Хесе, защото се беше изморил, а и имахме нужда да се отбраняваме.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Групата за мача:
Касия, Лопес, Хесус;
Варан, Пепе, Рамос, Коентрао, Марсело, Карвахал, Арбелоа, Начо;
Бейл, Алонсо, Касемиро, Модрич, Ди Мария, Иско, Ияраменди;
Роналдо, Бензема, Хесе, Мората.
Касия, Лопес, Хесус;
Варан, Пепе, Рамос, Коентрао, Марсело, Карвахал, Арбелоа, Начо;
Бейл, Алонсо, Касемиро, Модрич, Ди Мария, Иско, Ияраменди;
Роналдо, Бензема, Хесе, Мората.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
j0rka7aa написа:Акцентите от пресконференцията на Карло Анчелоти днес:
- Утре ще играе един различен Реал Мадрид от този, който игра с Атлетико в Лигата;
- Мисля, че отборът играе добре и играчите са уверени в момента. Постигнали сме добър баланс, но разбира се има още какво да се желае в играта. Доволен съм от отбора;
- Рафаел Варан се чувства добре. Ако не играе утре, то със сигурност ще го пусна в събота;
- Ди Мария играе добре и чувства комфортно на новата си позиция. Той обожава да играе там;
- Модрич е невероятен. Сегашната му позиция му позволява да се движи бързо с топката, затова и играе толкова добре в момента.
- В мача с билбао смених Хесе, защото се беше изморил, а и имахме нужда да се отбраняваме.
Това за баланса е пълна глупост. Точно баланс няма в отбора. Също така съм съвсем на друго мнение за Ди Мария. Надявам се Иско да започне като титуляр, но доста се съмнявам това да се случи...
П.С. Нещо ме кара да си мисля, че Бейл също ще бъде титуляр.

LevskiZavinagi написа:j0rka7aa написа:Акцентите от пресконференцията на Карло Анчелоти днес:
Това за баланса е пълна глупост. Точно баланс няма в отбора. Също така съм съвсем на друго мнение за Ди Мария. Надявам се Иско да започне като титуляр, но доста се съмнявам това да се случи...
И аз се надявах Иско да е титуляр, но след казаното на пресконференцията не вярвам това да се случи, така че по-скоро нещо такова ще гледаме утре:
[center]Касияс
Арбелоа - Пепе - Рамос - Коентрао
Модрич - Алонсо - Ди Мария
Бейл - Бензема - Роналдо[/center]
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
j0rka7aa написа:И аз се надявах Иско да е титуляр, но след казаното на пресконференцията не вярвам това да се случи, така че по-скоро нещо такова ще гледаме утре:
[center]Касияс
Арбелоа - Пепе - Рамос - Коентрао
Модрич - Алонсо - Ди Мария
Бейл - Бензема - Роналдо[/center]
На 99% съм сигурен, че това ще бъде титулярния състав

hajitsu написа:Имам лошото чувство, че Ияраменди ще е титуляр.
Пепел ти на устата!

Последна промяна от LevskiZavinagi на 04 фев 2014 18:18, променено общо 1 път.

Имам лошото чувство, че Ияраменди ще е титуляр. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100